Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
500e-nek a felébõl igen jó amatõr versenyt rendezhetnél! meg azt is elnéznénk neked, hogy wordos weboldala van ;D szóval hajrá !

és akkor nem kell a tour de hongriet szponzorálni ugyan idén elég jó volt (vagy van még egy verseny amire 500e 5m közti szponzorálás kell ?! )

ja és ami a lényeg minden addigra lesz kész mire te szeretnéd mivel te vagy a sponzor ;D ;D ;D

a hunbike-meg azért nincs állandóba frissitve mert ha jól tudom azt is egy magánember csinálja és nem a szövi, mert szerintem a szövibe még azt se tudják, hogy mi az az internet. ::)

A szövirõl meg annyit, hogy ha jól tudom elég népes tábor utazott ki most a vb-re érdekesnek tartom , hogy erre van pénz. És sajnálom , hogy szegény ÁRvai Attilának kellett az áldozati bárány szerepét betöltenie, mivel csak másfél héttel az utazás elõtt tudta meg hogy õ megy !!!

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Pcycle, Coyote, a többieknek bocs ;) .
Én hiába raknám az adatokat ha nincs mit, lsd hunbike.hu. Mikori is az utolsó versenyeredmény? Vagy az ajánlott extra.hu/kerekpar-a is egy mozdulat felküldeni az eredményt, ha ezt nem teszik meg mért gondolod, hogy a bonyolultabb megoldást válasza bárki is (pl email küldés nekem). C: te tudod a legjobban milyen egyszerû egy eredménylistát wordben feltenni!!! 3klik (mondjak szolgáltatót?). Én is ebben készítem, mert nem vagyok egy guru, a tartalom a lényeg (szerintem)Versenyszervezés: (a példa konkrét, ezévi a pontos részleteket kihagyom,) 1 versenyre kértek támogatást, (mondjuk 500e-és 5m között) ez a cégünk ezévi keretét jócskán meghaladja, de ismeretségi alapon már eddig is sikerült ilyen célra pénzt kérnem,(mégha nem is ennyit) másik versenyre, ezért mondtam pontos leírás kellene, mit miért várnak el. A verseny elõtt 2 héttel töbszöri kérésre kaptam meg az anyagot(2 hónappal elõtte kezdtük!), szerintetek mit szólt a szponzor(jelölt)?
Szövetség hozzáállása? ez érdekes kérdés, nem tudom a választ. Talán Marchello (ha szeretne még versenyezni ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
lehet h nagy szentségtörés, de: B+, motikba is használt agy? (lehet sugarasan is fûzni), vagy hát ugye shimano (ha másnem, LX elvileg asszem van 28-as is...) Tudom, tudom, ez egy o.utis kérdés volt, de ha más nincs...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A Mavic Open Pro 425 gr. és peremes a CXP33-al együtt. 400 gr. alatt elérhetõ áron csak Ritchey aero van (395 gr.), + esetleg American Classic, ami nagyon könnyû, de beszerzése annál nehezebb.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
lcs : pont 30e ért van gipiemme :-) ez 390g

elérhetõbb árban pedig:
mavic open pro fekete 13500 -
mavic CXP 33 fekete 15100 -
a súlyokat nézd meg a mavic oldalán mert nem tom pontosan az open pro olyan 390g körül van a CXP 33 meg 450-470g körül de nem tom, hogy ez a szingós vagy a peremes ....

pcycle:
megértem, hogy a rendõrök nem támogatják a sportot, ez nem a rendõrség dolga lenne... tudod a kenyeret se adják ingyen a boltban, (vagy legyen minden ingyen ?! ) -nagyon remélem, hogy a focimeccseket se fogják ingyen biztosítani (ugyan errõl most elég csönd van) - visszatérve a kerékpársportra nem hiszem , hogy rendõr napidíja az ami visszatartó erõ egy verseny rendezésében.
pl a városligetben régebben elég sokszor volt verseny (egy évben többször is) pl a ligeteti kört két gyalogos rendõrrel le lehetne zárni...

Rezsõ :
Ha ennyire nem vészes egy weboldal akkor hajrá !!!
Tudod a telefonszámokat : Bvkk-oldalán kinn vannak, tudod a szövi számát megvan benned az elhatározás ! csinálj egy weboldalt ahol minden info fenn van és üzemeltesd !!!

egyébként abba a bringaboltba ahova járok az esetek nagy többségében kapnak értesítést a versenyekrõl, vagy ha nem akkor megtudják a paramétereket...

Milyen irreális elvárásai vannak egy versenyszervezõnek ?

