Az ötlet teljesen okés! Ha hó végére lesz bicóm, akkor megyek. Ha komolyra fordul a dolog, és hétvégi utazós buli is lesz belõle, akkor otthon Sopronban két jó pályát is tudok mutatni. Bár már rég voltam otthon, tehát az állapotról nem tudok nyilatkozni, mindenestre nagyon lelkesek arrafelé a kiscsávók építésügyileg, és szutyok bicajokkal is olyanokat repkednek, amilyet én soha nem fogok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dirt pálya
Indította
bakozoli
, 2004. február 10. 15:29
Írta 2004. február 11. - 11:27

Írta 2004. február 11. - 09:06

Hát én már nem mozgok ilyen körökben, ezért gondoltam, hogy lesz aki ráharap!
De ha építeni kell, szóljatok és megyek minimum 3-admagammal!!
De ha építeni kell, szóljatok és megyek minimum 3-admagammal!!
Írta 2004. február 10. - 15:52

Én benne lennék!Vagyis a helyrehozásban meg én fényképeznek! ;D Még lehet hogy ugranék is!Bár dirtet még nem ugrottam!Milyen környéken?
Írta 2004. február 10. - 15:44

ehh..ez olyan volt mintha olyan sok palya lenne.
sajnos ami van is elegge ramaty allapotba.
meg a sok kiskolok lezuzza a palyat, vagy a palya tulajdonosai oda se engednek :-X
persze az 5let kiraly
sajnos ami van is elegge ramaty allapotba.
meg a sok kiskolok lezuzza a palyat, vagy a palya tulajdonosai oda se engednek :-X
persze az 5let kiraly

Írta 2004. február 10. - 15:29

Kinek lenne kedve összehozni egy dirt hétvégét mindig másik helyszínen???
Arra gondoltam, hogy sokan nem ismerünk pályákat, viszont ebbõl a sokból akad olyan, aki szívesen részt venne egy létezõ pálya karbantartásában, vagy egy új építésében. Na ilyen lennék én is!
Szóval? Esetleg kezdhetnénk az ismerkedést valamelyik hétvégén egy Bp-i pályán!
Na?
Bakó Zoli
Arra gondoltam, hogy sokan nem ismerünk pályákat, viszont ebbõl a sokból akad olyan, aki szívesen részt venne egy létezõ pálya karbantartásában, vagy egy új építésében. Na ilyen lennék én is!
Szóval? Esetleg kezdhetnénk az ismerkedést valamelyik hétvégén egy Bp-i pályán!
Na?
Bakó Zoli