Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
manitou topicban már kérdeztem de rámse hederintettek...van vkinek tapasztalata a manitou Q r nevû tagról??mtbr en csak lockos társa van fenn... én külsõre annyit tok h állítható rajta a csili és a pozitív kamra...ez a teló jólmüxik sztetek egy nrs vázban??

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
:D Bocsánat!Én beszélek hülyeségeket!Valóban 6-os csavar van alul és felül 8-as!
Végül az esztergályossal csináltattam bele egy szûkítõt.Nem lett volna szívem bele fúrni.300Ft-ot kért volna de adtam neki egy 1000-est mert azonnal megcsinálta és épp jó kedvemben talált.
Bele is csattintottam,már csak a villa hiányzik(Késik a Lurdy:()!Hú de várom már!!!
Posted Image

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Nem is szabadna ott 4esnek lenni, tekintve, hogy mekkora erõhatás éri. Fõleg mikor összecsukja az ember.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
valami nagyon el van ott mérve mert még a dawgon is 6-os, meg a 04-es coileren is az volt de még a csirke kikapun is,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem 8/6 mm?
ha van hely, én simán felfúrnám a vázat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Hogyhogy 4es a lyuk? Nekem is 2005-õs a Coiler, alul 6-os csavar volt benne gyárilag...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
319$ volt+posta költség!Egy 2005-ös kona coilerbe megy a 2004-es Z150 es villám mögé :D
Elsõ benyomások?Sokféle!súlya nem vészes,kidolgozása elsõrangú!A rugó színe kissé érdekes,de nem lényeges.
Második benyomás.Be kéne szerelni.A tájékoztató szerint a két feje szabvány 1,5 colos lukkal bír,hogy más gyártók távtartóival is kompatibilis legyen(de jó,hogy megvan az eredeti)De valahogy a manitou és a vanilla tartója sem passzolt bele,ma bent voltam a lurdyban hátha van,lett is egy alsó tartó aminek nagyon örültem,de felsõ csak 3 hét múlva.Azt holnap intézem egy esztergályossal.Itthon belemérném a vázba az alsót és hoppácska bökkenõ,a belsõ csavar átmérõje 6-os de a vázam csavarja 4-es,így vettem egy tartót hiába:(.
Szerintetek próbáljam meg kicserélni,vagy valami betétet tegyek bele vagy fúrjam meg a váz lukait,hogy a 6 os csavar átmenjen rajta?Ti mit gondoltok?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
mik voltak az eslõ benyomások?
nagyon kíváncsi vagyok ere a tagra

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mennyi volt? mibe teszed?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Végre megjött a Roco-m!Imádom Jezsót érte!Belökök pár képet róla!Majd késõbb tapasztalatot is,csak sajna nem jók a távtartók!Abból kell új,hogy bele tudjam tenni!
Posted Image
Posted Image
Posted Image

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

hát az kár.
csak még tegnap mentem egy odavissza csillapítóssal ami megtetszett aztán csak azér gondoltam megnézem lehet e kapni.

No nekem van egy (fölös)dh.baromi szépen mozog,ki be csillapítás végén lock,sõt még levegõt is lehet belefújni.csak kicsit nyoszorog mikor mozog :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
átlagos dnm tag.
nem high-end, szóval nem kell csodákat várni.
egy évig huzza, aztán minden napnak örülni kell :D
odaut-visszaut állítható csillapitás, elõfeszités, túlfolyótartály.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Oks !
Köszi szépen a segítséget !
Ha veszek remélem pöpec lesz :o)
bye !

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Hi all !
Tudtok vmit errõl a rugóstagról ? : DNM ST 8 A Raimon
FR-t mennyire bírja,bírná ? Mozgás ? Állíthatóság ? És még amit tudni kell róla.
Segítségeteket elõre köszönöm !
Üdv.: Bence

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jabornak
http://www.google.co...=utf-8&oe=utf-8
itt pedig har ra fogsz talalni
birja a FREERIDE-ot!!!1!1!!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
hát az kár.
csak még tegnap mentem egy odavissza csillapítóssal ami megtetszett aztán csak azér gondoltam megnézem lehet e kapni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
régen a faktor volt. (én vettem meg az utolsó NB-t :)) a cég pedig már réges régen megszûnt. ha megmondod mi kéne van pár manualom, hátha ...

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
ha jól tudom, akkor már nem gyártanak shockworks tagokat

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
üdv
nem tudja valaki, hogy a shokworks nek van e magyar forgalmazója?
Ja és egyáltalán nemzetközi honlapja? mert én nem találtam.
köf

KILLERRIDER

KILLERRIDER

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
sziasztok!
kérdésem lenne felétek, egy rock shox pearl taggal kapcsolatban, illetve, hogy pontosabban, lenne egy umf dh váz, amibe lehetõség szerint belerakhatnátok egy fox vanilla-t 200as szemtávval, vagy egy rs pearl-t 240 es szemtávval.
várnék véleményeket tapaztalatokat errõl a két tagról, ti meiket raknátok be inkább egy ien vázba?
nem vagyok szenvedõ alanya a grammániának, szóval nem azért választanám az rs-t mert az könnyebb, azért félek egy kicsit az rs-tõl merthogy az levegõs, és nemtudom mien a megindulása mozgása stb...
röviden ennyi lenne, válaszokat elõre is köszönöm!