Lattam most hirdetve 45-ert carbon vazat. Az milyen lehet? Sajnos kep nincs rola.
Hirdetés szövege:
Használt 56-os Carbon outi váz eladó. 6 éves, carbon villával, Sh600-as korm. csapággyal, Dura-Ace nyeregcsõvel.
Színe, piros, füstszürke.
A carbon vazakrol mit kell tudni? Meddig birjak? Mire kell figyelni, stb...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Started by
isukim
, 2002. September 05. 11:55
Posted 2005. July 04. - 12:25

Posted 2005. July 04. - 11:14

én ithoni kinálatból ezt ayánlanám h auyat akarsz::
http://www.bikeart.h...&kategoria_id=5
csak 73ezer FT
De én inkább az aproban lévõ keveset használt bringák közül vennék kompletten egyet 100-150ezer és akko van csomo alkatrészed.
szerintem azok nagyon megérõsek...
én ha most elkezdenék o.utizni biztos egy iyen 2-3 éves paripát vennék.
és vannak Colnagok is.....
meg vázak is vannak 40ezer körül. aluminium.
http://www.bikeart.h...&kategoria_id=5
csak 73ezer FT

De én inkább az aproban lévõ keveset használt bringák közül vennék kompletten egyet 100-150ezer és akko van csomo alkatrészed.
szerintem azok nagyon megérõsek...
én ha most elkezdenék o.utizni biztos egy iyen 2-3 éves paripát vennék.
és vannak Colnagok is.....
meg vázak is vannak 40ezer körül. aluminium.
Posted 2005. July 04. - 10:51

Bocs a hulye kerdesert. Nagyon faradt voltam. Van egy edzogepem. Egy Magellan Corvus vazra epitett cyclocross jellegu gep elol tarcsafekkel. Azert ilyen, mert szeretek neha terepre is menni, de inkabb aszfalton nyomom. Neha megyek turazni is jelentos mennyisegu csomaggal. Azert lett trekking vaz. Regebben(2 eve) volt egy Magellan Capella vazra epitett gepem, de eladtam anyagi okokbol. Vazat ugy 50-100 kozott gondoltam. A tobbi meg majd alakul. Van is par alkatreszem, meg azokat meg tudom venni aprankent. A vaz most a legnagyobb falat. Van most egy Miele markaju acelvazam, de az eleg nehez, meg nem is igazan merev. Azt lattam, hogy Capella mar nincs a Magellan kinalataban. Sot orszaguti sincs a 2005-ben. Egyelore 85 kilo vagyok. Konnyu vazat szeretnek venni. (Persze ki ne akarna?
) Alu vazra gondoltam, bar nem tudom a carbon arakat.
Szeretnek napi szinten edzeni, de egyelore talan jo lesz a corvus is. Aztan addigra akarom osszerakni a masikat, mire olyan szinten leszek, hogy elindulhassak versenyen. 27 eves vagyok mar, ugyhogy nem varok csodakat, de talan meg nem vagyok teljesen oreg.
Remelem erthetobb voltam.

Szeretnek napi szinten edzeni, de egyelore talan jo lesz a corvus is. Aztan addigra akarom osszerakni a masikat, mire olyan szinten leszek, hogy elindulhassak versenyen. 27 eves vagyok mar, ugyhogy nem varok csodakat, de talan meg nem vagyok teljesen oreg.
Remelem erthetobb voltam.
Merida CX500
Posted 2005. July 04. - 02:36

sztem egy FONDRIEST TF1 EVOLUZIONE Golden Renaix-ot vegyél szume,az valóban konkrét lenne:D
Hallott már vki olyanról hogy egy agyba bent maradjon egy deci víz?-mert engem ma reggel ez a szép meglepetést várt
nem tett jót neki a szombati esõs nap,sajna voltam olyan balga hogy kimentem bringázni... más normális meg otthon maradt...
oops ma már holnap van...na ezt jól megmondtam:D
Más: 83kilós embernek sztetek érdemes 24küllõs kereket fûzetni? És mindezt lehet egy 36 lyukas aggyal tenni?
Tpres! Rem a pech seriadnak vége és összejön végre a dobogós hely!
Hallott már vki olyanról hogy egy agyba bent maradjon egy deci víz?-mert engem ma reggel ez a szép meglepetést várt

