Hali!
1. A "peugeot" bolt a várnál van, az alagút melletti utcán kell elindulni felfele. Hunyadi J.u.4. www.bikemen.hu
2. Ezek a vázak azért bírják a strapát, nincsenek a végletekig kikönnyítve bár én inkább városi cirkálásra, munkábajárásra montit használok.
3. Én speciel az áruk miatt nem szeretem a Trek-eket, náluk a vázat kell elsõdlegesen megfizetni ezáltal drággábbak is mint a konkurens termékek ugyanolyan szettel szerelve. Kicsit utána kavartam az 1000-es modelnek és vegyesfelvágott a gép, mert csak a váltórendszer Sora, a meghajtás, a kazetta, a fékek más gyártó termékei. http://www.trekbikes.../road/1000e.jsp Ha te válogatsz össze alkatrészeket és figyelsz rá, hogy mi mivel kompatibilis akkor az is ugyanolyan tökéletesen fog mûködni mint egy gyári gép és a válogatásnak is megvan a maga szépsége, kompromisszum mentessége.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
isukim
, 2002. szeptember 05. 11:55
Írta 2003. szeptember 16. - 07:33

Írta 2003. szeptember 15. - 22:41

Hali!
1.) Ez a bizonyos "peugeot" bolt merre van, tobbszor is olvastam es haver is mondt, hogy valahol obuda-n de nem tudna vki mondnai pontos cimet?
2.) Szo volt par oldallal lejjebb 20-30e ft-os vazakrol, asszem Schwinn, Merida, meg Mali. Ezek mennyire birjak a strapat? Varosi bringat szeretnek epiteni. Voltam a Nellaban hasznalt vazat kerestem, es mutattak is a szervizben nehanyat, de valahogy egyik se nyerte meg rogton a tetszesemet (egy bianchin kivul ami eleg draga volt), meghat meretben se nagyon lehetett valasztani. Szoval 20-30 penzert mire lehet szamitani?
3.) Ha mar elojott a Trek 1000: Egy jo ideje en is szemezek ezzel a bringaval (sajnos elegendo penzmag hianyaban nem valoszinu, hogy a kozeljovoben meg tudom venni, de kitudja barmikor beuthet az a bizonyos lotto5os ;D) Szoval mi a velemenyetek errol a bringarol? Azt tudom, hogy Sh. Sora settel van szerelve de ez mekkora negativum? Illetve emlitettetek, hogy kicsit kevesebb penzbol talan jobb alkatreszekkel szerelt bringat is ki lehet hozni, viszont a gyari gepen elvileg az alkatreszek jobban ossze vannak valogatva, meg a szeriabikenal elvileg ki van probalva, (marmint, hogy a rendszer tenyleg ugy ahogy van rendesen mukodik) vagy nem?? ???
Elore is koszonok minden tippet, infot!
1.) Ez a bizonyos "peugeot" bolt merre van, tobbszor is olvastam es haver is mondt, hogy valahol obuda-n de nem tudna vki mondnai pontos cimet?
2.) Szo volt par oldallal lejjebb 20-30e ft-os vazakrol, asszem Schwinn, Merida, meg Mali. Ezek mennyire birjak a strapat? Varosi bringat szeretnek epiteni. Voltam a Nellaban hasznalt vazat kerestem, es mutattak is a szervizben nehanyat, de valahogy egyik se nyerte meg rogton a tetszesemet (egy bianchin kivul ami eleg draga volt), meghat meretben se nagyon lehetett valasztani. Szoval 20-30 penzert mire lehet szamitani?
3.) Ha mar elojott a Trek 1000: Egy jo ideje en is szemezek ezzel a bringaval (sajnos elegendo penzmag hianyaban nem valoszinu, hogy a kozeljovoben meg tudom venni, de kitudja barmikor beuthet az a bizonyos lotto5os ;D) Szoval mi a velemenyetek errol a bringarol? Azt tudom, hogy Sh. Sora settel van szerelve de ez mekkora negativum? Illetve emlitettetek, hogy kicsit kevesebb penzbol talan jobb alkatreszekkel szerelt bringat is ki lehet hozni, viszont a gyari gepen elvileg az alkatreszek jobban ossze vannak valogatva, meg a szeriabikenal elvileg ki van probalva, (marmint, hogy a rendszer tenyleg ugy ahogy van rendesen mukodik) vagy nem?? ???
Elore is koszonok minden tippet, infot!

Írta 2003. szeptember 15. - 21:00

Mit csináltok télen? Nem bringáztok? Megnézitek a Tour-ról készült video filmeket?

