Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Hány kg-os egy igazán könnnyûnek számító versenybinyigli? Fater ugyanis állítja hogy ismerõse, akinek versenygépe van 4,5kg-os, de én kétlem hogy ha könnyû is, hogy ennyire könnyû. 6,5-7-et még hihetõnek tartanám, na de ezt. Ráadásul egyszerláttam messzirõl, könyöklõkormány van rajta (aki ilyen súlymániás az tuti nem tenne rá ilyet szerintem)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Mitõl olyan jó a campa Voti? Ráadásul klasszissal magasabb kategória az ultegra mint a veloce... Sztem várj még vele picit,fog az még 195is lenni;) Olasz földön hogy mérik a használt outikat?

Nem mondtam hogy jobb az egyik mint a másik. Igazából nagyon beleéltem magamat, hogy az a Wilier meg lesz.
Árakat nem láttam, amit néztem boltot sok használttal az szieszta miatt zárva volt épp.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Mitõl olyan jó a campa Voti? Ráadásul klasszissal magasabb kategória az ultegra mint a veloce... Sztem várj még vele picit,fog az még 195is lenni;) Olasz földön hogy mérik a használt outikat?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hmmm...
A velo.hun láttam h már 200ért hirdeti.
Lehet h most már rá kéne kérdezni mekkora....:)
De mér sh, mérnem campa

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Smöre: Véletlenül használ egy barátom ilyen Sh. kereket. Piszok erõs! Nagyon túl van építve. Mondjuk az tény hogy õ nem Pesten lakik, erre jobbak az utak.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Pötty!
Asszem küldtem privit (közben elszállt hibaüzivel), ha nem kaptad meg szólj!

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás

Na amit júniusban lefoglalóztam Williert mégsem eladó:cry:
Most kezdhetem megint az aprót bogarászni:(
Errõl mondjatok valamit légyszi: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=39816 megér ez ennyit? Én inkább Campásat szeretnék. Ezek a kerekek elbírnának? Már csak 88kg vagyok:). Ráadásul amiket hozzá adnak nincs rá szükségem.
Kösz!

Szia
Hát 16 küllõ hátra 88 kg-hoz szerintem elég karcsú, úgy hogy a kerék elõéletérõl nem tudni semmit

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Fúú ez állat gáz! A fort vázak nagyon jók ám. Nekem is arra épül a montim és a váza szerintem a saját kategoríájában jobb, mint az országútim. Próbálj alkudni. Mondjuk ha 205ért odaadná akkor vinném. A másik variáció ha olasz bicó kell, Biondo. Márti szokott behozatni használtan. Néha ki lehet fogni nála egy kellemes darabot jó árban. Vagy pár hozzászólással ezelõtt írta Smöre a matuzmaster címet, ott is jó gépek vannak.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

No meg vki említette,hogy gyakran jár külföldre,szal nosza,fel a keresgélésre!;)

Hát ezaz, hazajöttem olaszból és aznap jött a tel, hogy nem eladó. Kint annyi volt a használt oúti mint égen a csillag.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sya Voti! Szerintem ennyiért teljesen új bringát is ki lehet hozni,mármint az általad belinkelt gép árából. Ha fogod magad és ellátogatsz http://www.bikecomponents.de/ címre lát6od,hogy 140bõl kijön egy ultegra szett,méghozzá az új 10es (gondolom,neked mindenképp a 10es szett a befutó,ha mégse így lenne és megfelel a 9es is,akkor 90bõl egy mostani full 105 szett vagy esetleg elfekvõ 9es ultegra is kijön). Ugyanezen az oldalon 30ért lehet mostani shimano whr-550 kerékszettet venni. A maradékból meg itthon is vehetsz egy jó vázat. Bár ilyen alapon vadász6nál azt is online. A csomagküldés megterhelõ 7 teljes ezer forint,ilyen tételnél a honi árak miatt mindenképp megéri onnan szermányolni sztem. No meg vki említette,hogy gyakran jár külföldre,szal nosza,fel a keresgélésre!;) A használt karbonos cuccokról meg pár oldallal ezelõtt fejtegettük a véleményünket. De a döntés természetesen a Tied.

vittorio

vittorio

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
van itt a bikemagon egy colnago bititan, chorus-rekorddal