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hali

Kanyarodjunk már vissza technikai kérdeésekre, kissé elkanyarodtunk mostanában...
Milyen best buy 28 küllõs felnirõl- elsõ agyról tudtok? Ne legyen 30 Eft, még egyessel kezdõdõ van lõtávolon belül...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Rezsõ, írod hogy vannak tapasztalataid. Írjál vlamit róluk! Mik azok a bizonyos irreális elvárások, miért lehetetlen itt lezárni egy kis utat is, amikor az ugyanúgy forgalmas olasz, német, francia stb. utakon lehetséges. A rendõrök miért nem támogatják annyival a kerékpársportot, hogy nem számolnának fel akkor díjakat, a szövetség miért ennyire passzív stb.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Az 50km idõfutam nagyon durva! A mezõny ok !
kb 100e-150e bõl egy 5km-es körpályán (10kör) szerintem elég jó kis versenyt lehetne csinálni !
Persze csak ha valami polgimesterrel összehaverkodsz és ad egy 5km-es körpályát hétvégére! ;)
Tudnám részletezni a dolgot... Ilyeneken gondolkodsz ? mikor hol lehet nevezni ??? ;D

Na, ha polgárjenõ kell, akkor halott ötlet... Amekkora tahók vannak errefelé. Motorversenypálya nem kellett, azért van arrébb most a PannóniaRing. Sebaj. lesz Tesco, hurrá! :P
Csak eljátszottam a gondolattal. Van itt Ajka-Pápa-Ajka, de õsszel, amikor szüret van, meg hideg.
Az 50km Ajka, Úrkút, Nagyvázsony, Pula, Ajka. Végig a Bakonyban.
A költségek nem is olyan vészesek. Nem egyedül, de magoldható talán. Van 15km-es kör is, mint lehetõség.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

egyesületek rendezik. Akárhogy számolgatjuk a honlapárakat meg a többit, ha valamit akarunk nemcsak pénzbe kerül, hanem akarat is kell hozzá.

Én már régóta szeretnék egy ferrarit és teszek is érte minden hónapban félre rakok 1000 Ft-ot rá !(ennyi) ;)
SZóval nem hinném , hogy a honlap az elsõdleges szempont akkor amikor a versenyzõknek se bírnak fizut adni !!!!!

Nekem a bvkk-ról az a véleményem , hogy ezért a szolgáltatásért drága.
Egyébként az erdõkertesi versenyen és a csepel kupán is nagyon jó volt a biztosítás pedig a nevezés 0Ft volt !!! (motoros rendõrök, rendezõk minden keresztezõdésben...)

Nem értem, miért lenne tilos a profikluboknak versenyt rendezni, hiszen az amatõrversenyeket is egyesületek rendezik.

Sajnos a rendõrségnek az útlezárás és kisérés költségeire nem elég az akarat... ez pénzbe kerül...mondjam tovább ?! ezen mit nem lehet érteni ??

Ezért kellene honlappal kezdeni, mert mint kitárgyaltuk ez a legolcsóbb (éves szinten 20000 Ft) módja, hogy nyomonkövethetõ versenyeket csináljanak Mo-on. Pl te vagy egy klub tulajdonos, jó a csapatod, hivatkoznál az eddigi eredményekre. Mit csinálsz ?(Figyelem a saját kimutatások nem érdekelnek senkit), külsõ adatok kellenek. Egyenlõre tv, újság, rádió ezzel nem foglalkozik (vagy ritkán). :(
Természetesen ezt lehet fokozni plakátokkal, szerintem a bringa boltosok szívesen kirakják 1-1 verseny hirdetményét (legalább lesz javítani valójuk ;) )

Kupa sorozat vagy bajnokság, vagy nevezzük aminek akarjuk: fax, telefon email az ez évi rendezõkhöz (mindenkit ismernek, hisz küldenek versenybírót), csatlakoznának-e ehhez? Jövõ évi kiírást már így lehetne elkészíteni, ez sem feladat! Vmi díjat lehetne találni rá, ráadásul így már termék, amit el lehet adni. ( ha egyes eseményekre van pár száz ezer Ft-juk, max 1-3 m a szponzoroknak, akkor szerintem ez sem lenne gond ;) ). Általában az a gond, hogy a versenyszervezõk elszállnak és irreális az elvárásuk! már ültem mind a három oldalon.

Amatõr versenyek: szerintem a jelen helyzetben nem gond ha kérnek pénzt, a költségekre, az a gond ha nem kapod meg érte a "versenyérzést"

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Az 50km idõfutam nagyon durva! A mezõny ok !
kb 100e-150e bõl egy 5km-es körpályán (10kör) szerintem elég jó kis versenyt lehetne csinálni !
Persze csak ha valami polgimesterrel összehaverkodsz és ad egy 5km-es körpályát hétvégére! ;)
Tudnám részletezni a dolgot... Ilyeneken gondolkodsz ? mikor hol lehet nevezni ??? ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Szerintetek sacc/kábé mennyibõl lehetne egy versenyt megrendezni?
50km idõfutam, vagy mezõny, köpályán, tehát rjt/cél uott lenne.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Az akaratot arra értettem, hogy ha valamit igazán szeretek megoldom a dolgokat, az anyagiakat is és nem nyígok folyton, hogy nincs pénz. (az állam többet erre a szórakozásra nemigen fog adni) Külföldön is elkezdték valahogy a versenyszervezést. Magyarország persze kis ország olyan szinten nem lesz ez sem mint olaszban meg németben stb., de ez nem azt jelenti, hogy itt kell tartani. Ld. Lengyelországot, a körversenyükön már igazi profik is indulnak. Elég baj, hogy ekkora értetlenség van, messze vagyunk a megoldástól. :(

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

egyesületek rendezik. Akárhogy számolgatjuk a honlapárakat meg a többit, ha valamit akarunk nemcsak pénzbe kerül, hanem akarat is kell hozzá.

