Gabi!Gyönyörû a váz jó választás volt.Kérdés,mennyiért akarod a komplett géped eladni?
Hiába kifogástalan a MALI-m, valószínûleg csak fillérekért menne el. (Mondjuk 30-40 pénz, de hát ez még Cro-Mo vázas, Cro-Mo villával, hiába fékváltókaros) Ezért egyelõre átpakolok róla szinte mindent. Középcsapágy és a stucni marad, lehet hogy a kormány is. Ezzel a vázzal így is kicsit túlköltekeztem, ha megvenné is valaki a mostani bringát, akkor sem lenne már pénz a többi alkatrészre. Nyárig (?) két lépésben lecserélem a szettet, így visszakerül majd rá a régi cucc. Akkor vagy eladom, vagy megtartom görgõzni. (Persze, még görgõm sincs!)
(A Malit csak akkor lenne jó most eladni, ha valaki napokon belül megvenné sok pénzért, akkor már két kerék + gumi kijönne az árából, viszont új szett akkor is sokba kerül, használtat meg kockázatos venni. Két igen kis valószínûségû körülménynek kellene egyszerre teljesülni, úgy mint jó eladási ár, és olcsó, de kitûnõ állapotú használt szett vétel = lehetetlen. Szóval, majd csak lesz valahogy tavasszal.)
Kedves bicajos társaim! Próbáltam megállni, de nem ment. Muszály eldicsekednem: ezt a gyönyörûséget az imént leelõlegeztem. (Esetleg, ha valakit érdekel, a Mali o.utim váza, vagy a bringa egyben eladó.)
én ép próbálok helyet találni ahol ingyen kondiban tudom magam tartani és még meleg is van
Norbi: megkérdeztem a tesi tanárt és jöhetsz nyugottan te is kondizni a suliba ha van kedved.
A vaterán vettem lánctisztító szerkentyût. Nem mondom, nem lett olyan a láncom, mint a vadi új, de azért a nagyját leszedi. Úgy pár perc alatt. Valami 3 ezer forin körûl mozog az ára, és jár hozzá koncentrátum is.
lemostam a bicajt, majd utána szépen letöröltem a koszt a láncról, fogpiszkálóval kitisztítottam a láncszemek réseit majd jött az olaj, csak közbe mindig kellet menni fogpiszkálóért mert mindig eltörtek