Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yay istenem.
hát basszs, ha telot veszek lehet ugyanigy yárok vele.
akkor csak uy cuccokat lehet venni nem?

ez rosszul yön a yelenlegi carbon váz tulayoknak:)
gondld el van egy 200ezer FTos váza és ha akarya sem tudya eladni:)

pl. ha most sürgösen kellene a penz es el kellene adnod a TREKed akkor azert gondolom lenne rá vevQ..mégha az uy ár 60-70%át is akarná kifizetni. nem?
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

1. a carbon marad carbon mert nekem igy yobban esik leirni
2. csak akkor veszem me, ha az illetö odaadya, en hasznáom egy hetig, s ha minden rendben akkor veszem meg.

Azert lehet, hogy ez a 2-es pont meredek, nem?
TFH: egy hétig használod és szuper, majd két hét múlva 80-nal száguldva elfárad. Megéri?
WaNNaRiDE

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
1. a carbon marad carbon mert nekem igy yobban esik leirni
2. csak akkor veszem me, ha az illetö odaadya, en hasznáom egy hetig, s ha minden rendben akkor veszem meg.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Lehet,hogy az én gondolkodásmódommal van a baj. DE carbont használtan?! Tudtommal a carbon az a tipikus anyag amit egy kis oldalrányû ütéssel el lehet intézni,rádásul nem is nagyon látványos ha egy carbon sérül... De ha vki okos megcáfol,akkor támogatom az 5letet és elkezdek én is használt carbon dolgokat üldözni;)

1. a carbon legyen karbon, mint ahogy a club is klub...
2. használt karbon cuccot szerintem ne vegyél, bár lehet, hogy semmi baja, de kérdés megéri-e kockáztatni... Ha keveset használt és bizonyíthatóan új, újszerû állapotban van, ismerhetõ az adott karbon villa, váz elõélete és nincsenek felületi sérülései, na akkor talán gondolkoznék...
WaNNaRiDE

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

is.
nem tudtok Carbon villát 1" menetesbe vagy aheadesbe, de a lenyeg hogy 1" legyen.
olcson.
használtan.

Lehet,hogy az én gondolkodásmódommal van a baj. DE carbont használtan?! Tudtommal a carbon az a tipikus anyag amit egy kis oldalrányû ütéssel el lehet intézni,rádásul nem is nagyon látványos ha egy carbon sérül... De ha vki okos megcáfol,akkor támogatom az 5letet és elkezdek én is használt carbon dolgokat üldözni;)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
A Mach 1est ajánlom én is,egy hibájuk van:penge élesek. Hogy van-e értelme megcsinszolni a felnik peremét, hogy tompábbak legyenek meg egy jó kérdés.Szerintetek?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Mach 1 felnibQl valami olcssot.

HAli
lenne kérdesem nekem is.
nem tudtok Carbon villát 1" menetesbe vagy aheadesbe, de a lenyeg hogy 1" legyen.
olcson.
használtan.
vagy ebben a meretben nem gyártottak carbonbol?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Milyen felnit ajanlotok, ami konnyu, de azert kibir egy bicikliutat. Az nem baj, ha centirozni kell, csak ne torjon. Azt sem tudom meg, hogy milyen kullovel kellene fuzni? Sapim, vagy DT? 2-1.8-2, 2-1.5-2, vagy 1.8-1.5-1.8?
Az agy Campa Centaur.

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Igen. Arra gondoltam.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez a tapasz az, amit az orrnyergedre ragasztasz felülrõl?

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Röviden csak annyit hogy sokkal hatásosabb "orrtágítókat" használnak. Tudtad hogy a profi bringások nagy része "asztmás", papíron. Na ez azért van hogy szedhesse hivatalosan a légzésjavítót, (hörgõtágító).

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az ok, hogy kerek, de a versenyzok miert nem hasznaljak? Vagy csak en nem latom?
Egy idoben mindenhol azt lattam.

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás

Ki milyen pedalt hasznal orszagutin?
Lattam, hogy van Bikepositiv look rendszeru pedal. Latta mar valaki kozelebbrol?

Mas:
egy idoben eleg sok ember hasznalt orrlyuktagitot(nem tudom, hogy hivjak pontosan).
Mostanaban nem latok sehol. Miert?

Bemész a gyógyszertárba és kérsz egy doboz légzésjavító orrtapaszt.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ki milyen pedalt hasznal orszagutin?
Lattam, hogy van Bikepositiv look rendszeru pedal. Latta mar valaki kozelebbrol?

Mas:
egy idoben eleg sok ember hasznalt orrlyuktagitot(nem tudom, hogy hivjak pontosan).
Mostanaban nem latok sehol. Miert?

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szerintem jo lehet, de az okosabbak biztos kijavitanak, ha nem.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Sziasztok! A kérdésem a következõ lenne: 178cm magas vagyok az 56cm-es országúti váz jó nekem?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
MyBike esõ kamásli: 2990Ft. Bár nagy esõben az se tart sokáig. én szoktam használni, bár volt egy mezõnyverseny(már nem emlékszem megyik), ahol esõben rajtoltunk el, és kb. 1.5 óra után éreztem,h áll bent a víz. Tehát addig bírta, igaz, addig semmi gondom nem volt.
De,ha utolér a végzet edzésen, és szolidan esik, óráikon át véelmet nyújt. És nagyon feltûnõ neonsárga, nagy fényvisszaverõverõ csíkkal a hátsó felén!!!
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Bár tesó gazdaságos nylonban feszíteni biztos megadná a hangulatot;)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Gondoltam rá,de azé mégis ha lehetne vmi designosabb megoldást plíz:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nylonzacsi ;)