Ajánlom figyelmedbe az Author topicot és ott az utolsó hozáászólásokat ahol ketten beszélgetünk errõl a gépröl..jó gép..VOLT
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. április 07. - 21:01
Írta 2004. április 07. - 20:02
Az áprilisi Bikkmakkban láttam egy Author Exe nevû acél vázas gépet!
Tud vki véleményt mondani róla? Pl., h. megéri-e az árát (250.000.-), és megfelelõ-e kezdõ streetre?
Mivel manapság elég ritka már acél váz, ezért nem tudom, h. ez elõny, v. hátrány?!?!
Köszike!
Tud vki véleményt mondani róla? Pl., h. megéri-e az árát (250.000.-), és megfelelõ-e kezdõ streetre?
Mivel manapság elég ritka már acél váz, ezért nem tudom, h. ez elõny, v. hátrány?!?!
Köszike!
Írta 2004. április 05. - 14:11
187 centihez 17-19" váz kell. attól függ, hogy sportosabb, vagy túrázósabb irányba akarsz indulni az új géppel (egy kisebb vázat könnyebb kezelni..) de 19"-nél ne legyen nagyobb.
Írta 2004. április 05. - 10:16
Köszi a gyors választ!
Hogy tudom megállapítani,hogy jó-e a méret?
Kb 187 cm vagyok,a bringa viszont biztos nem nagyobb 22"-nál.
Hogy tudom megállapítani,hogy jó-e a méret?
Kb 187 cm vagyok,a bringa viszont biztos nem nagyobb 22"-nál.
Írta 2004. április 05. - 09:59
nekem nincs is millás gépem
ha a kelly's-nek 2003 óta nem változott a felszereltsége, akkor teljesen egyértelmû, hogy a ktm. amúgy is jó vázak. egy baj lehet, ha neked nem megfelelõ méretû a váz, mert akkor hiába olcsó......
100.000 körül nem nagyon kapni FULL deore-s biciklit, max. merev villával magellant, de az se biztos. (bár a jett xc szvsz nem biztos, hogy jobb, mint egy normális merev villa....)
ha a kelly's-nek 2003 óta nem változott a felszereltsége, akkor teljesen egyértelmû, hogy a ktm. amúgy is jó vázak. egy baj lehet, ha neked nem megfelelõ méretû a váz, mert akkor hiába olcsó......
100.000 körül nem nagyon kapni FULL deore-s biciklit, max. merev villával magellant, de az se biztos. (bár a jett xc szvsz nem biztos, hogy jobb, mint egy normális merev villa....)
Írta 2004. április 05. - 09:54
Sziasztok!
Szeretnék venni egy aránylag jó bike-ot,nem akarok sem versenyezni,sem éjjel nappal erdõben száguldozni,és pénzem sincs olyan sok.100000-ért milyen bringát lehet kapni?Én találtam használtam egy ktm ultra line nevezetût ,full deore,hátsó váltó Lx,rock shox jett xc teló,utánanéztem kb 2000-es széria,úgy néz ki,mintha 20km se tekertek volna vele.Ezt 105000-ért árulják a srácok.Ajánlottak újonnan egy új Kelly's Salamandert(2004) ,ha valakit érdekel a www.ridebike.hu címen megnézheti.Légyszi segítsetek,mert nem akarom beszopni valami szarral.Tudom,hogy itt mindenkinek millás gépei vannak,de hátha segít valaki
Köszi
Szeretnék venni egy aránylag jó bike-ot,nem akarok sem versenyezni,sem éjjel nappal erdõben száguldozni,és pénzem sincs olyan sok.100000-ért milyen bringát lehet kapni?Én találtam használtam egy ktm ultra line nevezetût ,full deore,hátsó váltó Lx,rock shox jett xc teló,utánanéztem kb 2000-es széria,úgy néz ki,mintha 20km se tekertek volna vele.Ezt 105000-ért árulják a srácok.Ajánlottak újonnan egy új Kelly's Salamandert(2004) ,ha valakit érdekel a www.ridebike.hu címen megnézheti.Légyszi segítsetek,mert nem akarom beszopni valami szarral.Tudom,hogy itt mindenkinek millás gépei vannak,de hátha segít valaki
Köszi
Írta 2004. április 05. - 09:32
csak az lesz kapható.
még egy másik szinben is.
sick: szopi. kár érte. szerettem volna tudni, hogy mit tud az a romic. valaki olyantól, aki használja is. de ha a kezedben lesz, megteszed, hogy leméred rugóval és minden csavarjával együtt?
