Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

Lehet lefikázni a késõbbi modelleketet, hogy így "koppintás" meg úgy "koppintás"

hmmm
1. ha a matrix van elõször ezzel a vázdizájnnal, akkor nem hiszem, hogy 1 év mulva megjeleni bullitként
2. ha lehet fikázni, akkor miért baj?

de szerintem nem érdemes.

ez szubjektív, mondjuk szerintem se, mert ha nem tetszik, azt egyszerübben is el lehet mondani, de éppenséggel engem is zavarna amikor a fogason a matrixomra döntené valaki a bullitját és a pofámba vigyorogna ;D bár ez így elég valószínütlen ;D
ettöl függetlenül ha 100ér kell telós váz akkor marha jó vétel.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Egyébkéntmeg:

ha már elõjön a Gemini meg a mittomén, akkor ott van a Marin DH bicója meg a Scott FX DH is pl. Ezek is koppintások lennének. Ugye, Marin, Scott nem egy Neuzer szintû cég egyik sem.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ehhez a vázgeometriárhoz annyit, hogy:

Van két kerék, meg elõl egy teleszkóp. Na ezt kell valahogy összekötni egy vázzal. Nagyon sokáig nem lehet variálni a témát. Elõbb-utóbb valami hasonlítani fog valamire. Lehet lefikázni a késõbbi modelleketet, hogy így "koppintás" meg úgy "koppintás", de szerintem nem érdemes.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Én Cube bringát akarok, nem tudjátok mennyi a XC csúcs váznak az ára? mert sehol nem találtam csak full gép árát

megertelek
http://www.cube-bike...lite_silver.jpg

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Na, megszolalt a SAINT szettes! ;D ;D ;) ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hasonlít nem hasonlít, kit érdekel ::), a vega vázforma kiment a divatból, most itt a bullit, most ezt utánozzák, gyakran szerencsétlen módon, 2 év múlva lesz más

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
[rob] is örült neki ! ;) 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nincs merevito.
(igy torolheted ha akarod, de nem lenyeg)

a bulla vazak is ugy vannak, hogy merettol fugg, hogy kanyaros a felso cso vagy nem.
nagyobb meretnel kanyaros.
es akkor is jol nez ki.
meg vedi az ekszert.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Storm, NEM ;D ;)
amugy a bullit az bullit, a regieken nincsen csak hajlitva a felsocso, de pl. milanen mar van... EZER hajlitott DOLOG... ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
JÓÓÓÓL?? :o

Szerintem a Milán egyenes felsõcsövûje ezerszer szebb és még a dzíne is király. 8)

Thez: hosszabbítsd meg a hajlításnál a nyeregvázcsõhöz csatlakozó hajlított részt az alsócsõig és kaptál egy geminit...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hogy tobb hel legyen a makknak.
meg mert jol nez ki.

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
AZ ilyen vázaknak a felsõcsöveit miért hajlitgatják elõszeretettel? ???

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
És ez hogy hasonlít:

http://www.bikemag.h...id=solo_enlarge ?

a paramétereit nemtudom IQ-ból, de a portálon a linkek között az astrixsprorts-on vhol rajta van! Igaz, a gyártó trail/cross-country kategóriába sorolja

by(t)e

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
meglehetosen nagy a hasonlosag, habar ninc scnc-zve se a papucs, se a lengokarnal a lanc es a tamvilla osszekoto resze. de azert nem csunya... ;)
csak ne hasonlitana ennyire a bullitra.... ::)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Feltöltött kép

Jellemzõk: 140 mm rugóút, ipari csapágyazás
Tömeg: 3600 g
Rugós tag: DNM ST-12RC, lockouttal
Szín: matt vörös
Csõszett: U6 alu
Méret: 17'', 19''
Felhasználási terület: Enduro, Freeride, 4X

Ennyi... :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
hmmm.Matrix bullit..... ;D
Milyen bicikli márka az,amelyik egy filmrõl van elnevezve???
Tudom,hogy a mátrix nem csak film lehet,hanem pl nyomtató típus vagy matematikai fogalom....
Ha emlékeztek rá,a neuzer akkor adta ki a mátrix bicóit,amikor a film divatba jött.nem véletlen a triniti alkatrészek sem.
Ott van az Airborne.Nem tudom milyen,nem ültem még rajta,ezért nem is mondok róla véleményt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
;D te tudod, de csak finoman tedd ;D
az meg h "fasza" nem teljesen tuti, hisz meg senki sem irt, akinek lenne tapasztalata.... de vegyen egyet vki, es irjon!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
mos nemazé mondom, de a bullit meg a matrix egy az egybe ugyan úgy néznek ki. ettöl függetlenül örülni kéne inkább, hogy van egy fasza váz olcsón. a tag meg jó, amig nem kell olajat cserélni benne :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha jol sejtem, magyarorszagon nem is fogsz talalni bringat, max rendeles utjan. de ezt jo lenne ha megtudnatok cafolni, mert az azt jelentene, haladunk.
lor: lattad mar a matrix bullitot?
most valahogy nem talalom azt a kepet, amit mar belinkeltek ide egyszer ketszer. egyik forumos kartars kukucskalt ki a vaz mogul... de nemtalalom :(
szal szted a gemini jobban hasonlit a bullitra, mint a matrix NS? ;) ezert kerdeztem h lattad e mar....