Jelentkezz be Regisztrálj

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2006. március 23. - 16:56

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. március 23. - 16:36

Na mindegy, nekem mindegy, csak hátha nagyobb flém lesz belõle:D
Még valami, 6way-t próbáltatok demo9-ben?

Írta 2006. március 23. - 16:31

Írta 2006. március 23. - 15:28

emléxel mikor a prodigybe tettük mindkettõt... érthetetlen volt a különbség.
kala: mutimá hol volt istenítve....én inkább úgy emlékszem nem kis ribillió volt belõle, hogy lehúztuk _DH-s SZEMSZÖGBÕL_!!!
Írta 2006. március 23. - 14:23

Írta 2006. március 23. - 14:17

trend nem trend egyszerü emberi bénaság, J-nek akkor úgylátszik jó, de amiket eddig próbáltam és láttam, elég siralmasan voltak beállítva... hogy ez a tagon vagy a tulajon múlik, nemtudom.
és mindezt úgy hogy annó mikor nagy divat volt, akkorsem volt képes senki beállítani. tényleg ilyen nehéz lenne?
Nem egyszerû, az biztos, a sok állítási lehetõség egyben a hátránya is.
Mindazonáltal naggyon faszára össze lehet hozni a setupját, csak játszani kell vele.
És szerelhetõ is (1-2 sufni helyen), az enyém nagyon trágya állapotban érkezett, minden baja volt (eresztette a levegõt, darabosan mozgott) és teljesen fel lett újítva.
Az viszont igaz, h legtöbbször a piac új, ismeretlen versenyzõit felkapják és sztárolják...Anno az SPV-s tagokról is ódák voltak a Bikemagban, aztán fél év után elpártolt tõlük mindenki...
Írta 2006. március 23. - 12:54

még az is lehet.....csak mikor kérdeztem a faktorban, az volt a válasz , hogy talán lesz....de mikor??????akkor már miért nem dhx air?
bár még mindig a RS az egyes számú jelölt....úgyhogy ez csak végsõ alternatíva, csak nem voltam tisztában az alapvetõ mûködésével.....
meg még a manitou swinger air 4way en gondolkoztam, de arról meg csak azt az egy árva bikemagos tesztet olvastam /Begbie?/, az alapján meg nem tudom...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 23. - 12:43

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 23. - 12:41

nekem csak annyi bajom az 5elemmel hogy majd anyiba van a szervízelése amiböl egy tagot lehet venni.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. március 23. - 12:36

Írta 2006. március 23. - 12:35

kösz.....ha nemsikerül azt a q..a RS tagot szerezni akkor lehet egy dhx5 lesz....titánrúgóval még mindig 13kg alatt lesz a bringa.....csak hogy grammozzak...Allithato kezzel, ha teljesen betekered, akkor szinte merevvazad lesz
Írta 2006. március 23. - 12:32

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 23. - 10:43

2, illetve /ha igen/ mennyire lehet "mozgásképtelenné tenni" aktivizált propedallal ?
köcce
Írta 2006. március 23. - 10:20

Ja, akkor volt best-buy, amikor robnak volt.

Írta 2006. március 23. - 00:39

A Fox talan az egyetlen gyarto aki eddig szinte mindig kifogastalan tagot gyartott. Kivetel ez alol talan az utolso szerias, propedalos Vanilla RC, az annyira talan nem jo, de a regi vanilla rc es a DHX megbizhato, jo tagok.
A masik dolog, hogy sokan ugy hasznaljak, hogy megveszik, aztan 2-3 ev mulva csodalkoznak meg haborognak hogy szetkopte az olajat, kattog/csattog. Hiaba zart rendszer, karbantartast ez is igenyel, evente / felevente, ki mennyire hasznalja. Ezt sokan elfelejtik.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 22. - 23:19

hát nem tom hol volt best buy, én nem vennék

Írta 2006. március 22. - 22:30

ami nálam volt egy ideig azt nem lehetett beállítani jól
a leggyorsabb állásban is tetû lassan jött vissza...valószínûleg a sûrûbb olaj miatt
nem volt jó, nagyon nem
(amúgy ez jodáé volt, aztán tamshoz került, aztán hozzám is egy idõre...szal sokan próbáltátok)
Írta 2006. március 22. - 22:27

és mindezt úgy hogy annó mikor nagy divat volt, akkorsem volt képes senki beállítani. tényleg ilyen nehéz lenne?
Írta 2006. március 22. - 22:27

Írta 2006. március 22. - 22:22

és az 5th-tel is ez a "gond"....de a Rádiummal, a Swingerrel és számtalan másikkal is.
ezt csak tovább rontotta, hogy minden új technológiával fossák tele a tagokat feleslegesen, amit viszont nagyon kevesen tudnak jól beállítani...aztán meg megy a szarozás.