1. variáció ez 571-et adott ki rám
2. variáció ez meg 557-et
600-as rugóm van ami mondjuk jó, ~30%-os saggel.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Te, küldj már nekem egy mélt, hogy mennyiért adod, meg, hogy néz ki, meg ilyenek. Kép is jöhet, ha van.szerintem Bagi boltold vissza a 20as kikaput (ha még az van) vedd meg az én 19esemet és a különbözetbõl bõven futja a manitu tagra.....
viccen kívúl ha lenne belõle 200as én vennék a coilerbe, tud olyat amit a fox nem....
szerintem Bagi boltold vissza a 20as kikaput (ha még az van) vedd meg az én 19esemet és a különbözetbõl bõven futja a manitu tagra.....hát nekem foxom volt/van a kikapuban float rl, a coilerben RP3, és egyik sem panaszkodott....a dawgban meg RS Pearl 3,3 lesz....szal sztem nyugodtan....
bár tudom szükösen vagy de én bepróbálnám a helyedben a manitu radium rl-t ...most akciós ajánlott ára 32, sztem 30-ért meg lehet venni....és egy nagyságrenddel jobb mint az az xfusion.....sõõõõt
hát nekem foxom volt/van a kikapuban float rl, a coilerben RP3, és egyik sem panaszkodott....a dawgban meg RS Pearl 3,3 lesz....szal sztem nyugodtan....Aszondod?
Megvehetek nyugodtan egy olyat?
na de épp ez a lényeg, hogy a fjúzsönöket mindenki fikázza, és ez tényleg egy olcsó tag, szóval nem tudom, hogy jóféle-e.jófélébõl nem szisszen el
nekem SID Dual Air volt, és "frírájdoltam" vele, és sose nyígott hogy nem szeretné..
én is annyi vagyok, vagy kicsit több simán bírják a levegõs tagok....
én is annyi vagyok, vagy kicsit több simán bírják a levegõs tagok....Szia!
Bagi nem durvulni használná, csak maratonozni és tekerdni, csak kb 90 kilóval...
Ezért gondolom, hogy jobb lenne egy rugós, mert abból biztos, hogy nem szisszen el a luft.
Szia!Szegény X-fusion kaphatott rendesen a polarx fs-ben, de ha Bagi kolléga nem küldi nagyon durván akkor sokáig jó lehet. Minden attól függ, hogy rendeltetés szerûen használja-e és ápolja-e megfelelõen. Sztem jó lehet XC-re meg maratonozni is, de egy alap levegõs tag amúgy sem durvulni való.