Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

vedd meg legfelejebb és majd szép lassan átalakíthatod.
megértem, hogy fullyt akarsz, erre ilyen árban ez lehet a megoldás.

igen, viszont ebben az esetben tényleg elég fontos, hogy legalább a váz legyen egy jó darab, hogy megérje késõbb fejlesztgetni

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
sõt ha a nitrogén/levegõ kijön akkor megbomlik a hõháztartás a vitrinben és színváltozás lép fel a biciklin ;) :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
baj, hogy nem levegõs? nálam az a baj, ha valami levegõs :) a nem levegõsbõl ha elhagyod az olajat az erdõ közepén, akkor haza tudsz vele tekerni, de ha a levegõt hagyod el, akkor mit csinálsz? persze ettõl nem nagyon kell parázni, hiszen az új tagok nagyon megbízhatóak, de jobb félni :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
vedd meg legfelejebb és majd szép lassan átalakíthatod.
megértem, hogy fullyt akarsz, erre ilyen árban ez lehet a megoldás.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
de azér akarnék fullyt mer szertem azt a "szolíd" ezezd el a hajamat a klefeléken de a freeride meg ezek nekem durva és hát ha 1 merevet megeresztek akkor az szétrázza a picsám.
miket keressek, hány éveset(itt vázra gondolok arról a simplonról mit mondtok amit mondtam(olyan mint mostani gizzmo csak kb 1,5-2 éves, x-fusion taggal.)

rájöttem h nekem ilyen allround cucc kellló.
sokat járok aszfalton meg szeretek földutazni de ez a kalaharival nem olyan jó mer ráz ezér kéne vmi fully cuccos lehetõleg minnél olcsóbban. nem lényeg az ilyen spéci cuccos .

hagy kérdezzem má meg h a deréval mi a baj azon a bicón??? a teléó szerintem bõven elbírna engem.
egyeedül az a rúgós hátsó teló ijesztõ h nem levegõs.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szép a fusion. :spoko: gratula.
nekem is fusion az álmom, egy whiplash. ;)
golya: mindenképpen merevet keressél. ennyibõl lehet _nagyon_ jókat csinálni/venni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Golya: Akkor egy cipõben evezünk, kalahari csere össztelós vasra. Mennyire gondolod komolyan a versenyzést?

hát hobbi cc maraton ami itt van miskolc közelébe.
(off: te nem vinyisoft vagy?)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ennek egyetlen oka van: van aki ad érte ennyit. közel nincs annyival jobb mint amennyivel többe kerül.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Okítsatok már ki, hogy miért kerül ennyibe?
Tényleg nem értek hozzá..
a súlya? geo? erõsség?
??
Van állásom...:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Fusion? ejha! jó választás :spoko:

a telós vázaik is nagyon eltalált valamik. Szabad tudni, hogy mi módon jött be az országba?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
azért az a handmade in germany felirat komoly :)
ja és ahhoz képest, hogy 1380g, a fejcsõ is szépen kivastagszik, illetve a papucs is elég erõsnek tûnik, gratula, nagyon szép!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Anyaga Scandium-ötvözet, 1380g, ára 690euró és csak külföldrõl szerezhetõ be. Mérete M azaz 46cm. Ilyen vázzal lett 3. az olimpián Sabine Spitz! Festése a Team festés, de létezik fehér-szürke és síma szürke színben.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
jól néz ki...
irhatnál még róla egy-két dolgot, anyag, ár ilyesmi

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Végre megérkezett az új vázam, úgyhogy gondoltam belinkelem a fotóját:
http://www.bikemag.h...bum841/pict_044

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Golya: ossze tudnek dobni neked 250-bol egy fasza kis maraton bringat, ha megfelel a Ruckus vaz es az XT- XTR kiegeszitok ( persze V-fekkel ). Ha erdekel irj egy privit es kifejtem bovebben.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vinyi

vinyi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Golya: Akkor egy cipõben evezünk, kalahari csere össztelós vasra. Mennyire gondolod komolyan a versenyzést?
Vinyisoft voltam vagyok és leszek eztán is...csak itt nem
Let's Rock!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Most már tényleg küldje el nekem valaki a bikemagban megjelent cikket a GIANT RAINIER-rõl legyen szives,mert eddig csak igéreteket kaptam.
Köszi!

Szia!

Én küldtem privit hogy hova küldhetném a beszkennelt cikket nem jött válasz. Egy hétig tároltam a gépen utána pedig töröltem.
Ha tudom megcsináltatom megint(ha lehet jóval kisebb méretben) de adj egy címet ahova küldhetem.

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Most már tényleg küldje el nekem valaki a bikemagban megjelent cikket a GIANT RAINIER-rõl legyen szives,mert eddig csak igéreteket kaptam.
Köszi!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
rendeben az a gáz h 17 évesen nem utazgatok minden 4. hónapban oedig ha megtehetném csak ezér kimennék+ 1-2 cucér.
maj keresgélek és maj még kérdezek akkor.
jó8

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
amiket rob linkelt az már más kategória, azon jól használható cuccok vannak, pl az axel teló az árkategóriájában nagyon jó, mentem vele, és nekem nagyon szimpatikus volt a mozgása.
Szóval tényleg valami ilyesmit kéne nézned, csak az a gond, ami kinn 1000EUR az itt vagy nincs, vagy jóval drágább...
de ha véletlenül mész külföldre....

ennek ellenére én leginkább egy jó felszereltségû használt merev gépet keresnék az apróban, ezért a pénzért már nagyon jókat találni!