egyesületek rendezik. Akárhogy számolgatjuk a honlapárakat meg a többit, ha valamit akarunk nemcsak pénzbe kerül, hanem akarat is kell hozzá.
Én már régóta szeretnék egy ferrarit és teszek is érte minden hónapban félre rakok 1000 Ft-ot rá !(ennyi) 
SZóval nem hinném , hogy a honlap az elsõdleges szempont akkor amikor a versenyzõknek se bírnak fizut adni !!!!!
Nekem a bvkk-ról az a véleményem , hogy ezért a szolgáltatásért drága.
Egyébként az erdõkertesi versenyen és a csepel kupán is nagyon jó volt a biztosítás pedig a nevezés 0Ft volt !!! (motoros rendõrök, rendezõk minden keresztezõdésben...)
Nem értem, miért lenne tilos a profikluboknak versenyt rendezni, hiszen az amatõrversenyeket is egyesületek rendezik.
Sajnos a rendõrségnek az útlezárás és kisérés költségeire nem elég az akarat... ez pénzbe kerül...mondjam tovább ?! ezen mit nem lehet érteni ??
Ezért kellene honlappal kezdeni, mert mint kitárgyaltuk ez a legolcsóbb (éves szinten 20000 Ft) módja, hogy nyomonkövethetõ versenyeket csináljanak Mo-on. Pl te vagy egy klub tulajdonos, jó a csapatod, hivatkoznál az eddigi eredményekre. Mit csinálsz ?(Figyelem a saját kimutatások nem érdekelnek senkit), külsõ adatok kellenek. Egyenlõre tv, újság, rádió ezzel nem foglalkozik (vagy ritkán).

Természetesen ezt lehet fokozni plakátokkal, szerintem a bringa boltosok szívesen kirakják 1-1 verseny hirdetményét (legalább lesz javítani valójuk

)
Kupa sorozat vagy bajnokság, vagy nevezzük aminek akarjuk: fax, telefon email az ez évi rendezõkhöz (mindenkit ismernek, hisz küldenek versenybírót), csatlakoznának-e ehhez? Jövõ évi kiírást már így lehetne elkészíteni, ez sem feladat! Vmi díjat lehetne találni rá, ráadásul így már termék, amit el lehet adni. ( ha egyes eseményekre van pár száz ezer Ft-juk, max 1-3 m a szponzoroknak, akkor szerintem ez sem lenne gond

). Általában az a gond, hogy a versenyszervezõk elszállnak és irreális az elvárásuk! már ültem mind a három oldalon.
Amatõr versenyek: szerintem a jelen helyzetben nem gond ha kérnek pénzt, a költségekre, az a gond ha nem kapod meg érte a "versenyérzést"