oops ma már holnap van...na ezt jól megmondtam:D
Más: 83kilós embernek sztetek érdemes 24küllõs kereket fûzetni? És mindezt lehet egy 36 lyukas aggyal tenni?
Tpres! Rem a pech seriadnak vége és összejön végre a dobogós hely!
Posted 2005. July 03. - 22:43

izé az carbon váz nem? 1.35 kg.
szerintem az elég durva lenne amatõr szintre nem?
meg magyarországon lehet Carbon Colnagot venni?
max. Demeter Zoli talán.
szerintem az elég durva lenne amatõr szintre nem?
meg magyarországon lehet Carbon Colnagot venni?
max. Demeter Zoli talán.
Posted 2005. July 03. - 22:26

Ez jó konkrét! Szerintem vegyél egy Colnago C50-et, az biztos jó versenyezni!
Kicsit konkrétabban: Mennyi pénzed van rá, eleve mi az elképzelésed, van -e ezen kívûl edzõgéped vagy ezt használod edzésre is és versenyre is? Szóval azért kicsit bõvebb infó kéne,akkor tudunk segíteni.
Kicsit konkrétabban: Mennyi pénzed van rá, eleve mi az elképzelésed, van -e ezen kívûl edzõgéped vagy ezt használod edzésre is és versenyre is? Szóval azért kicsit bõvebb infó kéne,akkor tudunk segíteni.
Posted 2005. July 03. - 22:02

Sziasztok!
Ha amatorben szeretnek versenyezni, akkor milyen bringat erdemes venni? Vagy elsore milyen vazat?
Ha amatorben szeretnek versenyezni, akkor milyen bringat erdemes venni? Vagy elsore milyen vazat?
Merida CX500
Posted 2005. July 01. - 21:14

Posted 2005. July 01. - 20:51

13.-án megyek Passauba, és 15.-én yövök.
Igazábol nem tudom, valoszinüleg lessz net, de a 2-3 nap alatt nemhiszem hogy leszervezzük.
Passauban akarok bemeni bicayboltba, de mivel kisváros nem tudom épp lessz e és ha igen akkor menyiért...
de lehet 14.-én elmegyünk Münchenbe...
kormányt , gumit nem tudom hogy bevállalnék..kevés sayát tõkém van...meg ha raytam marad...
de szivesen hozok fékkart mert ha nem is kell neked szerintem másnbak el tudom adni.
a többit megbeszélhetyük mailben...
csak küldy egy képet pontosan miyen karra gondolsz..
Igazábol nem tudom, valoszinüleg lessz net, de a 2-3 nap alatt nemhiszem hogy leszervezzük.
Passauban akarok bemeni bicayboltba, de mivel kisváros nem tudom épp lessz e és ha igen akkor menyiért...
de lehet 14.-én elmegyünk Münchenbe...
kormányt , gumit nem tudom hogy bevállalnék..kevés sayát tõkém van...meg ha raytam marad...
de szivesen hozok fékkart mert ha nem is kell neked szerintem másnbak el tudom adni.
a többit megbeszélhetyük mailben...
csak küldy egy képet pontosan miyen karra gondolsz..
Posted 2005. July 01. - 20:17

Áhhh, ilyen rusnya sárga gumit nem rakok fel az én drágámra...
Egyeztessük le ezt a Németország témát, jó? Írd meg, mikor mész, mikor jössz, lesz-e idõd, lehetõséged netrõl rendelni, stb. Lehet, h kéne pl. triatlon/idõfutam kormány, gumi, ilyesmi. Ha kint csak pár boltba mész be, esetleg tudsz-e kintrõl dobni egy mailt, hogy mit mennyiért láttál, vagy ilyesmi. Priviben is lezsírozhatjuk. Ha nagy leszek, meghálálom.
Egyeztessük le ezt a Németország témát, jó? Írd meg, mikor mész, mikor jössz, lesz-e idõd, lehetõséged netrõl rendelni, stb. Lehet, h kéne pl. triatlon/idõfutam kormány, gumi, ilyesmi. Ha kint csak pár boltba mész be, esetleg tudsz-e kintrõl dobni egy mailt, hogy mit mennyiért láttál, vagy ilyesmi. Priviben is lezsírozhatjuk. Ha nagy leszek, meghálálom.
Posted 2005. July 01. - 18:56

