Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2009. október 04. - 22:28
Maradt az SR suntour Epicon LOD, illetve az X-fusion O2... melyik a jobb, vagy tök lényegtelen? X-fusion-nek van egyálltalán itthoni forgalmazója? Olyat nem szeretnék, aminek nicns alkatrész ellátottsága.
Írta 2009. október 03. - 23:10
Egy kite buggy-ba szeretnék hátsó felfüggesztéshez 2db egyforma levegõs tagot. Nem kell éppenséggel ultrabrutál, viszont minõségi darabra gondoltunk. Amit néztem eddig az a Rock Shox Bar 2.1-ese, illetve az SR Suntour Epicon LOD. Mindenféleképpen 30 alatt kellene lennie darabjának, de az csak jó ha még olcsóbban tudok valamit ajánlani ami viszonylag még jó is.
Tudom nem épp átlagos felhasználási kör, de még kisebb erõhatásoknak kell majd ellenállnia, mint egy bicó hátsó felében lévõnek, illetve ez súly terhelés tekintetében sincs másképp.
Várom az ötleteket, hogy hol, mennyiért és mit tudnánk most venni.
Elõre is köszi mindenkinek.
Írta 2009. szeptember 20. - 22:50
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. szeptember 20. - 18:33
Írta 2009. szeptember 04. - 15:14
Probléma megoldva. Az rs pumpa hibátlan hozzá.Járt már valaki úgy manitou taggal, hogy nem volt jó hozzá a teleszkóp pumpája? Rátekerem a szelepre, de nem zár a pumpa rendesen, meg valamikor be se nyomja a tût.
A fox telómat simán fel tudom vele fújni. Nem hiszem, hogy a taggal lenne a probléma, mert a menet ép és szezon elején kölcsönadtam a pumpát egy szintén manitou tagos embernek és õ sem tudta vele felfújni. Valószínû, hogy nem kompatibilis a kettõ.
Ha van itt valaki a levegõs manitou tagot használ, légyszi írja, hogy milyen pumpával fúja fel.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 03. - 22:00
A fox telómat simán fel tudom vele fújni. Nem hiszem, hogy a taggal lenne a probléma, mert a menet ép és szezon elején kölcsönadtam a pumpát egy szintén manitou tagos embernek és õ sem tudta vele felfújni. Valószínû, hogy nem kompatibilis a kettõ.
Ha van itt valaki a levegõs manitou tagot használ, légyszi írja, hogy milyen pumpával fúja fel.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 24. - 20:08
Sziasztok, érdeklõdök, hogy fox dhx tagokhoz karimát és pórlehúzót milyen árban lehet kapni külön? Feltételezem lehet kapni alkatrészt a foxhoz itthon....
perpill nincs nekik készleten
csak egyben az alu menetes baszzal meg a persellyel kapható
~6000ft
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. augusztus 24. - 12:26
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 24. - 11:56
Írta 2009. augusztus 18. - 09:17
Merida 69 3000 D, 1000D-nél az X fusion tagot mivel lehetne helyettesíteni (DT kivételével). Van vkinek tapasztalata különben ezzel a taggal?
Írta 2009. augusztus 17. - 22:43
nemtudom...felsötárkányba egész verseny alatt nemhallatta azt a visító hangot,most verseny után egy-egy alkalommal megint csinálta...Ha jól tudom akkor ezek nitrogénnel vannak töltve nem?
Amikor egy levegõs pl. DHX-ben (hogy maradjunk a márkánál) nincs elég nagy légnyomás akkor a visszaútnál szuszog a tiedhez hasonlóan. Lehet hogy akkor a tied eleresztette a nitrogént(vagy ami van azokba)?
Írta 2009. augusztus 17. - 13:59
valaki szaki tudna valami okosat mondani erre,hogy mi a baj?(bocsa a rosz minõségért,de a hangot hallgassátok,az a lényeg)
'08 Big Hit+ '08 Fox VAN R tag
szépen mozog,olajat nem ereszt,nem kotyog,visszaútcsili is van rendesen,csak erös-hangos szuszogo-nyifogo hangja van(eddig nem ilyen volt);ez a hang csak visszautnál jelentkezik,attol függ az erõssége,hogy milyen gyorsan jön vissza a tag(semmi mást nemlátni,hallani,ami esetleg hozzáérne a mozgo részekhez)
köszi,üdv!
Ha jól tudom akkor ezek nitrogénnel vannak töltve nem?
Amikor egy levegõs pl. DHX-ben (hogy maradjunk a márkánál) nincs elég nagy légnyomás akkor a visszaútnál szuszog a tiedhez hasonlóan. Lehet hogy akkor a tied eleresztette a nitrogént(vagy ami van azokba)?
Írta 2009. augusztus 17. - 12:46
Írta 2009. augusztus 07. - 22:40
'08 Big Hit+ '08 Fox VAN R tag
szépen mozog,olajat nem ereszt,nem kotyog,visszaútcsili is van rendesen,csak erös-hangos szuszogo-nyifogo hangja van(eddig nem ilyen volt);ez a hang csak visszautnál jelentkezik,attol függ az erõssége,hogy milyen gyorsan jön vissza a tag(semmi mást nemlátni,hallani,ami esetleg hozzáérne a mozgo részekhez)
köszi,üdv!
Írta 2009. augusztus 05. - 16:59
Emptyuram, én már nem is emlékszek, hogy mikor fújtam
utoljára az rp3-ba(bár az is homályosan rémlik fel, hogy mikor hajtottam a
canyont utoljára..:/)
szvsz ideális esetben egyszer belövi az ember 'oszt annyi.
Én meg már nem is emlékszem, hogy mikor írtam ide utoljára!
A lényeg! Közben, ha minden igaz, a probléma megoldódott!
Ki lett cserélve a szelep, most tesztelem! Ha enged, akkor megy
a szervizbe!
Írta 2009. augusztus 04. - 17:49
Sziasztok!
Egy szimpla kérdés!
Fox RP2-es tagnak meddig ildomos tartani
a levegõt? Ergo milyen gyakran kell optimális
esetben ráfújni?
Emptyuram, én már nem is emlékszek, hogy mikor fújtam utoljára az rp3-ba(bár az is homályosan rémlik fel, hogy mikor hajtottam a canyont utoljára..:/)
szvsz ideális esetben egyszer belövi az ember 'oszt annyi.
Írta 2009. augusztus 04. - 14:47
Haro Shift R3-ról van szó.
Írta 2009. július 31. - 14:43
meg lehet bontani a forgopontot anelkul, hogy a rugostagot kiiktatnam (a legtavolabbi pont a rugostagtol)?
jah igen, hogy egyszerubb legyen - olyan a vaz geometriaja, mint a cube ams. a fotengelyhez legkozelebbi pontrol beszelek.
Írta 2009. július 31. - 08:55
Egy szimpla kérdés!
Fox RP2-es tagnak meddig ildomos tartani
a levegõt? Ergo milyen gyakran kell optimális
esetben ráfújni?
Írta 2009. július 29. - 23:42
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->