Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
naja. az sok volt. azzal olyan 3/4-ig ment le max. kicsit talán tovább.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tams alatt is mozog, mert nagyon könnyen megindul a fox tag abban a vázban, de õ a 700-ast nem tudta volna végig kimozgatni..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hátt. eddig 700-as volt benne. most 600-as van. 700-as sok volt. DE úgyis mozgott rendesen...nem járdákon ;)..inkább nagyobbakon. tekerés szempontjából viszont jóvolt :)
600-as így egyhelybe jónak tûnik. sztem az elég...de majd kiderûl. 400-as az nagyon durva volt :D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
alattam nem koppant ám folyton.... mondjuk versenysúlyom van, és most rosszindulatú leszek, de tams alatt sztem meg sem moccan az a váz:-)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én a 400-as rugóval használtam a marint elõször és úgy jópárszor felkoppant de nem ért bele a vázba csak a nyeregbe ha nagyon letoltam, persze mire megtanultam hogy mi az ideális nyeregbeállítás már kedves Nicolai úr volt napirenden;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:) a vázba úgyse érne...max nyeregbe. még a puha rugóval nem is próbáltam :(. na majd holnap :P. .

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tutira nem mondtam ilyet, a vázba nem ér bele a nyereg aljába ér bele ha nincs jó állásban de a vázba soha!

Tams, ha gondolod a puhább rugóval ugrok vele egy 30 centit szintre, ki fogja mozogni a teljes útját, ha beleér a vázba visszafizetem az árát:D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ez engemis érdekelne.

edit: jó idõzítés.

csak neki mindig leljebb volt a nyereg. nekem feljebb van és így bõven van hely. ilyen városi üzemmódba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
te mondtad nekem nyuszifül, hogy csak 24-es kerékkel jó, mert beleér a vázba a kerék :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Õõõ, nem tudom mire alapozod hogy 10"-os állásban csak 24-es kerékkel szabad használni mivel a filmekben és a versenyeken is szinte csak lagalul használják, mint ahogy én tettem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a 16.7" kurze kettenstreben az 16.7" rövid láncvilla, a steckachse az átütõtengely (vagy átmenõtengely) és az innenlager az monoblokk. :)

marin: a lengõkaron minél lentebb rakod a monoblokk felé, annál többet mozog. legalsó állásban csak 24" kerék mellett szabad használni.
a másik a progresszivitás. (a vázon)

milyen az új px fs? thez horhatnád magaddal a kamerát, hogy fényképezz. adjak kölcsön? :)

aki meg dare-rõl álmodik, az inkább a demoról álmodjon. igaz, nem made in usa, de szvsz jobb, ÉS kapható is itthon. szép álmokat btw :rolleyes:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, van bennne 150 mm-es hátsóagy, mit Stecknasche, na meg 16.7" kurze Kettenstrebenn, valamint 170mm Innenlager.
ezek vannak hozzá:-D
dare-t nemvágom.
már igen, mert megkerestem.
na szal:-)

edit: bocsi a német szavakért, de régen nyelvvizsgáztam már, akkor tudtam utoljára nyelveket. azóta (sajnos) felejtés project on.
szótárak sajna ilyen szavakat nem tartalmaznak.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
(ja sztem is) (akkor bocs...az a vázszett) :cegly:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
(dare 2495 dollárok?)
(demo 9 a 2004/1 workshop alapján 2500 euró)
(ez a frameset ára)
(jó így zárójelbe írni)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ja. és kapsz hozzá órát is. ha belebeszélsz hogy v10 ide, akkor odajön. és beszél is. spm fokozat ;)

egyébként nincs nekem v10-em. de ha lenne akkor pogózna :(...szal nemkell.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
/me zokog

nekem is van V10 nem pogózik, naon kúl meg minden és nem pogózik csak akkor mozog mikor 360-ban átszállom a sípályát aztán viszont el is törik de mire leérek már összeforr.
Lehet törlni baszdki.:(

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ahh :D
azis van?

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Hi tams!
Neked van a Santa Cruz v10 ?
És milyen naon kúl :)))))?
Milyen vele tekerni ?Nem pogózik?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen, a váz.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
(dare:~$2,495.00 KINT amúgy.)