Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Hali!
Lehet, hogy volt már errõl szó: Lehet külön Caprin Speed Max 1000 vázat venni? Hol és mennyiért? Jó outizni? Köszi!

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Errõl a 3évig erõsen :) Spórolunk dologról én is tudnék mesélni! :) De legalább van idõ edzeni és jobban vigyázok a gépre ill. jobb érzés hajtani! No meg kitartóan kell nyári/hétvégi munkákat csinálni!!! Igaz volt nyáron, hogy haver hülyére edzette magát, mig én hónapokig szószerint csak kajáltam, melóztam, aludtam...

Tök mindegy hogy csinálod, csak menjen a ló! :D

A pedálkirály c. filmet nem tudná nekem v.ki leirni cdre és elküldeni utánvét? Kifizetném szivesen(persze baráti bringás árszabásban) Merthogy sajna az nagy Magyar Alföld Békés megyéjében lakom, messze BP.tõl. :P ;D

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Nem mindegy, hogy másfél, vagy két kiló? ::)
Tök mindegy, szerintem!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Mivel volt szerencsém feltölteni a biondo weboldalt így pontosan tudom, hogy a MegAlu súlya megegyezik a Megaplus súlyával mivel 2003-tól már MegaPlus-van és csak a neve meg a kép lett kicserélve a súlyadat nem ! Súlyok pedig egyedül csak az amerikai Fondriest weboldalon vannak fenn, de ott ez az alapváz soha nem volt fenn!

Szóval télleg nem tom hol láthattad de végülis lényegtelen. A lényeg az, hogy nem igaz. ;)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Még tavaly rajta voltak a tömegadatok is, de már úgy látszik "kapcsoltak". A Biondo Mo-i honlapján is vannak vázak súly- meg áradatokkal, de itt meg azt hiszem ez az alapváz nincs fenn. Ha jobban érdekel a mostani állapot kérdezd Mártát, ugyanitt!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
megnéztem a weboldalakat az összes fondrit amit találtam.
http://www.fondriest-usa.com
http://www.fondriestbici.com
http://www.biondobike.hu

és csak egy adatot találtam azt, hogy 1450g 1990g-t sehol sem. Te melyiken pontosan hol?

Tapasztalataim szerint a gazdag szülõk gyermekei ritkán outiznak:-) mondjuk ez is elõfordul de ez azért ritkább. Én inkább olyanokat szoktam látni az amatõr versenyeken akik szép lassan pakolgatják össze építgetik a bringájukat - meg persze olyat aki az egyesülettõl kapja ;D ;D ;D

A drága bringa meg azért kell, mert az ember nézegeti sokat a katalógust, álmodozik róla, elképzeli, hogy egyszer nekem is ilyen lesz... és amikor megszerzi az valami nagyon király érzés...
ezt tapasztalatból mondom 8) 8) 8)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Igyekszem reagálni, a saját honlapjukról vettem! Nem a Fondriest váz ennyi, hanem az egyik, a belépõ: a Megalu, amivel itthon "mindenki" jár, mert másra nincs pénze, a Biondo a Fondriest jó hírével elcsábítja a vevõit, de azt már nem árulja el, hogy a páciens általában csak a legnehezebb vázat tudja megvenni (400-500e összárért ezt a vázat ajánlja, a szett lesz jó rajta). Ahogy valahol már írtam, a jó vázaik nekik is 200e felett kezdõdnek, de van 1m felett is, és még csak nem is annyira könnyû (1,1kg)!
A jó bringára létezik még két magyarázat: 1. gazdag szülõk, 2., két-három (v. x) év kemény spórolás átlagos gyenge fizetésbõl (ami feltételez több szabadidõt) A jó bicaj tényleg nem minden, inkább érzetre jó, mint gyökeres teljesítménynövekvésre. De: azért érezhetõ gyorsulás biztosított (csak hát megéri-e?).

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
És vannak, akik dolgoznak sokat, és még arra sincs idejük, hogy normális gép után szaladgáljanak. :( Nem baj, így legalább a meglévõbõl kihajtom, amit lehet. (Majdnem 12 kilós az országutim..., kb annyi éves is. Amíg nem próbáltam ki egy mai jobbat, addig nem is érzem a hiányát)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
"... akinek jó bringája van az azért van mert dolgozik sokat és megveszi és akkor már nincs annyi ideje, hogy edzen mint annak aki inkább az idejét munka helyett edzésssel tölti ..."

