Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Miért nem veszel egy olcsó, használt kazettás 7est? 10-14 körül kapsz agyal, racsnival! (Lehet, hogy még elõbb utóbb én is eladom a 7es 105-ömet) EZ volt a reklám :)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
agy nem gond, meg racsni sem lenne, de nekem mondjuk olyan 6-os kéne, ami kb 13-20 fogszámú. vagy vmi hasonlóan o.utis fogszámú (és nem megarange ;D)
attól tartok bonyis lesz ilyet szerezni...
na bye
Prefi

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Joytech menetes agy (alu) 1500HUF. Pesten nem tudom, hol találsz, Békéscsabán tudok egyet :)

Arra viszont ne számits, hogy 6nál több fogaskereket fel tudsz rá tenni. (mármint olyan menetes racsnit, amit 6nál több fokozat van)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
helló!
lenne egy nagyon láma kérdésem:
létezik még o.úti menetes racsni?
elõre is köszi
Prefi

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Az egri OB képei: kep.tar.hu/csizi75
(feltöltés még folyamatban)

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Irtam privit! Megkaptad?

(Bocs az OFFért)
Két nagy gondom van még. Van ugy a Schwinn-Csepelnek két alu outi váza. A kicsi(csövekbõl) 16k a nagy (háromszög profil, S-bend... baba)30k szóval most a kicsi vázam van és villát akarok bele tenni, de nem tudom, hogy a "kicsi" 60as vázba való villa a "nagy" 60as vázba is pont passzol -e?? Merthogy, majd arra szeretnék fejleszteni!
Tudtok errõl v.mit?
Még v.mi:
Milyen olcsó A-head korm. csapit tudtok ajánlani?

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
vBalu: Ha használt 105-ös érdekel esetleg baráti áron akkor szólj.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
a www.biker.hu -n van ár is + info is (elvileg)

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Hali!
Ajánljatok nekem egy baráti áru, megbizható, jó kéttengelyes féket! Zoggie ról van tapasztalatotok? Eddig csak újságban láttam, szép. Az árát sem tudom fixre, egy éve 6k körül volt darabja.

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Egy erdekes megoldast lattam ugyanitt.

Outi bicikli, Campa Xenon valtok, 8-as fogsor!+8-as Shimano 105 alsocso-valtokar!!!!!!!!!!!!!!

Tehat elvileg mukodik, ha mar osszeraktak

Sheldon Brown is irja vhol, hogy a mai valtoknal nehany szazad-tized elteres nem szamit.
A valto 2 vegpontjat kell beallitani jol es akkor menni fog.

Fogaskoszoru tavtarto adatok:
http://www.sheldonbr....html#spacingk7

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Nem volt ramvalo cipo a Biondoban :P

Egy Vittoria Way 46 os meretut rendeltem. 4 het mig ideer Olaszorszagbol. Alap cipo, nekem pont jo lesz.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
De az igaz, hogy nagyon nehézkes az ellátás és nincs választék! Nekem a múlt évben még Shimano-t sem szereztek be 4 hét után sem a Kerékvárnál! (pedig a legjobb alatt a másodikról volt szó) Ha nincs nekik éppen bent ami neked kell, akkor csk rendelésre hoznak egyet, fel sem tudod próbálni, pedig a számozás abszolút káosz.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Azért lehet ha az ember egy picit utánajár. Northwave, Adidas, Diadora ezek viszonylag könnyen beszerezhetõk.

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Egyebkent holnap megyek a Biondoba cipot venni!

Vittoria, Gaerne valamelyikbol egy olcso tipus.

Utalom, hogy outi cipot nem alig lehet kapni.

Csak a shimanot tukmaljak mindenhol. Biztos jo, csak nekem nem kell.
1. Draga
2. Nincs Shimano alkatresz a keromon.

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
ICS egy regi kerdesere valasz.
(Viszont, ha van egy Shimano agyam, rajta Sram R9 fogsorral, ehhez tehetek-e Campa Mirage vagy Xenon hátsóváltót- fékváltókart? )

Tobb helyen olvastam a neten, hogy a shimano-9-es sor mukodik campa valtoval es campa fekvaltokarral.

("I have been using Campy Chorus 9-speed Ergo levers and a Campy rear derailleur with Shimano 9-speed cassettes without any problems. ")
Ezt a velonews.com-on olvastam, azota lehet megszunt a link, mer nem talaltam meg.

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
A váltó-váltókar-fogaskoszoru kompatipilitassal kapcsolatban le fogom irni az en megoldasomat.
Csak nem most, mert almos vagyok. :P

Bevezetésnek annyit, hogy campagnolo mirage 9-es váltoszettem van, a fogaskerek shimano 8-as (atalakitva). A tobbit jovo heten.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
az putikban nem vagyok otthon de azt ugy tudom, hogy lefelé kompatibilis csak ha felfelé akarsz többet akkor lehet gas. mondjuk én sokáig használtam 8as váltót 9es soron és vkarral, csak 1esben kicsit recsegett, amig le nemtört egy sziklától :)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Shimano Rx100 a váltókar. Kösz az infót Turbo_G.Pityu.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ha a váltókar Shimano, akkor OK!

Üdv:G.Pityu

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kösz a felvilágosítást mindenkitõl! Tehát feltehetek 8-as Shimano váltót (pl. Sora, v. Rsx) 7-es fogsor/lánc -hoz, ha nem tudok 7-es váltót szerezni? Kell még valamit bûvészkedni aztán?