Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Csáó!

Mi a véleményetek az alábbi kerékrõl:
http://www.biker.hu/...d_zoggie_3.html
A KK07 American Classic CR-350 országútit keresétek? :-\

Elsõ ránézésre nagyon nagyon jó vételnek tünik nekem, de pl nincs megjelõlve külõgyártó ami gyanús lehet. Küllõket cseréltetni gondolom pedig csak profi bicikliszervízekben lehet és ott is kétes mínõségben vagy nem?
Vagy esetleg szerinteték elég merev ez a kerék egy 63-66kg közti embernek, és nem lesznek vele gondok? Na mindegy csak gondoltam megkérdezlek titeket akik jobban értetek ehez :)

Üdv

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
kérdésem lenne.
Szoval yövõre indulnék lehet amatõr o.uti versenyeken, csak aza a gond hogy nem tom a brinyom alkalmas e rá...szal 12 seb. 52/42 elöl,15-28 hátul(aszem) ya és nem pozicionált! még az régi alsócsõváltós...
de amugy elég yo kis gép..
Szal nem tom hogy miyen szinten mennek ma magyarországo amatõrök o.uton..szoval fel lehetne iyen géppel venni a versenyt szerintetek.
Azért vagyok iyen lüke..mer eddig mountain bike cc/maraton versenyeken nyomattam hosszu éveken át.
s csak montim volt.
Most vettem ezt az o.utit s gondoltam hát megprobálom az aszfaltot. ;)
Amugy fõleg hegyi versenyek+ idõfutamok érdekelnének. ;D
köszi a válaszotokat..naa csá.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ismerem a váz súlyát (súlymániás vagyok ;)). Az egyetlen gond ezzel a géppel nem az ára, hanem az, hogy nem tudom megvenni ;D :'(. De egyébként imádom.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Coyote:Az csak a felni súlya :)

Ember:Nézd meg inkább a hivatalos Litespeed oldalt és az általad nézett modelhez tartozó súlyadatot is, le fog esni az állad az tuti (sajna az árak is ott vannak) :)

Mike:A gyártó honlapja a www.alexrims.com -on érhetõ el.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
http://weightweenies...57/ghisallo.jpg

Szerelmes vagyok ::)

Egyébként mennyiért lehet/érdemes venni egy használt országutit? Nem akarok vele versenyezni, vagy ilyesmi.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Hol lehet ilyen kereketet venni ?! 900g/pár ?! ;D ;D ide vele !!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
450 grammot. ;D
Tényleg ennyi, a gyártó ennyit ír rá.
http://www.biketaiwa..._no=C04845#Rims

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Üdv!

Valaki nem tudja véletlenül mennyit nyom egy Alex AT 450 típusú kerék ?:) Vagy legalábbis a gyártó honlapját szeretném megtudni milyen nehéz e kerekm de sajnos a mérésére alkalmas eszközöm nincsem ugyhogy hivatalos infokból élek/élnék

kösz

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hi

Itt van pulzusmérõs topic:
http://www.bikemag.h...y;threadid=4005
Én is fontolgatom, megéri-e. A Sigma modellek is kedvezõ árúak.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Megkérdeztem a másik topikban is, de:

Jövõre indulnék outi idõfutamversenyeken. Erre érdemes külön építeni gépet? Nem akarom a mostanit szétbarmolni.
Van egy 'muffos' acélvázam, szóval olcsón fogom megcsinálni.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hogy megéri-e?
Ha szisztematikusan akarsz készülni, mindenképpen. Pulzusmérõ nélkül nem tudsz edzéstervet betartani.
Az enyém 1 hetes, szóval még nem használtam olyan sokat.
Az óra maga tényleg egész jó, csak úgy is lehet hordani, de a jeladóval az elején voltak gondjaim a beállítással. 1 méter a hatótávolsága, tehát érdemes még bringán is csuklón tartani, és akkor biztos is, hogy nem veszik el. De az öv feszességére nagyon kell figyelni, mert összevissza jelezhet, vagy ki is marad pár másodpercig.
Mérni jó, de összesen a max. és átlag nézhetõ vissza, de végülis ennyi pénzért nem rossz vétel.
A Polarok majd' mindegyik rendekezik infraporttal.

