Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mer 26'...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És ez miért jobb mint a BigsHit ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
azonic gravity?:_)
hm...
vajon mér van olyan érzésem hogy hasonló lesz a vega?
(vagy ugyanez....)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Vega? Az pont jo neked :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tetszetõs Vega :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nahh ilyen kell nekem

http://www.jensonusa...0B00.jpg&type=3

Ugye jó lesz nekem???

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mindenre 2 év garit kell adni, januártól jön a törvény, nemtudom visszamenõleg is mûködik-e majd.
de javarészt mindenre 1 év gari van, úgyh ez ne riasszon el!

etam

etam

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok!

Kellys vázakról van valami tapasztalatotok (mobster, blade, mystery, majestic, imagine)?
A honlap alapján tetszik a geometria és a méret is pont megfelelõnek tûnik (17.5").
De elég könyüek, és csak 1év a garancia, ami nem túl bíztató.
Szóval, ha tudtok valamit írjatok
köszi.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nem is lineáris igazán, hanem a vége felé felpuhul, szóval olyan nem progresszív, hanem agresszív :) de ezen lehetne segíteni egy rendes taggal. azért azt ne mondjuk már hogy a mátrix meg a stinky egy kategória, jó? mert a vega meg a recoil sem ugyanaz :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ültél már konán?
akkor azt is tudod hogy teljesen lineáris a mozgása
és ez nem jó
ennyi.

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Ja, ez igaz, hogy ár, érték arányban jobb a matrix, de ellenben nem azonosak.
A több forgáspont jótékonyabb a pogózásmentességre, ellenben viszont az alsócsövön levõ forgáspontnál fordul úgy a hátsó , hogy a kerék mozgása inkább a függõlegesre hasonlít. (szerintem ez a legjobb)
A lényeg, hogy mind a 2 máshogy jó, és az is tény, hogy azért nem vennék Konát, csak mert Kona :) Ja és pénzem sincs rá ;)

Amúgy nem lehet, hogy azért nehezebb, mert kicsit több benne az anyag? Ebben a mûfajban nem árt ha valami kissé masszív. (na persze az egészséges keretek között) :) Azt tudom, hogy az 50 kilómmal nekem ez nem jelent semmit. én nyugodtan megvenném a könnyebbet magamnak, ha meg eltöröm, akkor komolyan aggódni kezdek a gyártási minõségeken. :)

Én drukkolok annak, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelõ vázat, bár a gyártók sajna mostanában az én igényeim ellen dolgoznak. Nagyon sokan nem tudnak tervezni, akik meg igen, azok meg tudják, és el is kérik a pénzt a vázaikért. Pénz hiányában meg nincs más hátra, csak a kompromisszum.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Kona feeling:vettem bõ egy éve egy anno 80000 forintba kerülõ Kona Scab cromo vázat zsír újan a faktorból 30ezerért.Nem is gondoltam bele,hogy Kona vázat veszek,csak elõzõ nap véletlenül megláttam a hirdetést az újságban.Mali Mambában/maximum polarXben gondolkodtam.és tényleg g*ci jól jártam vele,mert jó cromo vázat nem igen lehet kapni ugrálásra meg bohóckodásra 60ezer alatt itthon.raktam mostmár bele 18 milit a vázba nyúló kormánycsapágyat uh. a kinyúlástól sem kell tartanom.És:nagyon jól van megtervezve(18 colos és 193 centimhez kellõen hosszú)sehol egy gyenge pont.És kényelmes is,nem rázza szét a seggemet.Következtetés:a Kona nem szar csak "kicsit" drágák az új vázak.Ki kell fogni olcsón egyet akár újan akár használtan és azzal nem lesz semmi gond.És ekkor de csakis ekkor jogosan lehet örülni neki hogy Kona vázunk van meg minden.Mert azért jók azok a vázak.

Thez:azért a Stinky erõsebb mint a Matrix Bullit:tudásban meg csak addig azonos(nagyjából),míg az egyik el nem törik.

Ja:és sztem inkább a magyar pénztárcákhoz viszonyítva drágák a vázak:Nem hiszem hogy külföldön(Ezek azok a helyek ahol sok Kona árú bicaj fut) sok itthon "20ezerértmágvásárolható" szintû vázak lennének
NO OFF,USE SEARCH

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
prof8:-)
ari volt amit írtál, csak én nem látom át miben jobb egy stinky egy mátrixbullittól.
súlyba több, rugóút azonos, árban kétésfélszeres, tudásban azonos kb...
akkor miért lenne jobb, miért verné földhöz?

itthon senki sem egy bender..
ne is legyen.
zuhanni meg.. majd besenyei meg a mig-esek csinálják.

nekem spec a stinky nine-rõl is megvan a véleményem...

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Üdv Retisas ...

az új évet max akkor érdemes +várni ha számítasz valami jó "kifutó modell kiszoró "akcióra....de ez bizonytalan...meg annál jobb áron mint a crux van (ha még van) nem kapsz hasonló felszereltségû biciglit....méretbõl ha crux akkor sztem 20" kell neked, esetleg 22" de az már lehet nagy lesz, ha terepezel akkor inkább kisebb, legfeljebb hosszabb stucnival....de persze ez szubjektív, általában bevált módszer hogy átléped a vázat és az elsõ kereket 10-15 centi kell tudnod emelni mire alulról érint a felsõcsõ...

Kössz a válaszod sokat segitett,a cruxot nem egészben venném összerakva de minr váz nagyon teccik.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ezér' raktam oda egy smilet ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
2 külön post-ra reagáltam és nem volt kedvem összerendezni 1-be !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
módosít gomb :D

copyright, LL INC.

a kona semmivel nem jobb, mint egy álag váz, ugyan onnan jön, valakinek ez kell, mert mondjuk kicsi, jó rendben vegye. de amikor ettõl a hülye kona feelingtõl átitatva felháborodnak valaki véleményén, az nem kell.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

A szponzoráltak kussolnak mert ha egy ikon mondaná hogy gyerekek szar ez a váz nem venné meg mindenki.

Aztán az illetõt többé nem szponzorálná senki... ;)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

mikor megtudtam hogy bender a 9. törött stinkyjét adta vissza, és utána ment a karpielhez, nekem ott lett sok a konából.
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem :D

Bender a Karpieltõl ment a Konához ( és nem fordítva, fõleg mert addigra a Karpiel már tönkrement !) és onnan a Banshee-hoz mostanában pedig a Canfield-et emlegeteik vele kapcsolatban.

Fabian Barel megnyerte az EB-t egy Stab Supreme-mel.

Mer' egy állat vagyok !

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
hm, én nem ismerem Zolle-t személyesen...és nem utálom a konát, de marhára furcsállanám ha ez így lenne...és nagyon furcsallanám bármely normális és kicsit is egyenes embertõl ha ma valamit fikáz, holnap az egekbe magasztalja csak mert a segge alá toltak egyet....

amúgy + felejtsd (felejcsd)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való