Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
viszont abból a szempontból jó lenne a giant mer no pogo cucc. hátul tuggya 75/95 ha jól tudom.az elejében meg axel nem tudommi van az meg 80/100-as(de lehet csak 80-as)
MPH tárcsa van rajta, asszem hátul XT, LX vagy Deore váltókarokkal. és ha emlékeim nem csal nak recefice prodigy xc.

meg van még 1 merida XC mision tán comp pilot c-vel hátukl XT-val többi asszem deore alex felnik avid single digit 5-ös fékek. ez olyan 280 körül volt. de asszem ez 2003-as.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
off

nem jogsival megy az autó ;)
amugy meg ha csak 30 percre laknék a hegyektõl, akkor én lennék a legboldogabb ember a földön ;) mert 100 km-eres körzetben nincs egy árva szintemelkedés sem, ami nagyobb, mint 30 méter... szóval ez nem indok szerintem.

on

ha találsz ilyen giantot 250-ben, akkor jó vagy. bár elöl hátul csak 80 mm van, ami inkább cc, mint marathon (már csak a bicikli geometriájából adódóan is) te tudod.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
hát ha nincs jogsija az embernek az.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
hát igen, az a hél óra nagy visszatartó erõ lehet
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
http://neuzer.netalf...000000000000515
inkább ilyen mer emléxem(ha jól emléxem) h axel volt benne és MPHõ tárcsa, a hutchinson gumi is stimmel

majd hétfõn megnézem.

tisztában vagyok h ez nem FR váz.nem is vagyok olyan beállítottságú meg nem is tudnék hol FR-zni csak a bükkbe oda is uatzni kellene vagy 30 percet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Ja, van Giant NRS, de nem ez, hanem a NRS4 230ezerért, meg az NRS3 295ezerért.

Az nrs4 szerintem mocsok drága annyiért, a 3 már ugy-ahogy megéri az árát. Azon már elfogadhatóbb dolgok vannak. Továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzbõl használt cuccokkal SOKKAL jobban ki lehet jönni, de ha mindenképp új kell, akkor talán ez a nrs3 jó lehet. Viszont azt vedd figyelembe, hogy ez nem freeride váz, még csak nem is enduro. Ez cc-maraton gép.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
nekem kõkemény 7 ezrem van jelenleg.
szüleim olyanok h inkább megveszik a drágább de új cuccot mint a használtat.
van itt miskolcon egy NRS kompletten nemtom melyik de 297k vagy mennyi emlékeim szerint.
http://www.giant-bic...004&model=10003

ilyen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
golya:

megveszed ezt a magnézium meridát, kerül 120ezerbe. Eladod a vázat ~25ezer. eladod a villát, ~50ezer. Vagy a kettöt együtt 70ért. Marad egy rakat királyság cuccod, ami 50ezerbe került. avid fékek, lx, xt cumók, stb.

Nem tudom mennyi pénzed van, de így már csak egy vázat meg egy villát kell venni. Psylo XC 2001 a probikeban (ujonnan) 49ezer. És igy marad egy valag pénzed valami frankó vázra.

sztem ez a legcélszerübb választás.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
kona kikapu? 279k de egyedóül a teló nem teccik benne mer szerintem nincs benne csilli.
mostnai újságba láttam.
akkor még ott a Scott g-zero habár az már inkább "nagyon kezdõ frírájd"

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Fusion? ejha! jó választás :spoko:

a telós vázaik is nagyon eltalált valamik. Szabad tudni, hogy mi módon jött be az országba?

Egyszerûen postán ausztriából. Kértem egy csomó kereskedõtõl árajánlatot, s egy osztrák boltos adta a legkedvezõbbet (650euro), így tõle rendeletem meg! Ennyi!!! A részleteket leemileztük és elküldte postán (jó húzós volt a postaköltség :( )

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
másrészt amilyen olcsó ez a bringa , a pénzed fele megmarad, gyûjtögetsz egy keveset és szerzel egy nrs, v vmi _jót_.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bár én csak az aprót nézem, mégis vannak érdekes gépek. nem ártana neked sem végignézni, ki mit kínál.... PÖLÖ EZ
egy olcsó össztelósnak nincs értelme, de hát te tudod mit akarsz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
épp hogy nem;)
a magnézium állítólag jobban elnyeli a rezgéseket mint az aluminium...;)
Autist Team:)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
lehet egyéni hüjeség de a magnéziumtól olyan leszek mint a mosott kaki centrifuga után nem???
nme merev ez 1 kicsit????????????

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
itt van egy kezdésnek. egy merida. 120-ért. hirdetés

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
hát ha mge lenne az a ktm akkor amit fejlesztenék rajta mondjuk õsz végén karácsonykörnyékén:
-egy pár avidd bb7-es tárcsa
-novatech agyak + valami felni(mavh1 210)
-esetleg 1 LX hajtómû
- köv nyárra meg valami teló(black vagy axel, esetleg reba)

szerintem....
de keresek használtat is cask zt mondjátok meg h mijet(márka esetleg típus)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
és ezeket a ktm eket legalább itthon is meg tudod kapni.

szerintem is legyen az hogy egy jó váz és esetleg gyengébb cuccok aztán ha tudod mit hol akkor tudsz fejleszteni

vagy használt de egy elég jó felszereltségût...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
a ktm-be ilyen van:
http://www.x-fusion-.../main_r5_c6.jpg

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
egyforgaspontosak altalaban sokat pogoznak. Nekem volt egy giant warp om es nagyon sokat pogozott...

bar a rugostagon is sok mulik

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
http://www.donau-fri...bilder/1033.jpg

itt találtam 1 jó képet elõl állítólag LX van hátul XT deore fékek+fáltókarok
6061-es aluból van.
1 forgáspontos ez mennyire pogózna???