ya és ha bemész a boltba yobb kéz felõl az üvegvitrinben van egy darab a többi o.uti külsõ közt, de tudnak hozni még.
itt van a különbség bal fent a futofelület::
TECNO:::
RUBINO:::
itt van a különbség bal fent a futofelület::
TECNO:::

RUBINO:::

Posted 2005. July 01. - 18:50

A Vittoria Tecno 23-as!!! és haytogatos és 2800FT pontosan.
most yöttem a boltból...(Z.Pont)
csak sárgás futofelülettel van. az oldalfal feketés szürke.
Abban különbözik hogy a Tecnon van minta ..nagyon enyhe oldalt esõbarázda meg rece...
a Rubinhon meg csak a széleken egy tized miliméteres magas rece kanyarodás segitõ meg hullám.
alapvetõen ugyanaz de mintha a Tecnoin erõsebb lenne a minta...persze az sem terep gumi:)
sayna nincs elöttem a kettõ (csak rubino) és yobban nem tudom elmondani.
Figyu triatlon fékkart énis akarok.1 hét és megyek Németországba ha olcson látok veszek 2 garniturát és akkor az egyik a tiéd lehet.
most yöttem a boltból...(Z.Pont)
csak sárgás futofelülettel van. az oldalfal feketés szürke.
Abban különbözik hogy a Tecnon van minta ..nagyon enyhe oldalt esõbarázda meg rece...
a Rubinhon meg csak a széleken egy tized miliméteres magas rece kanyarodás segitõ meg hullám.
alapvetõen ugyanaz de mintha a Tecnoin erõsebb lenne a minta...persze az sem terep gumi:)
sayna nincs elöttem a kettõ (csak rubino) és yobban nem tudom elmondani.
Figyu triatlon fékkart énis akarok.1 hét és megyek Németországba ha olcson látok veszek 2 garniturát és akkor az egyik a tiéd lehet.
Posted 2005. July 01. - 17:49

Vittoria techno: ha jó lenne egy 20as külsõ, mér rég vettem volna Conti Sport 1000-est 1900-ért.
Talán hozatok Angliából egy ismerõssel Rubinót. 17 font (~6200HuF) egy pár, ajándék belsõkkel. Úgyis akarok triatlon fékkart, ami meg itthon nem kapható (elég bizarr...), akkor hozzácsapjuk azt is. Csak a srác lehet, h túl hamar hazajön, és nem lesz idõ leszervezni:(.
Edit: most látom, h létezik nagyobb techno is, de mindenesetre nekem nem mutogattak ilyesmit, mikor arra jártam. Tuggya vki, miben különbözik a rubinotól?
Talán hozatok Angliából egy ismerõssel Rubinót. 17 font (~6200HuF) egy pár, ajándék belsõkkel. Úgyis akarok triatlon fékkart, ami meg itthon nem kapható (elég bizarr...), akkor hozzácsapjuk azt is. Csak a srác lehet, h túl hamar hazajön, és nem lesz idõ leszervezni:(.
Edit: most látom, h létezik nagyobb techno is, de mindenesetre nekem nem mutogattak ilyesmit, mikor arra jártam. Tuggya vki, miben különbözik a rubinotól?
Posted 2005. July 01. - 17:30

Láttam én már olyan Exage-t amelyik szebben futott mint a korabeli 600EX. Ráérsz akkor cserélni, ha kiverõdik a kónusz/csésze, vagy bemondja az unalmast a szabadonfutó.
nervex
Posted 2005. July 01. - 17:16

szerintem amig nincs gáz az Exage-el felesleges cserélni...vagy ha igen akkor már uy felni,küllõ is dukál szerintem.
ha van pénz akkor.....
ha van pénz akkor.....
Posted 2005. July 01. - 17:14

