És akkor miért nem loptad el?A nyereg miatt mi? ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. June 22. - 23:25
Posted 2004. June 22. - 23:16
Huu rockmachine...
Tegnap láttam csehországban egy piros rockmachine cc gépet... full xt meg lx, avid cps ball bearing fékek, valami marzo telo (ránézésbõl nemtudom régiekrõl megmondani h milyen, csak a bomber felirat világított rajta ) és a lényeg az hogy gazdi kinnhagyta tesco parkolóban kocsi tetején csomagtrón... simán ellehetett volna lopni..,. csak nyereg nemvolt rajta :>>
Tegnap láttam csehországban egy piros rockmachine cc gépet... full xt meg lx, avid cps ball bearing fékek, valami marzo telo (ránézésbõl nemtudom régiekrõl megmondani h milyen, csak a bomber felirat világított rajta ) és a lényeg az hogy gazdi kinnhagyta tesco parkolóban kocsi tetején csomagtrón... simán ellehetett volna lopni..,. csak nyereg nemvolt rajta :>>
Posted 2004. June 22. - 12:27
Posted 2004. June 21. - 14:55
...
amugy igy nez ki:
http://csepelriderst...e/illm_side.jpg
neked nem avidod volt elöl? mi lett vele? ha megvan még esetleg ...
vendég_norbert78_*
Posted 2004. June 21. - 14:49
akkor meg a vegen tanulni fogok a maradek vizsgamra.
:-P
És okos leszel és levizsgázol és örökké hálás norbikának ...BEEEE...!!! ;D
vendég_norbert78_*
Posted 2004. June 21. - 14:45
Á, a hülyeséget tanítanom kllene.... :-X.
Védôszemcsi elhagy, nélküle indultunk fel jánoshegy, szemem folyamatosan könnyben úszott,
kanyar jön ,én késôn fékez, segge bikének ki 90fok,hogy bevigyen az ívbe, mert fa a kanyar hegyén, de nem pörög kerék, háta kipattog, többre nem emlékszem csak hogy fölállok, többiek FÚÚ VÁZZE..!!!felkiálltással élnek,én hátranéz ,nem kap levegôt,bike még 5másodperc pattog lefelé.... :-[
De a legszörny?bb hogy nem is egy nehéz szakaszon, hanem csak egy sz?k egyszer? gyors részen! Elég gyorsan jöttem és szépet repültem de szerencse,hogy (többiek szerint ,mrt erre nem emlékszem) eldobtam bikét magamtól a szaltó közepén!
Tanulság: Szemüveget mindig vigyél!!!! :'(
Védôszemcsi elhagy, nélküle indultunk fel jánoshegy, szemem folyamatosan könnyben úszott,
kanyar jön ,én késôn fékez, segge bikének ki 90fok,hogy bevigyen az ívbe, mert fa a kanyar hegyén, de nem pörög kerék, háta kipattog, többre nem emlékszem csak hogy fölállok, többiek FÚÚ VÁZZE..!!!felkiálltással élnek,én hátranéz ,nem kap levegôt,bike még 5másodperc pattog lefelé.... :-[
De a legszörny?bb hogy nem is egy nehéz szakaszon, hanem csak egy sz?k egyszer? gyors részen! Elég gyorsan jöttem és szépet repültem de szerencse,hogy (többiek szerint ,mrt erre nem emlékszem) eldobtam bikét magamtól a szaltó közepén!
Tanulság: Szemüveget mindig vigyél!!!! :'(
Posted 2004. June 21. - 14:43
akkor meg a vegen tanulni fogok a maradek vizsgamra.OFF:Na most pár napig itt foglak benneteket bosszantani és direkt lököm a sok baromságot unalmamba(MAMBA ;D ;D ;D :-X),mert eltörtek balbordáim így nem tudom értelmesen eltölteni idômet tehát nem bicózhatok :'(!
