5 nap kihagyásom volt, köszi a választ de közben kiderült, hogy nem a váltóból jön a kattogás, hanem a nyeregcsõ felõl! Kihúztam, megnéztem, visszatettem... Azóta csend van.
???
Mi lehetett?
Újra gumis kérdésem van. Mivel ezen a bringán amit vettem olyan gumik voltak, hogy 6km után defektem lett vele, ezért átraktam a régi bicajról a Conti Sport 1000-est. Ez színben nem passzol hozzá ezért mindenképp lecserélem. Tulajdonképp megfelelt ez is, de arra gondoltam komolyabb gépre komolyabb gumit vennék. Néztem a Contik közül a Grand Prix 3000-est, erre azt írja, hogy jobb a defektállósága és a gördülési ellenállása is. Ezen kívül még a Tufo peremes szingóit néztem (nem a pehelysúlyuakat), de nem tudom, hogy összehasonlítva a Contival vajon mennyire defektállóak. Segítsetek választani, illetve ha van más alternatíva azt is mondjátok! Fontos lenne, hogy legalább 9 barral lehessen használni (87kg vagyok), jó defektálló legyen, ne legyen dög nehéz.
Ja és még valami: amit lefoglalóztam Wiliert és mégsem lett eladó, most mégis eladó