Írta 2003. szeptember 15. - 16:23

szerintem ne két hónapig ne egyél, hanem tavaszig kevesebbet, és akkor akkor tudsz majd bringát venni, amikor használni is tudod majd. Arról nem is beszélve, hogy a 2003-as modelleket lehet h leértékelik :

Írta 2003. szeptember 15. - 16:15

Huhh, szóval voltam a Nellában. Hihetetlen jól néznek ki a Trek oútik! Megkérdeztem, hogy beszámítanák-e a használt Merida biciklimet, és beszámítják. Amúgy 70e forint egy váz villával. Ráültem egyre, hogy a méretet megnézzük, és nagyon jó ülni egy ilyenen. Erõsen gondolkodom, hogy mégis csak kiböjtölök egy épített 1000 gépet, ha Shimano Sora van rajta, akkor is, mert nagyon jól össze van rakva. Azt írtam, hogy erõsen gondolkodom? Hmm, tévedtem, azt akartam mondani, hogy a következõ két hónapban nem eszem semmit, hogy legyen egy ilyen biciklim. Csak az a szomorú, hogy pont itt lesz a tél akkorra, hólé etc. és az nem tesz neki jót. Ti mit csináltok télen? Hógolyózás?
Írta 2003. szeptember 15. - 15:00

Én úgy tudom, hogy már felhagytak a gyárak(2003-tól) ezzel a hagyománnyal mostmár olasz vázakat is vehetsz shimanoval meg trek-et campaval, persez ez nem jelenti azt, hogy a magyar kereskedõk hoznak is be.
Írta 2003. szeptember 15. - 14:57

Grimus: láttam már a Nellában Treket Campával szerelve! Biztos megcsinálják, bár van valami szerzõdés a Trek és a Shimi között, de csak támad le õket!
Írta 2003. szeptember 15. - 13:44

Grimus elvileg a peugeotban van vásárlási utalványom esetleg ha ott szeretnél vázat akkor elérhetünk némi költségcsökkentést kb 10e forintot.
szerintem is inkabb campat vegyel !!!
szerintem is inkabb campat vegyel !!!
Írta 2003. szeptember 15. - 13:40

Nekem az nem tetszik, hogy ha összekaparok 170e forintot, és veszek belõle egy Trek 1000 biciklik, akkor alap Shimano cuccokkal pakolják tele, mikor ezt Campa cuccokkal olcsóbban is ki lehetne hozni, ráadásul jobban is néz ki! Persze, vázat nem árulnak külön, bár még csak most megyek a Nellába, jól betámadom õket, de nem reménykedem.
Írta 2003. szeptember 15. - 13:28

Persze: Campa agy - campa fogaskoszorú - Campa váltó (a lánccal már jobban lehet variálni), Shimanóban dettó. Gyári kerék esetében a probléma ugrik, mindkettõ jó rá. A Campa jobb minõségû (bár az alsó kategóriás szettekben nem biztos), viszont mondják, hogy kényesebb. Shimanóban tudom ajánlani, hogy min. Tiagrát vegyél, ha egy mód van rá (ez már 9-es és felfelé kompatibilis). Vagy: érdemes keresgélni Shim RSX-eket (agy, váltó, fékváltókar), mert nagyon jó, bevált alkatrészek voltak és még ráadásul nem is nehezek és olcsók. (már nem gyártják, de még akad itt-ott)
Írta 2003. szeptember 15. - 12:46

Milyen agyad vn az a kérdés. mivel a kát váltó paralerogrammája nem egyezik így nem komatibilisek szóval ha egy shimano-t szerelsz campaval vagy egy campat shimano-val akkor egyik sem lesz 100%-os
Szóval milyen agy ? milyen fogsor (hányas)? milyen váltókar ?
Szóval milyen agy ? milyen fogsor (hányas)? milyen váltókar ?
Írta 2003. szeptember 15. - 11:59

Segítsetek, most építek országútit, nem tom milyen hátsó váltót vegyek. melyik jobb??? nekem a xenon jobban tetszik, de... na tényleg szerintetek melyik bírja jobban( amatõr versenyzésre kellene..)
Írta 2003. szeptember 15. - 10:28

Milyen biciklitek van?
pl van egy kék fekete fehér felirattal
meg egy fehér, sárvédõs (felirat nélkül)
meg egy sárga mtb (ezen nincs sárvédõ meg felirat se)
és van még egy ezüst-piros vázam vacsi új nem kell valakinek ?
Írta 2003. szeptember 15. - 09:34

Trek Mo-i képviselete a Nella, elõfordul még a Corratecben is, de vastag pénztárcával menj! ;D
Írta 2003. szeptember 14. - 21:02

Milyen biciklitek van?
Nem tudja valaki, hogy trek vázat lehet-e külön kapni???
Nem tudja valaki, hogy trek vázat lehet-e külön kapni???
Írta 2003. szeptember 14. - 20:33

Írta 2003. szeptember 13. - 21:29

Hát jó, lehet, hogy nem 40 az átlagom, de elég jó. Pontos adatot nem tudok, mert az órám elég alap, és nem mutatja az átlagot.
Írta 2003. szeptember 13. - 20:42

Bocs ez elõbb rossz helyre tettem a hozzászolást:
30. Tour de Hongrie Veszprém prológ (3,5 km) gyõztes átlagsebesség: 44,278 Matej Jurco.
30. Tour de Hongrie Veszprém prológ (3,5 km) gyõztes átlagsebesség: 44,278 Matej Jurco.
Írta 2003. szeptember 13. - 20:39

ha 40nnel utazol montival azt megnézném. virslivel más...
Azért térek át az oútira, mert jól tudok tekerni... Ha hiszed, ha nem :-*
30. Tour de Hongrie Prolog (3,5 km) gyõztes átlagsebesség: 44,278 km/h
Írta 2003. szeptember 13. - 19:27