Igen, adni fogják. Ha jól tudom 2 részletben közte egy kb fél órás mûsorváltással a 24H Endurance befutója miatt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
isukim
, 2002. szeptember 05. 11:55
Írta 2003. április 12. - 19:14

Írta 2003. április 12. - 19:08

De bizony ez az!És ha még az esõ is besegít...Hát nem kivánom senkinek! Bodrogi Laci tavaj nagyon jól ment amig a Colnago birta. A tv-mûsorba ugyan nincs beírva ,de a Eurosport valószínü hogy nyomja majd.
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. április 11. - 16:13

az nem az a szörnyû verseny amit sárban macskakövön nyomnak végig? Tiszta Cyclocross. Iszonyom van tõle, azokat szép, finom gépeket ilyen durván szétzúzni...
Nem lennék jó DHs :-X 8)

Írta 2003. április 11. - 10:38

Vasárnap Párizs- Roubaix(vagy valami hasonló...)országuti-makadám túra!
Írta 2003. április 09. - 10:10

szia Turbo G P,
lehet, h meg van a tettes nalam is, bar sajnos nagyobb utra meg nem volt idom, igy nem volt alkalmam meggyozodni 100% ig.
espedig:
a felni
duplafalu ricsi aero pro, miutan mar szetszetem az agyat, meg mindig hallottam valamit nagyon halakan
leszettem a gumikat is, es raztam raztam...
es potyogtak ki a fel cm forgacsok es egyeb piszkok a felnibol, eleg rendes mennyisegben.... es ugye csak nagyobb sebessegnel hallottam a zajt, hat, remelem ez volt az ok...
ma talan osszejon egy velencei to kor, es ha csend lesz, megnyugszom... (egyebkent du.tan genti es a baszki verseny az eurosporton...)
lehet, h meg van a tettes nalam is, bar sajnos nagyobb utra meg nem volt idom, igy nem volt alkalmam meggyozodni 100% ig.
espedig:
a felni
duplafalu ricsi aero pro, miutan mar szetszetem az agyat, meg mindig hallottam valamit nagyon halakan
leszettem a gumikat is, es raztam raztam...
es potyogtak ki a fel cm forgacsok es egyeb piszkok a felnibol, eleg rendes mennyisegben.... es ugye csak nagyobb sebessegnel hallottam a zajt, hat, remelem ez volt az ok...
ma talan osszejon egy velencei to kor, es ha csend lesz, megnyugszom... (egyebkent du.tan genti es a baszki verseny az eurosporton...)
Írta 2003. április 09. - 05:54

Nézd meg a testbike-ot, ott van egy rövid leírás róla, talán a srác megadta az e.mail címét így tõle tudsz kérdezni.
Írta 2003. április 08. - 21:38

Kinek van Author 5502-ese ?
Állítólag még be lehet szerezni, egész jó áron!
A véleményetek érdekel!
Állítólag még be lehet szerezni, egész jó áron!
A véleményetek érdekel!
Írta 2003. április 08. - 09:54

Egyszer hetekig kattogott a váz(legalábbis ott hallottam) Azt hittem szétesik alattam. A végre kiderült, hogy csak az elsõ agy szenvedett. Átkezeltem, azóta néma a rendszer.
Campával kapcs.ban. A campa Xenon (RULEZ) hajtómûvet megtudom rendesen hajtani 7es lánccal? Mert ugye az 9es rendszerhez készült. Nem fog túl gyorsan kopni?
Campával kapcs.ban. A campa Xenon (RULEZ) hajtómûvet megtudom rendesen hajtani 7es lánccal? Mert ugye az 9es rendszerhez készült. Nem fog túl gyorsan kopni?
Írta 2003. április 07. - 21:57

Almos tüneteit én is átéltem pár héten át! Nálam a hagyományos -nem aheades-kormányszár recsegett a villanyakban.Enyhén magáztam, és a Duron kormánycsapágy tömitése mellett bejutott annyi nedvesség, amitöl pár nap alatt összerozsdásodtak.Ha felül fogtam nem recsegett, ha alul ,vagy kiállva tekertem ,igen. A monobloktól kezdve az agyakig mindent kiszereltem,átnéztem,mire eljutottam a kormányszárig...Ha megtaláltad a megoldást,írj kíváncsi vagyok ki nyert!
Írta 2003. április 06. - 19:08

Ha így gondolkodsz,ebben az esetben -ha megegyezik a furatu,- cseréld ki a fogaskereket simánjó-kompatibilisra.....gondolom....
Írta 2003. április 06. - 17:38

Csak azert gondoltam, mert egy Campa hajtomu sokkal szebb, mint egy Shimano, raadasul egy Xenon hajtomu csak 12900. Egy Mirage monoblokk meg 2900.
Írta 2003. április 06. - 15:55