8"/2"-es (200-as, és 50 mm-t mozog?)
még egy másik szinben is.
sick: szopi. kár érte. szerettem volna tudni, hogy mit tud az a romic. valaki olyantól, aki használja is. de ha a kezedben lesz, megteszed, hogy leméred rugóval és minden csavarjával együtt?
8"/2"-es (200-as, és 50 mm-t mozog?)
Írta 2004. április 05. - 09:11
A képen látható jobb oldali polarx váz kapható lesz Mo-n is? http://kep.tar.hu/pe...049&pid=4576924
Írta 2004. április 05. - 07:41
Hú! Szerintem ezt a vázat láttam Gyapinál szombaton. Eléggé durván nagyon tetszett:)
Írta 2004. április 05. - 07:29
Nna, akkor letisztázom, mit mondtak
az MOM x-factorban a Romic tagra.
Kb 3-4 hét múlva (talán) lesz olyan cuccos,
amivel gázt tudnak nyomatni a tagba.
Bár Õk elsõsorban Fox-al foglalkoznak, így
a Romicot nem biztos, hogy javítani tudják.
De azért megpróbálják.
Tetszik - nem tetszik, vennem kellet egy
Fox Vanilla RC ProP tagot, mert inkább most
költök rá, és egy héten belül mehetek próbakörre
(már csak a fék hiányzik).
A Romic tagot természetesen megcsináltatom, és
a jobbikat meghagyom.
Amúgy Iljics jól mondta, helyes a sztori, a ROMIC
tag leesett az asztalról, greslapra, és az alumínium
kompresszió állító szelep gombja reccsent.
Sajnos szét kellet szedni a javításhoz a tagot,
így ugrott belõle a cuccos.
Ki**szott lúzer voltam aznap.
Ennyi.
Ja és rohadt jól néz ki összerakva. Szerelmes vagyok.
Képek coming soon.
az MOM x-factorban a Romic tagra.
Kb 3-4 hét múlva (talán) lesz olyan cuccos,
amivel gázt tudnak nyomatni a tagba.
Bár Õk elsõsorban Fox-al foglalkoznak, így
a Romicot nem biztos, hogy javítani tudják.
De azért megpróbálják.
Tetszik - nem tetszik, vennem kellet egy
Fox Vanilla RC ProP tagot, mert inkább most
költök rá, és egy héten belül mehetek próbakörre
(már csak a fék hiányzik).
A Romic tagot természetesen megcsináltatom, és
a jobbikat meghagyom.
Amúgy Iljics jól mondta, helyes a sztori, a ROMIC
tag leesett az asztalról, greslapra, és az alumínium
kompresszió állító szelep gombja reccsent.
Sajnos szét kellet szedni a javításhoz a tagot,
így ugrott belõle a cuccos.
Ki**szott lúzer voltam aznap.
Ennyi.
Ja és rohadt jól néz ki összerakva. Szerelmes vagyok.
Képek coming soon.
Írta 2004. április 04. - 19:48
Akkó mi tesómmal nem vagyunk protekciósok, vihettük a motyót a Factorba. :-\ >
Írta 2004. április 04. - 18:28
Demivel a szervíz még ott van ezért ott szerelnek!
És a "protekciósok" bemehetnek a KisJancsiba :
És a "protekciósok" bemehetnek a KisJancsiba :
Írta 2004. április 04. - 17:37
Nem teljesen, mert Hajdú már nincs, szóval a Kis János Altábornagy utcába hiába mennél !
Írta 2004. április 04. - 17:27
Írta 2004. április 04. - 12:53
Írta 2004. április 03. - 21:50
Írta 2004. április 03. - 21:30
Írta 2004. április 03. - 21:24
Írta 2004. április 03. - 21:23
Ebben bízom én is -meg fõleg a büszke tulajdonos- olyan nagyon nem lehet más ennek se a belseje !
Írta 2004. április 03. - 21:05
reszvetem!
utalom az ilyet.
de gondolom ez a tag is ugy mukszik, mint a tobbi.
ergo egy kis muszaki erzekkel meg lehet csinalni
utalom az ilyet.
de gondolom ez a tag is ugy mukszik, mint a tobbi.
ergo egy kis muszaki erzekkel meg lehet csinalni