Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Igen, adni fogják. Ha jól tudom 2 részletben közte egy kb fél órás mûsorváltással a 24H Endurance befutója miatt.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
De bizony ez az!És ha még az esõ is besegít...Hát nem kivánom senkinek! Bodrogi Laci tavaj nagyon jól ment amig a Colnago birta. A tv-mûsorba ugyan nincs beírva ,de a Eurosport valószínü hogy nyomja majd.

Üdv:G.Pityu

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
az nem az a szörnyû verseny amit sárban macskakövön nyomnak végig? Tiszta Cyclocross. Iszonyom van tõle, azokat szép, finom gépeket ilyen durván szétzúzni... :) Nem lennék jó DHs :-X 8)

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Vasárnap Párizs- Roubaix(vagy valami hasonló...)országuti-makadám túra!

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
szia Turbo G P,

lehet, h meg van a tettes nalam is, bar sajnos nagyobb utra meg nem volt idom, igy nem volt alkalmam meggyozodni 100% ig.
espedig:
a felni
duplafalu ricsi aero pro, miutan mar szetszetem az agyat, meg mindig hallottam valamit nagyon halakan
leszettem a gumikat is, es raztam raztam...
es potyogtak ki a fel cm forgacsok es egyeb piszkok a felnibol, eleg rendes mennyisegben.... es ugye csak nagyobb sebessegnel hallottam a zajt, hat, remelem ez volt az ok...
ma talan osszejon egy velencei to kor, es ha csend lesz, megnyugszom... (egyebkent du.tan genti es a baszki verseny az eurosporton...)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Nézd meg a testbike-ot, ott van egy rövid leírás róla, talán a srác megadta az e.mail címét így tõle tudsz kérdezni.

tractionman

tractionman

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Kinek van Author 5502-ese ?
Állítólag még be lehet szerezni, egész jó áron!

A véleményetek érdekel!

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Egyszer hetekig kattogott a váz(legalábbis ott hallottam) Azt hittem szétesik alattam. A végre kiderült, hogy csak az elsõ agy szenvedett. Átkezeltem, azóta néma a rendszer.

Campával kapcs.ban. A campa Xenon (RULEZ) hajtómûvet megtudom rendesen hajtani 7es lánccal? Mert ugye az 9es rendszerhez készült. Nem fog túl gyorsan kopni?

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Almos tüneteit én is átéltem pár héten át! Nálam a hagyományos -nem aheades-kormányszár recsegett a villanyakban.Enyhén magáztam, és a Duron kormánycsapágy tömitése mellett bejutott annyi nedvesség, amitöl pár nap alatt összerozsdásodtak.Ha felül fogtam nem recsegett, ha alul ,vagy kiállva tekertem ,igen. A monobloktól kezdve az agyakig mindent kiszereltem,átnéztem,mire eljutottam a kormányszárig...Ha megtaláltad a megoldást,írj kíváncsi vagyok ki nyert!

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Ha így gondolkodsz,ebben az esetben -ha megegyezik a furatu,- cseréld ki a fogaskereket simánjó-kompatibilisra.....gondolom....

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Csak azert gondoltam, mert egy Campa hajtomu sokkal szebb, mint egy Shimano, raadasul egy Xenon hajtomu csak 12900. Egy Mirage monoblokk meg 2900.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hi!

Szerintem nem, én ugy emlékszem, hogy a Campa egy teljesen más tészta, de a franc se tudja biztosra. De campa hajtókar, shimano váltók, sram lánc????????? Biztos jó ötlet. Még a Shimano-Sram oké, mert a Shimano láncok szarok a Sram meg király (nekem is így van), de hogy ebbe még a Campa-t is belekeverni? Hát, te tudod....

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lenne egy hajtomuves kerdesem.
Uj Campa hajtomuvek elmennek-e Sram lanccal?

SzuMe

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Nekem mikor lötyögött az alsó kónusz simán vágtak alá red bullos aludobozból alátétet (Mali szervíz).
Elég gány de tökéletesen mûködött...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Egyebkent nem biztos, hogy venned kell ujat. Az enyem is siman racsuszott, aztan megutogettek egy csovel, attol megszorult es azota semmi baj vele.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Érdekes, ilyeneket mért nem reklámoznak a boltban, pl amikor vesz az ember egy kormánycsapágyat? sose kérdezték tõlem, hogy 1/1/8-asból milyen kérek.

És akkor most emiatt kell vennem egy egész kormánycsapágyat, mert nem hiszem, hogy alsó csészét lehet külön kapni?!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
1 coll-osbol is van tob meret. Pont az also csesze belso merete szokott valtozni.
Ilyen 1 coll-os csapagyak vannak:
30x27
30.2x26.4
30x26.4
Az egyik az a meret, ami a vazba megy, a masik a villanyakra. Ha neked eddig 27-es villad volt es a mostani 26,4-es, akkor az ugye nagy ra. En pont forditva szivtam vele, azert vagyok ilyen felvilagosult. :)

Egyebkent egyre jobban szeretem az uj gepemet :)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Milyen mérettel? Én csak azt tudom, hogy volt egy 1 colos acél villám, azon egy fsa orbit csapágy perselye, és most a villát kicserétem egy új 1 colos kinesis alura, és arra raktam rá a régi fsa csapágy alsó perselyét

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Tényleg sok variáció van zörej ügyben Egy kis idõ után azért meg lehet azt hallani, hogy kb. honnan jön, ha a kereket megpörgeti és akkor is van valami, az agyas, ha nincs és egyébként is inkább fémes a hang, akkor középrész, vagy kormány-stucni érintkezés. A villák nem szoktak hangot adni, ha jól vannak szerelve a kormánycsapággyal (ha nem akkor az nagyobb baj és elõjön durvábban) (Nekem volt már olyan is, hogy a féken volt valami kettérepedve, ami nem látszott és recsegett hónapokon át.)
A villa esetben (Manki): ha tudod forgatni, akkor nem a mérettel van baj?

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Most vettem az országutimhoz egy új alu villát, csak egy gond van. A kormánycsapágynak az alsó csészéje nem szorul rá. Nem lötyög, de kézzel rá lehetett huzni, és kis erõvel forgatni is lehet rajta. Ez gáz, vagy pedig a váz, és az én súlyom ugy is lenyomja és az nem fog forogni?

Ha gond, akkor mit lehet vele csinálni?