Én már régóta szeretnék egy ferrarit és teszek is érte minden hónapban félre rakok 1000 Ft-ot rá !(ennyi) ;)
SZóval nem hinném , hogy a honlap az elsõdleges szempont akkor amikor a versenyzõknek se bírnak fizut adni !!!!!

Nekem a bvkk-ról az a véleményem , hogy ezért a szolgáltatásért drága.
Egyébként az erdõkertesi versenyen és a csepel kupán is nagyon jó volt a biztosítás pedig a nevezés 0Ft volt !!! (motoros rendõrök, rendezõk minden keresztezõdésben...)

Nem értem, miért lenne tilos a profikluboknak versenyt rendezni, hiszen az amatõrversenyeket is egyesületek rendezik.

Sajnos a rendõrségnek az útlezárás és kisérés költségeire nem elég az akarat... ez pénzbe kerül...mondjam tovább ?! ezen mit nem lehet érteni ??

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Pcycle jól írt

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A kampány-szerû érdeklõdéssel sem érünk sokat, mert az ahogy jön úgy megy is és semmi nem változik. A szövetségnek kellene lépni, elindítani valamit, de ettõl nagyon messze van.
Nem értem, miért lenne tilos a profikluboknak versenyt rendezni, hiszen az amatõrversenyeket is egyesületek rendezik. Akárhogy számolgatjuk a honlapárakat meg a többit, ha valamit akarunk nemcsak pénzbe kerül, hanem akarat is kell hozzá. A BVKK-t azért emlitettem, mert teljesen amatõrök és a mi viszonyainkj között rangos versenysorozatot alakítottak ki, mûködõ honlapjuk van (hogy mennyire nem tökéletes nem kerós kérdés), a nevezési díjuk pedig valamivel alacsonyabb, mint az átlag (ami 800-1000 között van), 200 Ft csak a (erdõkertesin kívül) szolnoki versenyen volt, de meg is látszott rajta. De ha tökéletesebb honlapot akarok mondani ott van a szekszárdiaké (SzSzKE)!

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Nálunk 20e /év a tárhely szóval van olcsóbb is ;D ;D

De én irtózom az ilyen wordos weboldalaktol elég gázak így 2003 környékén...

Jó lenne ha ez lenne a fõ kérdés.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Ugyan ez a jelenség volt itthon a Tour idején, elég sokan követték az eseményeket...

Pedig még be se volt itthon reklámozva.

a Tour de hongrie-t a sport1-en elég sokáig reklámozták a közvetítés elõtt de nem tudom mennyien nézték ?! én biztos de jó lenne nézettségi adatokat látni persze ha készült ilyen...

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
tenyleg eladas es ta'lala's kerdese az egesz :(
mikor volt a hoki eb az uj csarnokban, akkor tok be volt reklamozva, befutottek a nepet, hogy muszaj elmenni szurkolni es kulonben is jo szorakozas a hoki es meno sport. erre kimentek az emberek es hirtelen olyan ezrek valtak hokirajongova, akik elotte a korongot nem tudtak megkulonboztetni egy gombatol.

ugyanez kellene a bicoval is, csak elinditani nehez. mint mindent.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Nálunk 20e /év a tárhely szóval van olcsóbb is ;D ;D

De én irtózom az ilyen wordos weboldalaktol elég gázak így 2003 környékén...

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Tárhely: 5000 Ft/hó, aki ért a wordhoz hip-hop össze tud rakni 1 oldalt . Szerintem mindig jobb ha arról vitatkozunk milyen, mint van vagy nincs. A Csepel kupa eredményeket is a honlapjukra 1 mozdulattal ki lehetne rakni. A bíróknak le kell adni az eredményeket (azt hiszem excellben, de már nem emlékszem), ugyanazt a listát meg lehet jelentetni. Muszáj ilyen gerilla hadviselést folytatni addig, amíg a TV nem mozdul rá. Az autós gyorsasági szakág is a lét nem lét határán mozgott, most már van visszhangja (nem 1 év alatt érték el!!). Nézzétek, meg pl a most hétvégei programot. Sajnos ezt ugyanúgy el kell adni mint bármi mást. Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz lehetne, mert elég jól körülhatárolható réteg vagyunk (érdeklõdés, életvitel +az anyagiak, mert valljuk be a legolcsóbban sem lehet megúszni 100e FT alatt, hogy gépre ülj, ezek drága játékszerek!!)