Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Megvolt a tekerés és ahogy nézem elég jó idõzitettem,mert most kezd szemerkélni. Bánhatjátok, hogy kihagytátok. :)
Hétvégén nekem csaka vasárnap jó szóval mások is úgy szervezzenek. :)

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

A szombat nekem sem jó mert melózok!A Vasárnap oké lenne!Többiek?

Elõreláthatólag nekem is jó. Bár még nem mondom biztosra, hiszen bármi közbejöhet, de megpróbálom úgy intézni a dolgokat, hogy minden okés legyen.
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
A szombat nekem sem jó mert melózok!A Vasárnap oké lenne!Többiek?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Holnap reggel megyek tokajba (7-8 körül) ,ha valakinek kedve van 1 jót tekerni az szoljon. 27-28as átlagot tervezek remélem sikerül. Kb délre érek vissza tervek szerint. Szal ha jön valaki velem az írjon 7íg fórumra és akkor emgbeszéljük.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Outizni nem kell a börzsöny az tény,de lehet csinálni jó hegyi futamokat outon is.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Félreértesz.
Börzsönynyel nem tom mi lesz, mert még midnig nincs tárcsafékem és ha nem dh-zni megyek akkor inkább valami közelebbi helyre mennék, mert ha lehet ne emnjek olyan messze.

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

Hát dh géppel ezvan, ha meg cc-zni akarok akkor jobb helyek vannak közelebb is.

Meg ha jösz hozhatsz slick gumikat is és edzünk outon :)

azért meg tudlak szivetni a Börzsönyben hidd el.Pl egyik nap felmehetünk Nagy-Hideg hegyre,ami egész combos kis túra,onnan át Csóványosra,és megvan a napi 1800-2000mszint:D

Slick gumit börzsönybe?Szerinted o.-utizni akarok amikor ott a Börzsöny?Nem vagy te magadnál:D
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
nekem a szombat nem jó.

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

vagy
II. Nyíregyháza-Tiszatelek kerékpár túra
Útvonal: Nyíregyháza - Tiszatelek
Idõpont: 2005.07.17.
Találkozó & indulás: 10:00 a Baumax mögött
Program: bringázás, beszélgetés, valahol egy ebéd
:)

Okés, akkor legyen így. Vagy inkább legyen 9:30 az indulás idõpontja? Vagy esetleg legyen szombati nap? Lehet az még jobb lenne nekem. Várom a javaslatokat.
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
vagy
II. Nyíregyháza-Tiszatelek kerékpár túra

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Megint délben tekerünk majd a napon.
Nekem megfelel az idõpont.

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Akkor mit szóltok a következõ kiíráshoz:

Nyíregyházi Bringa túra I.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Nekem is megfelel a jövõ hét. Remélem nem lesz ilyen rossz idõ. (én ma is mentem volna tokajba) Csinálunk megint egy szép nyugott hátizsákos tekergõzést :) szal nem kell vagy kondi hozzá.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
A múltkor közbe jött egy gyerekre vigyázás!A keresztlányomra és keresztfiamra kellett vigyáznom,ezért nem tudtam menni.A jövõ vasárnap az nekem is Ok lenne!

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Akkor mehetünk megint Tiszatelekre az úgy is itt van a közelben, aztán a következõ túra meg lehetne Tokaj de ezt majd késõbb. Útközben meg úgy is megállunk fotózni. :) A jövõhét vasárnap szerintem jó lenne.

Egyetértek! Elõreláthatólag nekem is jó a jövõ hét vasárnap, csak legyen jó idõ.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Akkor mehetünk megint Tiszatelekre az úgy is itt van a közelben, aztán a következõ túra meg lehetne Tokaj de ezt majd késõbb. Útközben meg úgy is megállunk fotózni. :) A jövõhét vasárnap szerintem jó lenne.

kllzslt

kllzslt

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Na felpezsdült az élet.

Mint már írtam nekem csak igen ritkán lesz jó bármi is, de azért nézegetem majd minden nap a fórumot (már amikor tehetem), és ha nekem passzol valami akkor megjelenek úgy is. Lehet, hogy csak majd sokára találkozunk személyesen, de majd igyekszem. :)

Addig is bringára fel!

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Alakul a dolog. A jövõhéten estleg összehozhatunk valamit. Ha rövidebb távra akarunk menni akkor Tiszatelek kb 68 km, Tokaj meg kb 100 km (attól függ merre megyünk). Én a Tokaj féle túrára jobban mennék.:) Akkor kinek, hogy lenne jó???

Nekem elõreláthatólag következõ héten szombat vagy vasárnap lenne jó. Én inkább a rövidebb távra voksolnék, mivel nem vagyok még kellõen formában. Vagy lehet hosszabb táv is, de akkor azt ne egyszerre nyomjuk le.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Jeeeee
sok bringás :D
végre
tudtam én :)
Szal helósztók.
Nekem etöl a perctõl jó sokáig jó szal ha valaki akar menni tekerni az szoljön 0-200km es távok érdekelnek. :)
Amúgy az én gépemen 1.5 ös slickek vannak most fent szal inkább outi túrákat támogatom, de ha szoltok gyorsan visszarakom terekgumikat és mehetünk erdõbe is.

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Nekem jó mind a kettõ.
Szepii te meg nem jöttél múltkor, már nem tudtuk mi van veled.