Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Nincs nagy kedvem az úszáshoz. Nem is vagyok jó úszó.
De ha valami fedett helyen lehet futni akkor oda megyek.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
norbi a héten valamikor úszás?
na talán a héten jóidõ lesz :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Most nézem csak, hogy a Bikemag elõfizetõk szerszámot kapnak ajándékba.:)
Már megérte elõfizetni.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Úgy látom mindeki téliálomra készül.hehehe

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Gabi köszi az infot a Trek vázról,láttam én is már korábban.Csak akkor veszek másik vázat ha az enyém elmegy.Annyira nem sürgõs,csak méretbeli problémák miatt adnám el.Egy dolog biztos, kategoriájában a Trek 1500 as visszalépés lenne a Cannondale saeco team vázamhoz képest.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
norbi másnem megyünk úszni minden nap :) tavaszra úgy fogsz úszni mint Egerszegi :) (elõre elnézést ha rosszul írtam a nevét)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

norbi szólj ha kell fordítani :)

Majd szólok egyenlõre még nem kell. De azért köszi!
Mi is menniakartunk futni erre a tornateremben minden nap edzés van. Csak akkor minek adnak bérletet? Na mind1.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Kevés a szabadidõm mostanában.El kellene kezdenem valami erõsítést a hideg napokra,mit ajánlottok?Elég a futás vagy kondizni is kéne egy picit?Úszni nincs kedvem.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
norbi szólj ha kell fordítani :)
szepi veled mizu? olyan csöndbe vagy mostanában. élsz még? :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
én is lehet beszerzek 1 láncmosót mert nincs kedvem szétszedni a láncot

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Köszi, a láncmosót megrendelem. Ha kamásli van, szólj már lécci. 44-es láb (45-ös shimano csuka)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ati, a vaterán van 3 ezerét lánctisztító szerkentyû. Jó dolog ez? Vagy maradjon a hagyományos szétszedõs módszer, azt nem helyettesíti semmi? (Csak mert én nem vagyok az a kézügyességes ember, ezért elég gány is mindíg a láncom.)

Ja, meg a kamásli. Nem tudsz véletlenül valahol olcsóért? Amit a bikemagon hirdetnek 4.800.- ért, mire ideér már 6.000.- pénz, ennyiért lehet, hogy közelebb is van.

Jó dolog a láncmosó neked szerintem ideális,kamásli ügyben segítek.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Nekem is kell majd outi :) Edzegetni jólesz. A scottba meg kell 1 teló ha maratonozgatni kezdek :)
Régi manitou mars telókról tudtok valamit? Csak úgy általánosságban. Már 30.000 forintocskáért ideadják és szerintem nemolyan rosz dolog (bát v-fék tüskés reba lehet jobb).

A Rebát nem lehet egy lapon emlegetni a Marssal,a Sid az ami vele egy kategória.Ez (még ha régi is)csúcs kategória az XC, Maraton világában.A Reba az már SRAM cucc,speciel nekem ez annyira nem fexik.Teljesen lebutítanak mindent,ez az én személyes véleményem.Marsot ajánlanám nyugodt szívvel.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Ati, a vaterán van 3 ezerét lánctisztító szerkentyû. Jó dolog ez? Vagy maradjon a hagyományos szétszedõs módszer, azt nem helyettesíti semmi? (Csak mert én nem vagyok az a kézügyességes ember, ezért elég gány is mindíg a láncom.)

Ja, meg a kamásli. Nem tudsz véletlenül valahol olcsóért? Amit a bikemagon hirdetnek 4.800.- ért, mire ideér már 6.000.- pénz, ennyiért lehet, hogy közelebb is van.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Vigyázat, terjed az outi!

:)

Ha sikerül a csere, minimum a vázam, de lehet hogy a komplett canga eladó lesz, fityingért. Csak szólok...

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Nekem is kell majd outi :) Edzegetni jólesz. A scottba meg kell 1 teló ha maratonozgatni kezdek :)
Régi manitou mars telókról tudtok valamit? Csak úgy általánosságban. Már 30.000 forintocskáért ideadják és szerintem nemolyan rosz dolog (bát v-fék tüskés reba lehet jobb).

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Mi a téma felnõttek ? :) Nekem is kell majd outi. már van 15 rugóm. kb a duplája áráért kellene...

Nyitva tartom a szemem ,de egy a lényeg nem szabad elkapkodni.Ha esetleg van valami a látómezõben szólj,nehogy valamibe beleugorj.Addig is gyûjtsd a pénzt.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
nem :) de a cipõt jól egyhelyben tartja :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
És nem szúr? :) :) :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
végre lecseréltem azt a sz.r pedált ami volt a bicajon :) jó kis szegecses b+-ot vettem cserélhetõ tüskés.