Mennymá!
Ez nagyon király! Ezer kösz.
Én nem találtam a Romicot a neten.
Ez talán segít.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. április 01. - 15:31
Írta 2004. április 01. - 15:25
Írta 2004. április 01. - 14:24
Írta 2004. április 01. - 14:00
Tényleg nem tud senki segíteni rugóstag olajjal
való feltöltésében?
Azért fontos, mert addig nem tudok bicózni.
való feltöltésében?
Azért fontos, mert addig nem tudok bicózni.
Írta 2004. április 01. - 12:57
ezt mondom. csak itthon van ez a debil "hagyomány" hogy rugóstag nélkül árulunk össztelós vázakat....
Írta 2004. április 01. - 12:54
link=board=5;threadid=2275;start=4290#msg173894 date=1080741612]
szuperszexi a transition.
spoonthx:
ha ezeket a vázakat veszed, akkor azokhoz kapsz majd rugóstagot is. anélkül árulni csak magyar hagyomány.....
szóval ne ezzel foglalkozz.
hehe..én is tag nélkül vette a vázamat lcs-tõl..
Írta 2004. április 01. - 10:47
spoon:
amiket felsoroltál, mind normális rugóstaggal jönnek gyárilag. szóval nem éri meg azon agyalni, hogy most mi van, meg mi lesz, meg izé.
veszel valamit most, használod.
veszel késõbb egy vázat, és az meg olyan lesz, amilyet szeretnél. (pl: ac swingerrel, dirtbag romic-kal, stinky propedal fox-szal, stb)
mert most õszintén, mit veszel olcsón itthon, ami jó is? egy swingert veszel? 120.000-ért? mikor vázzal együtt tizedannyiba kerül? mert már egy halom vázba gyárilag építik....
nem érdemes ezel foglalkozni.
most veszel valamit, ami mozog, aztán csere mindenestõl.
az amcsik nagyon ritkán adnak el vázat tag nélkül, mert egészen egyszerûen nem tudnak vele mit kezdeni (mármint a nyakukon maradt rugóstaggal)!! fõleg, ha egy alap tag. (mondjuk egy awy titán rugóval elmegy használtan is, de egy vanilla r-t senki nem vesz meg)
amiket felsoroltál, mind normális rugóstaggal jönnek gyárilag. szóval nem éri meg azon agyalni, hogy most mi van, meg mi lesz, meg izé.
veszel valamit most, használod.
veszel késõbb egy vázat, és az meg olyan lesz, amilyet szeretnél. (pl: ac swingerrel, dirtbag romic-kal, stinky propedal fox-szal, stb)
mert most õszintén, mit veszel olcsón itthon, ami jó is? egy swingert veszel? 120.000-ért? mikor vázzal együtt tizedannyiba kerül? mert már egy halom vázba gyárilag építik....
nem érdemes ezel foglalkozni.
most veszel valamit, ami mozog, aztán csere mindenestõl.
az amcsik nagyon ritkán adnak el vázat tag nélkül, mert egészen egyszerûen nem tudnak vele mit kezdeni (mármint a nyakukon maradt rugóstaggal)!! fõleg, ha egy alap tag. (mondjuk egy awy titán rugóval elmegy használtan is, de egy vanilla r-t senki nem vesz meg)
Írta 2004. április 01. - 07:18
Egy kis segítségre lenne szükségem a tag feltöltésével kapcsolatban.
Romic Double D tag van a gépben, és újra fel kell
töltenem olajjal.
Amit nem tudok:
Mennyi olajat kell beletennem?
Tele kell tölteni, vagy csak meghatározott szintig?
Pontosan milyen olaj jó? (lökésgátló pl?)
Esetleg ha van valakinek ilyen tagja, az segíthetne
és megtámogathatna egy kicsit -- tapasztalatilag.
Kösz minden segítséget.
Romic Double D tag van a gépben, és újra fel kell
töltenem olajjal.
Amit nem tudok:
Mennyi olajat kell beletennem?
Tele kell tölteni, vagy csak meghatározott szintig?
Pontosan milyen olaj jó? (lökésgátló pl?)
Esetleg ha van valakinek ilyen tagja, az segíthetne
és megtámogathatna egy kicsit -- tapasztalatilag.
Kösz minden segítséget.
Írta 2004. március 31. - 22:13
nem most van pénzem hanem most is van...azaz akár most is megvehetem...
És a vázat odaadják tag nélkül...még a honlapon is kint van.De iljics hozná...és õ is adja nélküle.
200ért vanilla?
a Banshee ba 190mm es van gyárilag (a 200as is 50 et mozog meg a 190mm es is)
És én swinger-t szeretnék venni.
Abban igazad lehet hogy nem annyival adják olcsóbban amennyi a tag lenne.
És a vázat odaadják tag nélkül...még a honlapon is kint van.De iljics hozná...és õ is adja nélküle.
200ért vanilla?
a Banshee ba 190mm es van gyárilag (a 200as is 50 et mozog meg a 190mm es is)
És én swinger-t szeretnék venni.
Abban igazad lehet hogy nem annyival adják olcsóbban amennyi a tag lenne.
