Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3129 replies to this topic

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Lófarkas: nem kérdeztem, nem látszott használtnak ez a Bianchi, lehetett régebbi modell, vagy kirakati, nem volt szélsõ méret, olyan 55-57 közötti lehetett, és Shimano gyári kerekekkel, egyedül a nyereg volt alacsonyabb szintû. Ha érdekel kérdezd meg ez a Good bike bolt a Lajos u. 49/a-ban (3. ker.) volt, ha még nem vitték el. UGYanitt láttam használt (?) japán karbonvázat (illsztéseknél alupántok) 68e Ft-ért, ez még a régi ('90) karbontechnika. Használt Dura-ace szettet (9-es, agyak nélkül) 150-ért, FSA karbon hajtómûvet 70 körül... Szóval lehet találni olcsóbbat, igaz használtan.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts

202 centi?! az igen, akkor gondolom max. vázméreten mész és érthetõbb hogy miért nem annyira feltûnõ a 19-es áttétel (de azért a pörgetõsebb áttételek térdkímélõbbek). Milyen jó lehet mögötted, a szélárnyékodban utazni... :-)

Hát szeretnek mögöttem Amerikázni...Posted Image.

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

A jó életbe... Karbon Bianchi Ultegrával 330??? Új, garis? 65 centis, vagy mi?:D

Én is láttam pár nappal ezelõtt, nem kérdeztem meg a méretet, de nem látszott sem nagynak, sem kicsinek. Gyönyörû, mármint ha uarról beszélünk. Egy idõfutam kormány volt rajta, de a srác azt mondta, hogy nem azzal, hanem normál kormánnyal és ultegra (asszem 2004) fékváltóval ennyi.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A jó életbe... Karbon Bianchi Ultegrával 330??? Új, garis? 65 centis, vagy mi?:D

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Ezek a leárazások alkalomszerûek, bár a holtidényben mindig vannak, de más más márkáknál. Nálunk általában 52-eseket, vagy 62-eseket áraznak le, ami nem ment el már kb. 2-3 éve. A méretedben lesz jövõre is Author, de valszeg nem leárazva, 56-osat elmondásuk szerint tartanak (persze ha most bemennél a boltjukba, nem biztos hogy lenne). Ha nem ragaszkodsz ehhez a márkához, valahol biztos találnál leárazva vázat v. biciklit. Pld. nézz be a Lajos utcai boltba, ott kb. 1 hónapja láttam karbon (!) Bianchit Ultegra szettel 330e körül.

lolekbolek

lolekbolek

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Egy 5505-ös Authort szeretnék venni, természetesen most szezon végén, amikor a legolcsóbb... lenne, ha leáraznák! Más márkák már rég akciósak, nem is értem ezek miért nem.
Szerintetek lesz még a méretemben (56) tavasszal, vagy csak egy két-ritka méretû darab lesz elérhetõ, az akciós áron?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
A cyclo-cross bringa teljesen hagyományos, uci engedélye is van (fel is tüntették), a montinak persze hogy nincs; hiányos, félkész bringák nem is kapják meg :-)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Mûködnek azok, vannak hívei a cuccnak. Csak asszem nincs UCI-engedélye, úgyhogy nem versenyeznek vele => nem terjedt el, mint ahogy a nyeregvázcsõ nélküli vázak sem, pedig azok is királyságosak. (pl: http://www.carbonspo...eberblick.lasso )

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok!

El tudjátok képzelni ezekrõl, hogy mûködnek?
http://www.slingshotbikes.com/

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
202 centi?! az igen, akkor gondolom max. vázméreten mész és érthetõbb hogy miért nem annyira feltûnõ a 19-es áttétel (de azért a pörgetõsebb áttételek térdkímélõbbek). Milyen jó lehet mögötted, a szélárnyékodban utazni... :-)

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts

Vinkler: szerintem nem kicsi a 39-es, pörgõsebb, térdkímélõ, meredekebben is felmész kéttányérros hajtómûvel is, pl. 39/25-t már mûködik alpi környezetben is (persze nem a legmeredekebbeken). 19 a legkisebb??? és ezzel mész a Pilisbe, a 8, 10% részeken is? És milyen lábfordulattal (vagy nagyon erõs vagy)? 23-as azért kell egy átlagos oúti áttételben.

Hát a 11-19 es hátsó fogasssor megmaradt régrõl és ezt raktam fel hátra (eredetileg idõfutamra volt) elöl 52-42 van. Ez volt és ezzel kezdtem újra a bringázást pár év kihagyás után. Soha nem voltam egy hatalmas pörgetõ, de mivel elég hosszú a lábam (202 cm vagyok) szerintem soha nem is leszek Posted Image . Tulajdonképen mindenhová felmegyek ezzel az áttétellel, ezzel járok fel dobogókõre is, meg mindenhova, de bevallom kéne egy kicsit pörgõsebb, mert eléggé elfáradok ezzel a végére és érze, hogy pörgõsebben könnyebben menne....
Jövõre a hátsót éppen ezért lecserélem egy 12-25 körülire...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
görgõ, mindenki saját bicajával.
egy spinning gép árából kijön -gondolom- 3-4 középkategóriás darab...
szobabicikli a délelõtti tévészopping fitneszeseknek való. úgy ahogy van...@..

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Srácok hamarosan itt a tél, úgyhogy én a szabadban történõ tekerést abbahagyom, az ízületeimre való tekintettel. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a spinning vagy a szobabicikli alkalmasabb az otthontörténõ edzésre, egyáltalán van-e bármi fajta különbség? Tudom, hogy a görgõ lenne a legjobb megoldás, de én szeretném, hogyha mások is tudnák használni rajtam kívül, tehát az kilõve.

Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nekem a Maxxis Detonator nagyon bevált,nem egy vékony valami,de jól viselkedik

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Szerintem ne vegyél schwalbe szingót, még ennyiért sem éri meg az árát nagyon gyenge minõségüek, hamar megadják magukat. Jobbban jársz a tufonak az edzõ szingójával,az strapabiró.Biondoban biztos van.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Szingó témában kérem segítségeteket: elfogadható árú (olcsó), de strapabíró szingót keresek, bp-en hol kapni, milyen típusokat?

Ugyan nem ismerem konkrétan ezeket, de:
http://ebike.hu/term...enyek/622-/1750
http://ebike.hu/term...enyek/622-/1757

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
A vadasz utcaban lattam szingot, meg szerintem probike-ban is lattam. Esetleg meg Hunyadi utca Var-kerekpar.

Merida CX500

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hi!

Szingó témában kérem segítségeteket: elfogadható árú (olcsó), de strapabíró szingót keresek, bp-en hol kapni, milyen típusokat?
Bocs, ha már ki lett beszélve a téma, ha volt, kb. mikor?

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
sztem mo-ra elég lenne mindenhova a 38/48-12/23(25)-ös áttétel...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Vinkler: szerintem nem kicsi a 39-es, pörgõsebb, térdkímélõ, meredekebben is felmész kéttányérros hajtómûvel is, pl. 39/25-t már mûködik alpi környezetben is (persze nem a legmeredekebbeken). 19 a legkisebb??? és ezzel mész a Pilisbe, a 8, 10% részeken is? És milyen lábfordulattal (vagy nagyon erõs vagy)? 23-as azért kell egy átlagos oúti áttételben.