Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

vittorio

vittorio

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Ígértem múlt héten egy Tour vázszett tesztet. Ma sikerült felraknom a honlapomra
Megtaláljátok a hasznos menüpontban. Német tudás nem árt hozzá, de anélkül is meg lehet érteni a lényeget.

egy ugyanilyen bianchi nálunk is van, az öcsém hajtja :-)

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Ígértem múlt héten egy Tour vázszett tesztet. Ma sikerült felraknom a honlapomra
Megtaláljátok a hasznos menüpontban. Német tudás nem árt hozzá, de anélkül is meg lehet érteni a lényeget.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
_A: Bakonyerdõ Kupán voltam, sikerült ebben a hónapban a haramdik alkalommal leghálátlanabb 4.helyen végeznem. Miután 3an állnak adobogón elég bosszantó 3szor egymás után 4.-nek lenni. Nekem sikerült. Ráadásul 6mp-el maragtam le a dobogóról.
Hát ez van....
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Én neveztem el gyorskioldónak... de ezek szerint mások is. A bal felsõ fül, ami szétengedi a pofákat hogy tökörészés nélkül tudj kereket cserélni.
Kösz az infót, a 460 gramm egész jól hangzik ~3500ért, ha bírja is.
Elnök úr, tucc súlyadatot a 320ról?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Annyit tok róla mondani hogy szép nagy betûkkel virít az enyémen a cfx felirat meg az alsó indexben az hogy 460. Meg mindenféle marketing felirat van még rajta, hogy ultralight meg miegymás. 460gr a súlya és egész erõs,az utakat jól bírja errefelé. Egyszer kellett eddig centírozni mert zakóztam vele. Akkor a mach1 320nál a felni 320gr lenne?;)-nemtom. Mach1 320at sajna nem ismerem.

A gyorskioldót olvastam én is róla...talán azt a "tekerentyût";) gondolják a sarokban amivel a pofa közelségét lehet gyorsan állítani?-passz.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
_A, akkor te biztos tudod, mi a különbség a cfx és a 320 között. Megosztanád velem?

A féket akkor asziszem elvállalom. 6000 vagy 6500 volt a Hajtányban, és gyorskioldós(?).

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Lófarkas,

a 210-es típust használom egy ideje. HHH terep, Margitsziget, pesti utak, kb. 1000 km. Semmi gond, pedig az elsõ kerékbe csak 18 küllõt fûztem.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Nemcsak hogy szép de még erõs is,soxerencsét a zoggie fékhez;) ha visszalapozol vki az ultegra teljesítményének 80%át találta benne töredék áron.
Mach1 felnim van,ne örülj;) igaz az cfx....

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

... milyen felnit lõjek magamnak, ha 23 vagy 25 mm-es gumim lesz? Mach1 320 (13mm belsõ szélesség) okés?

Ha azt érdekel, passzol e a felniméret a gumihoz-->Sváble táblázat
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ezért küllõszaggató, nem? :D :D :D

És most egy kis más: milyen felnit lõjek magamnak, ha 23 vagy 25 mm-es gumim lesz? Mach1 320 (13mm belsõ szélesség) okés? Más javaslat városi bringára?

És féket milyet érdemes venni? Láttam egy zoggie-t ami kinézetre tetszik... http://www.faradyker...ce-06_BR1_f.jpg

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Járt már vki úgy hogy egy küllõanyájában megszakadt a menet? Arra csalok hogy az egyik küllõanyámban megszakadt a menet. A küllõszaggató elõtt addig behúztam a küllõt amíg lehetett,a végén ismételten úgy fityegett mint azelõtt és gondolom ez sem az adott küllõnek sem a másiknak nem tesz jót hosszútávon...(mármint az hogy nem tart semmit) Ilyenkor mi a teendõ? terhelhetem még sztetek vagy centír és új küllõnélkül netovább?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

És ha a levesben van? :D

Hát talán ott,de csak a meggggyest mert a jó zsíros kajákhoz az passzol a legjobban:D
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Ismeri vki a cateye mity 8at? Ha igen magyarázza már el ért7õen,hogy miképpen lehet rábírni a napi adatok mérésére;) Néztem jobbról is meg balról is de csak azt sikerült hogy a max sebességet nullázam. Egyébként pontosan méri az össztávot és a pillanatnyi sebességet,csak vhogy átlagolni nem hajlandó... Elõre is thx a segítséget.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

egy darabig nem akarok látni cerbona szeletet:D

És ha a levesben van? :D

Nagggggyon jól éreztem magamat. Életemben elõször mentem olyan mezõnyben amelyik tempót ment és igazán felejthetetlen élmény volt. Bírtam is 30 kilcsin át a 40-es átlagot (ezt nem hittem volna magamról). Aztán jött 15km egyedül küzdés a szembeszéllel, majd Pöttyel ketten tovább a fordítóig, aztán onnan 6-8an vitorláztunk visszafelé. Szép idõnk is volt nem sütött a nap de esõ csak az uccsó 15-20km-en szemerkélt. A szlovák oldalon, a határtól pár száz méterre döbbenet, hogy mennyivel toleránsabbak az autósok. Amelyik dudált az magyar volt mind. Végül 30,5-ös átlagot mutatott a kilométeróra (reménykedtem hogy legalább 25-öt fog).

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
És Te,Tpres? Voltál vmerre a 7 végén?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Bár még annyit hozzátennék a hosszabbra eresztett véleményemhez,hogy egy darabig nem akarok látni cerbona szeletet:D

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Ide is válaszol6ok: jó;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Nos, milyen volt a küllõszaggató Party???

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Szerintetek Shimano 105 vagy inkább Campagnolo Veloce szett a jobb?
Esetleg valakit nem érdekel, egy peugeot verseny bicó? :o))

KoMBaNY

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
_A ott alszik, szerintem már ott van. Én reggel megyek kocsival, 7-re szeretnék odaérni hogy kényelmesen el tudjunk indulni 8-kor. Az elején szertnénk menni a mezõnnyel, aztán ha már gyors, akkor úgy 27-30 közötti átlagra visszaálni. Nagyon meleg lesz, azt kell majd kibírni. By holnap