Hi!
Szerintem nem, én ugy emlékszem, hogy a Campa egy teljesen más tészta, de a franc se tudja biztosra. De campa hajtókar, shimano váltók, sram lánc????????? Biztos jó ötlet. Még a Shimano-Sram oké, mert a Shimano láncok szarok a Sram meg király (nekem is így van), de hogy ebbe még a Campa-t is belekeverni? Hát, te tudod....
Szerintem nem, én ugy emlékszem, hogy a Campa egy teljesen más tészta, de a franc se tudja biztosra. De campa hajtókar, shimano váltók, sram lánc????????? Biztos jó ötlet. Még a Shimano-Sram oké, mert a Shimano láncok szarok a Sram meg király (nekem is így van), de hogy ebbe még a Campa-t is belekeverni? Hát, te tudod....
Írta 2003. április 06. - 11:46

Lenne egy hajtomuves kerdesem.
Uj Campa hajtomuvek elmennek-e Sram lanccal?
SzuMe
Uj Campa hajtomuvek elmennek-e Sram lanccal?
SzuMe
Írta 2003. április 01. - 22:09

Nekem mikor lötyögött az alsó kónusz simán vágtak alá red bullos aludobozból alátétet (Mali szervíz).
Elég gány de tökéletesen mûködött...
Elég gány de tökéletesen mûködött...
Írta 2003. április 01. - 15:54

Egyebkent nem biztos, hogy venned kell ujat. Az enyem is siman racsuszott, aztan megutogettek egy csovel, attol megszorult es azota semmi baj vele.
Írta 2003. április 01. - 15:47

Érdekes, ilyeneket mért nem reklámoznak a boltban, pl amikor vesz az ember egy kormánycsapágyat? sose kérdezték tõlem, hogy 1/1/8-asból milyen kérek.
És akkor most emiatt kell vennem egy egész kormánycsapágyat, mert nem hiszem, hogy alsó csészét lehet külön kapni?!
És akkor most emiatt kell vennem egy egész kormánycsapágyat, mert nem hiszem, hogy alsó csészét lehet külön kapni?!
Írta 2003. április 01. - 15:42

1 coll-osbol is van tob meret. Pont az also csesze belso merete szokott valtozni.
Ilyen 1 coll-os csapagyak vannak:
30x27
30.2x26.4
30x26.4
Az egyik az a meret, ami a vazba megy, a masik a villanyakra. Ha neked eddig 27-es villad volt es a mostani 26,4-es, akkor az ugye nagy ra. En pont forditva szivtam vele, azert vagyok ilyen felvilagosult.
Egyebkent egyre jobban szeretem az uj gepemet
Ilyen 1 coll-os csapagyak vannak:
30x27
30.2x26.4
30x26.4
Az egyik az a meret, ami a vazba megy, a masik a villanyakra. Ha neked eddig 27-es villad volt es a mostani 26,4-es, akkor az ugye nagy ra. En pont forditva szivtam vele, azert vagyok ilyen felvilagosult.

Egyebkent egyre jobban szeretem az uj gepemet

Írta 2003. április 01. - 14:18

Milyen mérettel? Én csak azt tudom, hogy volt egy 1 colos acél villám, azon egy fsa orbit csapágy perselye, és most a villát kicserétem egy új 1 colos kinesis alura, és arra raktam rá a régi fsa csapágy alsó perselyét
Írta 2003. április 01. - 14:05

Tényleg sok variáció van zörej ügyben Egy kis idõ után azért meg lehet azt hallani, hogy kb. honnan jön, ha a kereket megpörgeti és akkor is van valami, az agyas, ha nincs és egyébként is inkább fémes a hang, akkor középrész, vagy kormány-stucni érintkezés. A villák nem szoktak hangot adni, ha jól vannak szerelve a kormánycsapággyal (ha nem akkor az nagyobb baj és elõjön durvábban) (Nekem volt már olyan is, hogy a féken volt valami kettérepedve, ami nem látszott és recsegett hónapokon át.)
A villa esetben (Manki): ha tudod forgatni, akkor nem a mérettel van baj?
A villa esetben (Manki): ha tudod forgatni, akkor nem a mérettel van baj?
Írta 2003. április 01. - 12:58

Sziasztok!
Most vettem az országutimhoz egy új alu villát, csak egy gond van. A kormánycsapágynak az alsó csészéje nem szorul rá. Nem lötyög, de kézzel rá lehetett huzni, és kis erõvel forgatni is lehet rajta. Ez gáz, vagy pedig a váz, és az én súlyom ugy is lenyomja és az nem fog forogni?
Ha gond, akkor mit lehet vele csinálni?
Most vettem az országutimhoz egy új alu villát, csak egy gond van. A kormánycsapágynak az alsó csészéje nem szorul rá. Nem lötyög, de kézzel rá lehetett huzni, és kis erõvel forgatni is lehet rajta. Ez gáz, vagy pedig a váz, és az én súlyom ugy is lenyomja és az nem fog forogni?
Ha gond, akkor mit lehet vele csinálni?