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hát jól nem jártam, bár visszafizette a dupláját, de az el is ment az üzemanyagra. Siófokon van a bicaj, ott voltam kipróbálni. Nem is beszélve arról, hogy teljesen beleszerettem a gépbe. Mindene (talán a kerekeket leszámítva) pont olyan volt amilyet szrettem volna venni. Méret, stucnihossz, hajtókarhossz, minden stimmelt, Campa Veloce 2*10-el...
És olasz...
Áhhh...:(

vittorio

vittorio

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
akkor legalább jól jártál, ha papír is készült a foglaló fizetésérõl, akkor az neked duplán jár vissza - ha az eladó állt el az üzlettõl

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Na amit júniusban lefoglalóztam Williert mégsem eladó:cry:
Most kezdhetem megint az aprót bogarászni:(
Errõl mondjatok valamit légyszi: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=39816 megér ez ennyit? Én inkább Campásat szeretnék. Ezek a kerekek elbírnának? Már csak 88kg vagyok:). Ráadásul amiket hozzá adnak nincs rá szükségem.
Kösz!

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Üdv!

Valaki tud valamit a NISHIKI bicókról????
www.nishikibikes.dk

Állítólag magyarországon gyártják, de itt nem forgalmazzák, csak kint.
És tudnának "kiügyeskedni" nekem a gyárból..
Csak nincs róla semmi infóm, hogy milyen :o|
Képek vannak, de semmi szakvélemény sehonnan...

Nishiki.. vagy Kelly's??

BYe:

GZ

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Karbon-villa vásárláshoz: Ha rám hallgatsz, azt csnálsz, amit akarsz ! ! !

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Szia
A matuzmaster.hu-t ajánlom. Én is ott vettem a barátnõmnek 1" carbon villát, van nekik egy csomó új is meg használt is.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
yo persze igaz. potty és wanna

nem akarok mindenáron azért.
csak haver vett 10ezeret régebben meg most en is tudnek nemetországbol hozatni hasznaltan 10ert....

igazábol csak a pesti utakon szemegy a csuklom. ezrt kellene.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

yay istenem.
hát basszs, ha telot veszek lehet ugyanigy yárok vele.
akkor csak uy cuccokat lehet venni nem?

ez rosszul yön a yelenlegi carbon váz tulayoknak:)
gondld el van egy 200ezer FTos váza és ha akarya sem tudya eladni:)

pl. ha most sürgösen kellene a penz es el kellene adnod a TREKed akkor azert gondolom lenne rá vevQ..mégha az uy ár 60-70%át is akarná kifizetni. nem?

Az acél, alu, stb technologiák kiforrottabbak, szerintem ott
nincs ilyen jellegû para, nyugodtan vehetsz használt telót :D

Eladás nem opció. :) Ha bármi anyagmegmunkálásból adódó hibája van/lesz és nekem nem esik bajom, amikor ez kiderül, akkor Trek örökgari...
Vevõ biztos akadna rá, persze... de annak ellenére, hogy a váz tavalyi én újonnan vettem, használtan lehet meg se vettem volna.
Olvastam sokat a Trek OCLV vázakról... végül elhittem, hogy sokat kibír...

Ha külsõ fizikai sérülés van rajta, akkor felejtõs... anyagszerkezettant illetõen pedig vannak nálam okosabbak is a fórumon, akik majd megmondják, hogy miként viselkedik a karbonvilla egy 10 éves idõperiódus alatt.
WaNNaRiDE

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Yvorl: Én foglalkoztam carbon technológiával a fõiskolán. Szerintem ne vedd meg használtan HA 450gramm alatt van akármilyen is, a tulajt ismerve az a véleményed, hogy széthajtotta és ha bárminemû felületi sérülést látsz rajta (akár a festék lejövetele is ennek számít). Egy colos carbon villát meg lehet kapni, nem egy nagy varázslat. Bemész egy országútikat is forgalmazó boltba és rákérdezel milyet tudnak hozatni.
Ja és még annyit hogy a többiek csak jót akarnak. És ha elfogadsz egy személyes véleményt akkor én se igazán vennék használtan carbon cuccot. Meg ha valaki meg tud venni egy 200ftos vázat, azt szerintem nem igazán az izgatja hogy késõbb esetleg mennyiért tud megszabadulni tõle.