Vittoria Rubino helyet van Vittoria Techno. az már tényleg van a ZöldPontban
aszem 2500 körüli áron.....
és maydenm oyan yo mint a Rubino és ez is haytogatható4!!!!
aszem 2500 körüli áron.....
és maydenm oyan yo mint a Rubino és ez is haytogatható4!!!!
Posted 2005. July 01. - 17:13

Most vettem Mach1 RJ Project tipusu felnit
sehol nem láttam iyet csak ahol vettem. szerintem qrvayo..(bár még nem mentem vele:)
de azé remélem
vegyél inkább iyet.
amugy 4800FT volt
és az is yo benne hogy felül polirozva van.. ami már nem nagyon divat
sehol nem láttam iyet csak ahol vettem. szerintem qrvayo..(bár még nem mentem vele:)
de azé remélem
vegyél inkább iyet.
amugy 4800FT volt
és az is yo benne hogy felül polirozva van.. ami már nem nagyon divat
Posted 2005. July 01. - 17:07

Kösz az infót, Pityu. Végül mégis cfx lesz, mert jobban tetszik kinézetre... Drágább egy ezressel (3900), nehezebb; remélem erõsebb is.
Vittoria Rubinót nem kaptam sem a kerékvárban, sem a zöld pontban, sem a probikeban. Más tipp? (Van 28-as conti Contact 1900-ért, ami nagyon baráti árnak tûnik. Nem széles kicsit a cfx-be? Ez az, az egyetlen gond, hogy fél kiló a dög: http://www.conti-onl...contact_en.html)
Vittoria Rubinót nem kaptam sem a kerékvárban, sem a zöld pontban, sem a probikeban. Más tipp? (Van 28-as conti Contact 1900-ért, ami nagyon baráti árnak tûnik. Nem széles kicsit a cfx-be? Ez az, az egyetlen gond, hogy fél kiló a dög: http://www.conti-onl...contact_en.html)
Posted 2005. July 01. - 16:01

A Mach1 felnik közül a 320-as néhány grammal könnyebb a cfx-nél. Kb 460gr körül van mindkettõ. Amikor vettem a Corratec-ben , mindkettõt rátettük a mérlegre,és a 320-as volt a könnyebb, azt vettem. 2/1.5 -ös Sapim küllõkkel, régi 105-ös agyakkal 1775 gr-os pár kerék lett belõle.
A 105-ös agyak porzárása, a kónuszok polirozása sokkal jobb mint az exage-é. Ha tudod cseréld ki.A hátsó agynál vigyázz, mert az exage agy 126mm-es, a 105-ös 130mm-es.Csak a régi 7fokozatu 105ös volt 126mm 1992 elõtt.
Más: az új Mali Magician vázakat már látta,használta,tapizta...stb valaki?
Üdv:G.Pityu
A 105-ös agyak porzárása, a kónuszok polirozása sokkal jobb mint az exage-é. Ha tudod cseréld ki.A hátsó agynál vigyázz, mert az exage agy 126mm-es, a 105-ös 130mm-es.Csak a régi 7fokozatu 105ös volt 126mm 1992 elõtt.
Más: az új Mali Magician vázakat már látta,használta,tapizta...stb valaki?
Üdv:G.Pityu
Posted 2005. July 01. - 10:52

Sziasztok!
Van egy országúti bicóm régi Exage agyakkal. Mennyire érdemes az ilyet is cserélni, ha pénzem végülis van rá, és már szinte mindent lecseréltem a bringán 105-ösre az idõk során? Mi a különbség? Mármint a gyakorlatban. Az érezhetõ különbség. A bringával csak hobbigurulgatok, nem versenyzek.
Köcc a tanácsokat elõre is,
P.
Van egy országúti bicóm régi Exage agyakkal. Mennyire érdemes az ilyet is cserélni, ha pénzem végülis van rá, és már szinte mindent lecseréltem a bringán 105-ösre az idõk során? Mi a különbség? Mármint a gyakorlatban. Az érezhetõ különbség. A bringával csak hobbigurulgatok, nem versenyzek.
Köcc a tanácsokat elõre is,
P.