Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3129 replies to this topic

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Eddig cerbonával 'tuningoltam magam, ebben látszik, hogy benne van-e az anyag.
A táplálékkiegészítõnél sokkal nehezebb bizonyítani, hogy tényleg a hatóanyagtól, vagy inkább pszichésen erõsít.
Melyikeket vizsgálták? Azért elég érdekes...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
A legutóbbi témából úgy látom senki nem hallott a minõségellenõrök pár nappal ezelõtti felismerésérõl. A vizsgált táplálék-kiegészítõk 99% (!!) egyáltalán nem felelt meg a ráírt dolgoknak, vagyis nem volt bennük semmi. Ennek fényében mit gondoltok, mit esztek az energiaitalokban és szeletekben? :o

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
A Penco-nak a hivatalos kereskedõje az Author, olcsóbb mint a PowerGel (ha jól emlékszem 270/db) és nekem valahogy jobban bejön az ugyanolyan citromos íze mint a PowerGel-é. Ugyanez igaz a normál energiaszeletükre is.
Xenofitbõl többfajta is van, nemcsak ízre hanem összetételre is (vérnarancs illetve citrom). Én a vérnarancsosat próbáltam (ez a normál), de valahogy nem igazán jött be a dolog, maradok a sima Isostarnál (ebbõl van már barackos is, érdemes kipróbálni).

Most jelent meg a piacon egy új termék a www.bornsport.hu érdemes egy kicsit szétnézni náluk.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Ok, köszi.Majd kipróbálom, de csak tavasszal. Csak akkor lesz értelme.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts

S ezek meddig elegek? Pl. a 10 literes kiszerelés, tehát kábé mennyi egy adag?

10 liter az azt jelenti, hogy annyit lehet belõle csinálni tehát mivel egy kulacs 0.5 l => 20 kulacsot lehet egy dobozzal megtölteni ?! ami 20db edzés mivel elég úgy vinni, hogy szeres kulacs meg sima vizes kulacs...

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
akkor ezekszerint mindenhol egysegesen draga. :( Ahol en lattam ott is kb 400valamennyi ft volt, csak gondoltam, hogy van valami kis insider hely ahol olcsoert adjak... A pencorol meg sose hallottam, de kb ilyesmit kerestem, ismeretlen marka de korrekt cucc. Az angol oldalon eleg sok erdekes infojuk van, szoval laccik, hogy ertenek hozza vmennyit. Mar csak ki kene tudni probalni...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
S ezek meddig elegek? Pl. a 10 literes kiszerelés, tehát kábé mennyi egy adag?

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
minel olcsobb ?!
szerintem mindenhol egységáras elvileg...

a Powerbaron kívül még van más is ami hasonló ilyen pl:

Xenofit -ez is elég sok helyen van
Penco - ezt nem tudom honnan lehet szerezni de a fradisokat elvile támogatja szóval tõlük lehet, hogy lehte...

pl itt vannak
power+xenofit

penco

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Nemtudjatok veletlenul, hogy PowerGel-t ill. PowerBar-termekeket hol lehet a legolcsobban kapni Bp-en, es letezik "utangyartott" ...Gel ami kb ugyanazt tudja mint az eredeti de nincs "neve" es olcsobb?

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Kiprobáltam a schwalbe gumikat. 10 barig lehet nyomni, 9-n, van mégis komfortosabb mint a Xenith volt 8 baron. Nagyon tanulságos volt a csere, mindegyik gumim 2-2 helyen volt megtörve. A sch oldal anyaga szinte 0.(pedig a xenith sem egy nehézbombázó). Szerintem így kompletten az ide írt árakhoz képest sem volt ennyiért drága.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Szevasztok! Kiscsango már emlegette a Semperitet, meg van még a Sawa ,a Barum. Ezeket megvették a "nagyok" pl:Conti, aztán most a nagyok pár évvel ezelõtti modelljeit gyártogatják. Van-e tapasztalatotok ezekrõl a régi-új márkákról?Tudtok-e címeket a neten ahol meg lehet nézni ezeket? Az áraik igen barátiak, ha már kibirnak pár hónapot, talán érdemes kipróbálni(persze mint tudjuk csodák nincsenek)