Sajnos ezzel egy hatalmas igazságot mondtál :(

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Pcycle ne vedd el Lualua kedvét.. mingyá az elején ! ;D
Kedves Lualua ez nem is olyan költséges sport pl egyszerübb bringával is ott tudsz maradni az elejével szóval nem a technika dönt, mert pl akinek jó bringája van az azért van mert dolgozik sokat és megveszi és akkor már nincs annyi ideje, hogy edzen mint annak aki inkább az idejét munka helyett edzésssel tölti ;D ;D ;D - szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem biztos, hogy a szerkezet számít hanem inkább az aki rajta van(meg persze, hogy mennyit edz).

pcycle honnan vetted, hogy egy fondriest váz 2kg, mivel nem reagáltál a házzászólásainkra semmit... légyszi mond el. :'( :'( :'(

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Luaulua: A mi kis belhoni versenyeinken nemhogy a gépeket nem nézik, de még a versenyzõket sem! :( Néhány jó versenyt leszámítva (BVKK, Mátra-kör) az elsõ 3 v. 10 után kisiskolások háziversenye van. Ne számíts valami nagy szintre, a tempó ennek ellenére minden egyes versenyen erõs. Aki az elsõ bollyal akar tartani nem árt a komolyabb felkészülés meg a parasztbiciklitõl egy fokkal jobb kerékpár. Az edzés egy külön tudomány lenne + személyre szabott, azt így nem lehet leírni.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ha valakinek van egy használható felirata a filmhez köldje el nekem mailben ha lehet. Köszönöm.

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Nekem ezek a rohadt file cserélõ programok sohasem mûködtek... :'(

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
olyasmit szoktak nezni, hogy milyen oreg a gep, mekkora a sulya, stb.? Vagy azt csak a profi versenyeken. Szoval ha van sisak a fejemen akar egy parasztbikeal is indulhatok?

Az a bicos film nekem is nagyon bejott, a tavaly szeptemberi bike-magban volt rola szo, szerintem moziban mar nem jaccak, de tekaban biztos, hogy van meg eletronikus uton is "megszerezheto". ;D (igy keress ra: Le Velo de Ghislain Lambert)

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Odeon videotékában megvan.
Van még ilyen jó bicajos film?

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Nagyon jó az a film !!! a legjobb az amikor abbahagyja és ás a kert végébe egy bazinagy gödröt és beledobja a bringát azt betemeti.... ;D ;D ;D

Meg amikor lelövi a tehenet ;D ;D ;D
Meg amikor aláír a versenyen túlkokszolva ;D ;D ;D

Nagyon nagyon nagy film és elég komoly a mondanivalója a végén :'( :'( :'(

De milyen jó a film elején, hogy totál üres úton bringázik és egy darab autó nem jön egy csomó ideig, meg fixel nyomja az ember meg...

asszem most abbahagyom....

Játszák még valahol vagy otthon láttad ?!

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Látta valaki a Pedálkirály címû belga filmet? Én tegnap megnéztem, és hihetetlenül vicces, fõleg amikor túladagolja a fickó a dopping szert ;)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

versenyre, egy bizonyos szintig úgyis mindegy, csak tekerni tudj.

Ha meg már túl vagy azon a szinten akkor meg pláne mindegy, hogy mi van alattad ;D ;D ;D

Egyetlen egy fontos kritériumnak kell megfelelnie és ez az üzembiztosság(nem árt ha végig tudsz menni vele és nem esik le percenként a láncod, romlik el a váltód a féked, mondjuk a féket úgyse használod verseny közben ;D ;D ;D), a többinek csak a Te izlésed és pénztárcád szab határt.

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Tudod, mivel versenyezz? A két lábaddal! ;)
Nem hiszem, hogy giga-mega jó gép kellene egy versenyre, egy bizonyos szintig úgyis mindegy, csak tekerni tudj.

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
kosz a valaszokat! Amugy gondolkozom rajta, hogy tavasszal elindulok egy ket amator versenyen. Regota biciklizek, outin nem olyan reg de nagyon megfogott a dolog, viszont bicikliversenyen meg soha nem voltam, nekem eddig az orszagutizas eddig csak a szaguldast, sebesseget jelentette... Szoval milyen bringaval lehet/erdemes/szabad menni outi versenyre (ar, felszereltseg, stb.) es hogy erdemes felkeszulni ilyesmire?