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
igen ebben igazad van jóval drágább és nem néhány grammon fog mulni az is egészen biztos, de mindenféleképpen szét akartam nézni mik is a lehetõségek mielõtt belevágok, most inkább úgyvagyok vele, hogy tavaszig gyüjtõgetek pénzt, hátha addig összejön pl campa protonora, sok mindenre kell/kellene pénz, meglátjuk majd mi lesz a végén belõle, most már ugysem tudok nagyon elmenni biciklizni túl hideg van már hozzá, tavaszig marad a szobabicikli.
egy barátomnak (szintén biciklizik) karácsonyra vennék egy pulzusmérõt, már ki is néztem:

http://www.mali.hu/i...1e8a8b252c95372

Szerintem egész jónak tûnik 10000ftos árához képest (pláne ha figyelembe vesszük hogy a polar 40e-nél kezdõdik), vagy nektek milyen tapasztalaitok vannak ilyen alsó/középkategoriás pulzusmérõkkel kapcsolatban, megéri egy ilyet venni, vagy egy ilyen 10e fölöslegesen kidobott ft? ??? ??? ???

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Szingós felni:
http://www.bikemen.hu/markak_arak.html a mavic-ot keresd abbol van szingós!

Az igaz, hogy könyebb de sokkal macerásabb is... szóval szerintem úgy van értelme a dolognak ha csak a versenykerekedre raksz szingót az edzõre pedig valami, gyorsabban könyebben szerelhetõ dolgot (peremes szingót vagy külsö belsõs megoldást) különben pedig ha nem egyórás csúcsot akarsz menni akkor szerintem egy-két g nem sokat számít az erõ a fontos ;D

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Üdv!

Körül szaglásztam, kösz az ajánlott honlapot, úgy látom a szingós gumik a legkönyebbek, állítolag a felnik is könyebbek, de ez a könnyebség árban mennyit nyom? (sem a biker.hu-n és biondon sem találtam szingós felnit)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
honlap a peremes szingóról:

http://www.biondobik...product_id=1280

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szerintem ez az a hely, ahol minden kérdésedre választ kapsz ;)
A peremes szingo az egy olyan szingo gumi, amit fel lehet tenni normál-felnire is, és nem kell ragasztani (a hagyományos szingo gumihoz spec. felni kell, és a gumit rá kell a kerékre ragasztani)

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hali!

Kösz Coyote a honlapot tényleg igényes jó honlap, de az a helyzet hogy egyenlõre sajnoshülye vagyok olyan szakkifejezésekhez mint pl. peremes szingós, (bár azt hisszem a szingó a belsõ nélküli simán, de a peremesre már lõvésem sincs), valaki esetleg tudna ajálani egy honlapot ahol ezen rendszerek közti különbségek le vannak írva?

kösz

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
ajánloma a www.biondobike.hu-t ott van minden mi országúti vagy ha nincs akkor hoznak... a campa proton 120e Ft

én peremes szingót használok. 3000 Ft-tól kezdõdik és 10-12barra is fel lehet fújni (tufo gumik -biondonal)

Mike Teranna

Mike Teranna

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Köszi a válazst kedves Coyote!

Ami a gyárilag füzött kereket illeti többnyire inkább ezt javasolják, oútra érdemes esetleg belsõ nélküli rendszerekben gondolkodni, vagy az még mindig jóval drágább? Csak, hogy tudjam pl mennyi egy ilyen Campagnolo Proton kerékszett? ( a mali.hu-n ahol egyébként van campa nem árusítják ezt a keréktípust)

kösz a választ elõre

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

Üdv!

Most lenne is a biciklire gy 60-70 ezrem, de szerintetek megéri kereket csinálni belõle, ha nem azt akkor mit?,

Szia ! Elõször is örülök, hogy megtaláltad a megfelelõ topicot ! Szerintem ne építess kereket, hanem inkább vegyél egy gyári fûzött "A Class" kereket (olyan 60e-nél kezdõdik...). Ugyanis soha nem fogsz tudni olyan jó kereket fûzetni mint a gyárilag építettek.
nekem pl nyár eleje óta van meg egy gyári campa proton pár kerekem és még nem is kellett centírozni pedig több mint 10e-t beleraktam