Üdv:G.Pityu

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
A Michelin Bi Sport 4k, a Maxxis Detonator 5k. Azért jó ideig nem fog elkopni, de ha jó, és megéri, veszek egy garnitúra 20, vagy az alattit. Most 23X700-as van fent. Jól megy, halkan is jár, 9 bart bír. Még nem tapasztaltam ki eléggé.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
A Veloco már nem hivatalos Mavic kereskedõ (régen a Mavic honlapon fent voltak mint hivatalos disztribútor, most már nem), amit találtatok a honlapjukon árlistát már elég régi, még a régi weblapjukról lett átmásolva ami azért nem most szünt meg.
Anno kb. 1 hónapja kerestem montis felnit, hogy összerkajak végre egy igazán könnyû kereket (egy felni már volt) és nem nagyon volt szinte semmilyük, körbekajtattam egész Bp-t mire sikerült találni a Probike-ban és Õk valami másik forrásból szerzik be.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
az enyém is jó :P ócsó azt még jó is és különben sem vagyok súlymániás :D

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
lcs. köszi, megvettem+ schwalbe gumikat vettem, az árból gondolom, nem olyat mint Coyote. 2 teljes szet (k-b gumi, küllõvédõ v. mi a szösz) 10340 Ft. A külsõ kevlaros.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
Gumi kérdésre most vettem tök jó schwalbe gumit télre 23-as kb 2e huf volt és télre teljesen tökéletes 8)

kb két hete jártam a veloco-ban és elég sok mavic kerekük volt felakasztgatva ksyrium meg stb... csak sajna mind shimanos :-[

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Amit én vettem az kb. az Axial Pro-val van egy súlyban, amik viszont 8000 körül mozognak. Utoljára amikor nézegettem õket, a michelinek voltak 7-8, a conti 6-7, irc 3 körül. A michelin montis gumiknál is jóval drágább hasonló társainál.
A mavic drágának drága, de lehet hogy kinn is ennyi. Egyébként azért más kategória a Mavic és pl. a Mali, mint a Ritchey, Shimano és társai, mert elõbbieknek van bemutatótermük, tehát ami bejön az országba az kapható is. Tapasztalatom szerint ugyanis sokszor csak a boltosokon múlik, hogy mit tartanak és mit nem. A Velotrade meg 0 min. készletszinttel dolgozik, ezért mindig meg kell várni, amig Bécsbõl ideér a cucc. (Ritchey pedált már láttam pár helyen, de nem tetszik.) Aki Mavic-ra éhezik, hívja fel õket, vagy a Mali-t, ott is van idõnként (bár némelyik használt).

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Michelin Bi-sport 4e körül! Miért olyan drága ez?? A MAvic kerékkel kapcsolatban annyit hallottam, hogy a Mo-i kereskedõje drágán adta és nem fogyott. A honlapon lehet hogy fent van, de az még nem jelenti hogy be is tudnád szerezni!! Sok dologgal voltam már így. Pl. próbálj meg szerezni Ritchey pedált, Shim karboncipõt stb...

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
A Mavicot a Veloco forgalmazza, és érdekes módon fenn vannak a kerék árak: http://www.bikemen.h...ta/mavic_04.doc
Mondjuk elõfordulhat hogy nem közvetlenül a forgalmazótól szerzik be, mert nem tudnak elég nagy tételt rendelni egyszerre. Mindenesetre ezek szerint még kapni.
Nekem a Michelin gumikkal is az a bajom, hogy drágák. Egy áráért kapok pl. Semperitbõl 4-5-öt, ami szintén könnyû, hajtogatós, és jól tapad. A max. nyomását fejbõl nem tudom.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

A Mavic kerekekkel nem lesz gond, mert a gyár letiltotta a Magyarországon való forgalmazást, csak felni jön be ...

De miért tiltotta le?
Én is hallottam, hogy leálltak a forgalmazással, de nem tudom miért.