Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
öööö
miutan leirod a kroskántrit
c-vel kezdodoen lehet nincs olyan messze tole a cc rovidites.
regen egyebkent igy volt hasznalva.
utan jott ez a xc dolog.

de ha te szajklokrosszos vagy akkor sem vagy kiutalva.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Sziasztok

Valaki homályosítson már fel, hogy ki mit ért cc-n! Az nem cyclocross véletlenül? Én abban a hitben éltem eddig, hogy cc esetében a bizonyos megkötésekkel téli/terep viszonyokra átalakított országúti kerékpárokról van szó. A topic címében nem xc-nek (crosscountry) kéne inkább szerepelni?

Bocs a szõrszálhasogatásért, de ez engem régóta zavar. Amúgy Bikemag cikkekben is sokszor találkoztam ezzel.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
???

BBC Sideshow vázat ismeri valki? képet láttam róla...pont ugyan olyan mit a B. Scream. De ez a bbc miben más, vagy ilyesmi?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
jajj ::)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nem. van 1 pár ami tetszik.....csak az ilyen fajták nem,

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

(ésmég ronda is ;D :-X)

Neked a világ össze gépe ronda kivéve a sajátodat ! :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de ez L-es. sztem azért olcsó. a nagyobb vázakat nehezebb eladni, bullitból is, ami M-es, az 850dolcsi, ugyanolyan állapotu L-esben 750... Meg én különbense a pinkbikeon nézelõdnék... ::)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ahaaa, de azért megnézném élõbe ;D ;D ráadásúl nem is az övérõl van! ::) (ésmég ronda is ;D :-X)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Szerintem linkeljük be az egész Pinkbike-ot, aztán pedig közösen csodálkozzunk rá ! 8)

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
http://www.pinkbike....iew&image=24872

ez pl 400dolcsi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
öööö
ket ac-m van.
egy az ac air ami rs sid xc-vel jon gyarilag de en kaptam hozza egy rs pro deluxe-t is.
na ez a sajatom.

nemreg meg hozott a postas egy xtc ac 2-t
ebben is rs pro deluxe van.
de mar eladva.

mas:
hegeszteses dolog.
amikor vmin meg a gyari festes van akkor valszeg nincs hegesztve.
ugyanis nem hinnem, hoyg azt a ~1000 celsius fokot kibirna a festes.
amikor mar at van festve az mas tema mert akkor barmi lehetett a vazzal.
persze nem biztos, hoyg volt is.
csak lehet, hoyg volt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lóri ac-je nagyon ott van, ha jól tudom ac air, tehát nem ac1 vagy 2 vagy 3, mert azok acélrugós taggal jöttek gyárilag, ez meg levegõssel. a váz maga egyezik, csak a tag volt benne fox float. de ha jól tudom, lóri valami rock shox taggal adja el.
megéri. jó kis váz az, és ennyiért nem venni mást.

lajos: azért a nortshore le van már kopva a nyeregvázcsõ és a lengõkar találkozásánál, igaz? ;)

kinntrõl (usa, kanada) jóval 200 alatt vázat venni hatalmas botorság. ami annyira olcsó, az le van zúzva, ez ezer százalék. (ha mégsem, akkor legalább 5-6 éves, és te teszed itthon tönkre majd egy hét alatt)
böngésszük itthon az aprót, nézzed a bikemag hirdetéseit, vagy adj fel egy keresek apróhirdetést.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Megegyeztünk! Majd talizunk ha más nem akkor ott! ;) Amúgy igen 95e környékén van ha van legalábbis amikor vettem (oktober) akkor még annyi volt! :-\

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Jaa ! Lajos! A pokolban ÉN vagyok az elsõ, és ki tudja? Lehet, hogy még találkozunk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
OK lajos!
Lekpogom reméljük nem is lesz baja... én nem szidtam csak leirtam..és punktum :) lajos van róla képed? 95,00 ujjonan?

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Egy dolog!

A Matrix North Shore az van 95,000 HUF-ért.

Lucifair: Azt ám nem mindíg kell szidni amit nem ismersz. ;) Nem olyan rossz az a Matrix. Büszke tulaja vagyok egynek és nincs bajom vele! Semmi! És ennyi pénzért teljesen jó! SZVSZ ;)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Sziasztok!
olvastam a Polarx és az UMF összevetésérõl a véleményeiteket.engem az érdekelne, hogy ezekhez képest milyen a Matrix Airborne.Mert árban nekem mindenképpen az a legszimpatikusabb!s a súlya sem olyan vészes 2300gramm körül, ugye?és egy 425mm hosszú merevvillával az milyen lehet?
köszönöm a válaszokat eklõre is!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
A GT LTS és képei itt vannak: bikebolt.uw.hu

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
loré 2001-es asszem, és xtc AC2. taggal eggyütt.! szal, ez 120e-ért nem rossz. és nem kell tökölnöd a vázzal. nem kell várni, izgulni, semmi ilyesmi.

"ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve" ezt meg mire mondtad?

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Jooo
Ac 2? Vagy sima ac? Szóval ez ok 100-ért de ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve vagy lehet hogy nem10 lesz a javitás...Mindegy nem akarok kötekedni, nem is akartam csak elmondtam hogy én mit csinálnék.