Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. July 28. - 22:50
Posted 2005. July 28. - 22:49
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. July 28. - 22:48
hm...
vajon mér van olyan érzésem hogy hasonló lesz a vega?
(vagy ugyanez....)
Posted 2005. July 28. - 22:46
Posted 2005. July 28. - 22:46
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 28. - 22:44
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. July 28. - 22:01
de javarészt mindenre 1 év gari van, úgyh ez ne riasszon el!
Posted 2005. July 28. - 20:45
Kellys vázakról van valami tapasztalatotok (mobster, blade, mystery, majestic, imagine)?
A honlap alapján tetszik a geometria és a méret is pont megfelelõnek tûnik (17.5").
De elég könyüek, és csak 1év a garancia, ami nem túl bíztató.
Szóval, ha tudtok valamit írjatok
köszi.
Posted 2005. July 27. - 08:36
Posted 2005. July 27. - 07:54
akkor azt is tudod hogy teljesen lineáris a mozgása
és ez nem jó
ennyi.
Posted 2005. July 26. - 23:03
A több forgáspont jótékonyabb a pogózásmentességre, ellenben viszont az alsócsövön levõ forgáspontnál fordul úgy a hátsó , hogy a kerék mozgása inkább a függõlegesre hasonlít. (szerintem ez a legjobb)
A lényeg, hogy mind a 2 máshogy jó, és az is tény, hogy azért nem vennék Konát, csak mert Kona Ja és pénzem sincs rá
Amúgy nem lehet, hogy azért nehezebb, mert kicsit több benne az anyag? Ebben a mûfajban nem árt ha valami kissé masszív. (na persze az egészséges keretek között) Azt tudom, hogy az 50 kilómmal nekem ez nem jelent semmit. én nyugodtan megvenném a könnyebbet magamnak, ha meg eltöröm, akkor komolyan aggódni kezdek a gyártási minõségeken.
Én drukkolok annak, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelõ vázat, bár a gyártók sajna mostanában az én igényeim ellen dolgoznak. Nagyon sokan nem tudnak tervezni, akik meg igen, azok meg tudják, és el is kérik a pénzt a vázaikért. Pénz hiányában meg nincs más hátra, csak a kompromisszum.
Posted 2005. July 26. - 22:56
Thez:azért a Stinky erõsebb mint a Matrix Bullit:tudásban meg csak addig azonos(nagyjából),míg az egyik el nem törik.
Ja:és sztem inkább a magyar pénztárcákhoz viszonyítva drágák a vázak:Nem hiszem hogy külföldön(Ezek azok a helyek ahol sok Kona árú bicaj fut) sok itthon "20ezerértmágvásárolható" szintû vázak lennének
Posted 2005. July 26. - 22:13
ari volt amit írtál, csak én nem látom át miben jobb egy stinky egy mátrixbullittól.
súlyba több, rugóút azonos, árban kétésfélszeres, tudásban azonos kb...
akkor miért lenne jobb, miért verné földhöz?
itthon senki sem egy bender..
ne is legyen.
zuhanni meg.. majd besenyei meg a mig-esek csinálják.
nekem spec a stinky nine-rõl is megvan a véleményem...
Posted 2005. July 26. - 22:06
Üdv Retisas ...
az új évet max akkor érdemes +várni ha számítasz valami jó "kifutó modell kiszoró "akcióra....de ez bizonytalan...meg annál jobb áron mint a crux van (ha még van) nem kapsz hasonló felszereltségû biciglit....méretbõl ha crux akkor sztem 20" kell neked, esetleg 22" de az már lehet nagy lesz, ha terepezel akkor inkább kisebb, legfeljebb hosszabb stucnival....de persze ez szubjektív, általában bevált módszer hogy átléped a vázat és az elsõ kereket 10-15 centi kell tudnod emelni mire alulról érint a felsõcsõ...
Kössz a válaszod sokat segitett,a cruxot nem egészben venném összerakva de minr váz nagyon teccik.
Posted 2005. July 26. - 21:16
Posted 2005. July 26. - 21:14
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. July 26. - 21:04
copyright, LL INC.
a kona semmivel nem jobb, mint egy álag váz, ugyan onnan jön, valakinek ez kell, mert mondjuk kicsi, jó rendben vegye. de amikor ettõl a hülye kona feelingtõl átitatva felháborodnak valaki véleményén, az nem kell.
Posted 2005. July 26. - 18:26
A szponzoráltak kussolnak mert ha egy ikon mondaná hogy gyerekek szar ez a váz nem venné meg mindenki.
Aztán az illetõt többé nem szponzorálná senki...
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. July 26. - 18:24
mikor megtudtam hogy bender a 9. törött stinkyjét adta vissza, és utána ment a karpielhez, nekem ott lett sok a konából.
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem
Bender a Karpieltõl ment a Konához ( és nem fordítva, fõleg mert addigra a Karpiel már tönkrement !) és onnan a Banshee-hoz mostanában pedig a Canfield-et emlegeteik vele kapcsolatban.
Fabian Barel megnyerte az EB-t egy Stab Supreme-mel.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. July 26. - 17:56
amúgy + felejtsd (felejcsd)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való