Úgyhogy kérlek benneteket VISELJETEK EL!!! ;D
Elôre is köszönöm: Norbi
ON
:-P
Posted 2004. June 21. - 14:23
vendég_norbert78_*
Posted 2004. June 21. - 14:11
OFF:Na most pár napig itt foglak benneteket bosszantani és direkt lököm a sok baromságot unalmamba(MAMBA ;D ;D ;D :-X),mert eltörtek balbordáim így nem tudom értelmesen eltölteni idômet tehát nem bicózhatok :'(!
ON
ON
Posted 2004. June 20. - 22:20
és így néz ki a magellan vega
az azonic dh
a rockmachine
a duncon
az umf dh
a pacific cycle
és még sokan mások.
csak mint ahogy vajda is mondta, más matricát kap. de ha ráteszel egy rockmachine-t, és zöldre fested, akkor már uj vázad is lesz:)
az azonic dh
a rockmachine
a duncon
az umf dh
a pacific cycle
és még sokan mások.
csak mint ahogy vajda is mondta, más matricát kap. de ha ráteszel egy rockmachine-t, és zöldre fested, akkor már uj vázad is lesz:)
Posted 2004. June 20. - 22:12
nemtom h ez freeride vagy mi..
ez ugye olyan illmatic hogy tajvanba megcsinaltak a sok vazat es akkor eladjak 25 féle névvel... ez épp illmatic ;D
amugy igy nez ki:
ez ugye olyan illmatic hogy tajvanba megcsinaltak a sok vazat es akkor eladjak 25 féle névvel... ez épp illmatic ;D
amugy igy nez ki:
vendég__*
Posted 2004. June 20. - 21:54
Nincs valahol valami fotó az Illmatic telós freeride vázáról? Kíváncsi lennék hogyan néz az ki! Vagy véletlen nem ez van Kisvajdának?
Posted 2004. June 20. - 16:34
Posted 2004. June 20. - 16:29
Posted 2004. June 20. - 15:19
De, de nem fog tetszeni.
Nehogy azt hidje a láma brigád, hogy törik a Deneb holnaptól. Így edited.
Nehogy azt hidje a láma brigád, hogy törik a Deneb holnaptól. Így edited.
Posted 2004. June 19. - 13:39
Posted 2004. June 18. - 20:56
Vicceltem fazzeg... ;D Amint azt az ominózus szó után olvasható apró, szmájli hed is mutassa 1épként. ;D
Ja, Jorus vagyok. ;D
Apropó, ki az a mindketten?
Ja, Jorus vagyok. ;D
Apropó, ki az a mindketten?
Posted 2004. June 18. - 19:48
Posted 2004. June 18. - 19:43
jah enis azt mondtam csak nem veszett el bennem egy költõ.
nem baj az ha siklocsapagyas.
sõt!!!
attol meg lehet cserelni, hoyg siklos csak ki kell preselni.
nyilvan ha csak egy csavarhuzod van akkor lehet nem a te melod.
nem baj az ha siklocsapagyas.
sõt!!!
attol meg lehet cserelni, hoyg siklos csak ki kell preselni.
nyilvan ha csak egy csavarhuzod van akkor lehet nem a te melod.
Posted 2004. June 18. - 19:40
???
egyéBként. gondolom ezt akartátok írni mindketten.
deneb: nem siklócsapágyas? és azok nem bele vannak préselve?
akkor meg csak kókányolni lehet, nem?
nem értek annyira hozzá, de láttam már vagy két denebet, azok mintha siklócsapágyasak lettek volna.
ps: én sem tudok írni
egyéBként. gondolom ezt akartátok írni mindketten.
deneb: nem siklócsapágyas? és azok nem bele vannak préselve?
akkor meg csak kókányolni lehet, nem?
nem értek annyira hozzá, de láttam már vagy két denebet, azok mintha siklócsapágyasak lettek volna.
ps: én sem tudok írni