Írta 2004. március 31. - 22:12
Sziasztok légyszi segítsetek! Ugrálásra, streetre, Jani-hegyre kéne vázat vennem. Ebben a témában '04-es PolarX-re várjak, vagy inkább vegyek + egy Gt Ruckust. Tegyük fel, hogy ugyan annyiba kerül a kettõ... A ruckus nagyon tetszik csak visszaolvastam a Mag.ban és anno 100mm-es villával 69fokos fejcsõszöget mértek vele. Nekem 130as villám van és így is recseg a válla. Nem tudom örülne-e ha kapna egy kb. 67.5fokos fejcsõszöget a vállára, + a becsúszóira (szerintem kb. így állna a gép). Egyébként egy Wedge ami azért nem olyan :-X erõs. A Px-el ha jól tudom nem lennének ilyen geometriai problémák, vagy tudtok valamit a ruckusrol ezügyben? Ha valakinek ilyen van légyszi írjon köszike. Akinek nem az is
Írta 2004. március 31. - 21:49
"most van pénzed"
de vázat nem tuti h tag nélkül is odaadják.
ha igen, aránytalanúl drága lesz.
és most pl ugysem fogsz venni 200ert egy vanilla rc-t.
viszotn milyen lesz már egy banshee-t használni egy dnm-el? foleg h a 200as mikozben tegyuk fel nagyobb is belemenne....
te tudod, de inkább maradj a msotaninál vagy vegyél valami ideiglenest, és vedd szettben a vázat rendes taggal....
de te tudod
de vázat nem tuti h tag nélkül is odaadják.
ha igen, aránytalanúl drága lesz.
és most pl ugysem fogsz venni 200ert egy vanilla rc-t.
viszotn milyen lesz már egy banshee-t használni egy dnm-el? foleg h a 200as mikozben tegyuk fel nagyobb is belemenne....
te tudod, de inkább maradj a msotaninál vagy vegyél valami ideiglenest, és vedd szettben a vázat rendes taggal....
de te tudod
Írta 2004. március 31. - 20:58
Rob:
Most vennék tagot a mostani gépembe,de ezt a vázat viszont karácsonykor lecserélem.....
És minek vegyek akkor hátsó taggal együtt vázat,ha már van nekem is egy jó?
Persze csinálhatnám azt hogy majd vázzal együtt megveszem,de most is van rá pénzem igy már ezzel is tudom használni....ezért kérdeztem a méreteket,hogy olyat vegyek ami majd jó lesz a másik vázba is. (szerintem chaparral)
Most vennék tagot a mostani gépembe,de ezt a vázat viszont karácsonykor lecserélem.....
És minek vegyek akkor hátsó taggal együtt vázat,ha már van nekem is egy jó?
Persze csinálhatnám azt hogy majd vázzal együtt megveszem,de most is van rá pénzem igy már ezzel is tudom használni....ezért kérdeztem a méreteket,hogy olyat vegyek ami majd jó lesz a másik vázba is. (szerintem chaparral)
Írta 2004. március 31. - 19:51
Az javarészt tõled is függ, hogy szép lesz-e
de nem olyan egetverõ összeg, ha elviszed fényezõhöz.... : (szerintem)
de nem olyan egetverõ összeg, ha elviszed fényezõhöz.... : (szerintem)
Írta 2004. március 31. - 19:34
háj!
engem az érdekelne hogy a forgópontok ha iparisok akkor abban lehet cserélni a csapágyzást ugye?!Irányárt tud valaki mondaniez mennyibe lenne?Egyforgáspontos téma!(Trek vrx)
Meg lehet nem szorosan ide tart.de vázról van szó,le kéne festeni,erre otthon is lehet jó eredményt felmutatni?Szép lessz??
Nagyon kösz!!
Ja K!svajda:állat nagyon a zene a klippedben!!!!! :-*
engem az érdekelne hogy a forgópontok ha iparisok akkor abban lehet cserélni a csapágyzást ugye?!Irányárt tud valaki mondaniez mennyibe lenne?Egyforgáspontos téma!(Trek vrx)
Meg lehet nem szorosan ide tart.de vázról van szó,le kéne festeni,erre otthon is lehet jó eredményt felmutatni?Szép lessz??
Nagyon kösz!!
Ja K!svajda:állat nagyon a zene a klippedben!!!!! :-*
Írta 2004. március 31. - 19:09
A Gemini 2000 egy igencsak szar a Volvo-team-hoz képest... Nem is említhatõ egy napon...
Írta 2004. március 31. - 16:16
Írta 2004. március 31. - 16:00
szuperszexi a transition.
spoonthx:
ha ezeket a vázakat veszed, akkor azokhoz kapsz majd rugóstagot is. anélkül árulni csak magyar hagyomány.....
spoonthx:
Írta 2004. március 31. - 15:18
Írta 2004. március 31. - 15:13
a 200as azokba is jo lesz, csak lehet h gyarilag kicsit nagyobbakkal van szerelve (216 stb.)
200as mar déhás tag szal nem valoszinu h nem lesz jo.
ku*vaszep ez a vaz.
jo kis gep lesz
200as mar déhás tag szal nem valoszinu h nem lesz jo.
ku*vaszep ez a vaz.
jo kis gep lesz
Írta 2004. március 31. - 15:12
Hello mindenkinek!
Elsõ hozzászólásomban bemutatom
nektek az épülõ gépemet.
http://www.bikemag.h...Bag&id=Dsc00006
Köszönet a vázért Iljicsnek!
Elsõ hozzászólásomban bemutatom
nektek az épülõ gépemet.
http://www.bikemag.h...Bag&id=Dsc00006
Köszönet a vázért Iljicsnek!