Igazi szabvány.

A sebesség mindent megold.
hát nekem is azért van 2 hónapja fiókban a rs tagom mert véletlenül sem egyforma átmérõjû cucc kell bele mint a fox-baEz amúgy egy kicsit érdekes mert a neten a Roco-ról pont azt írták h szabvány méretû kell bele,hogy kompatibilis legyen más gyártókéval,de az tutkó h a manitou-val nem egyezik meg a mérete!Legalábbis a 2005-ös swingerével!
A késõbbivel vagy a fox-al lehet h azonos!
azért az ne felejtsd el hogy kb 200 féle vázhoz 200 féle méret kéne.....1szerûbb lenne ha rtagokokat egyforma átmérõjü csapokhoz terveznék a gyártók, de persze még véletlenül se...
azért az ne felejtsd el hogy kb 200 féle vázhoz 200 féle méret kéne.....1szerûbb lenne ha rtagokokat egyforma átmérõjü csapokhoz terveznék a gyártók, de persze még véletlenül se...Közben megtudtam hogy a rugóstaghoz jár a beépítõszett tehát imádkozni fogok hogy jó legyen ha nem akkor esztergályos.Hát nagyon szomorú szerintem hogy ebbõl nincs rendes ellátás és ilyen szar egy rugóstagcsere.Mondjuk ezis jó mert adnak majd a rocohóz egy szetett ami a jó ég meg max õk tudnak hogy melyik vázhoz való és mennyi az esélye hogy jó lessz az enyémhez.Szal fasz kivan...
Köszönöm a felvilágosítást remélem nem lesz gond és nem emiatt nemfogok sokáig bringázni.
Szívesen!Közben megtudtam hogy a rugóstaghoz jár a beépítõszett tehát imádkozni fogok hogy jó legyen ha nem akkor esztergályos.Hát nagyon szomorú szerintem hogy ebbõl nincs rendes ellátás és ilyen szar egy rugóstagcsere.Mondjuk ezis jó mert adnak majd a rocohóz egy szetett ami a jó ég meg max õk tudnak hogy melyik vázhoz való és mennyi az esélye hogy jó lessz az enyémhez.Szal fasz kivan...
Köszönöm a felvilágosítást remélem nem lesz gond és nem emiatt nemfogok sokáig bringázni.
Nos a manitou-hoz lehet kapni kittet amiben minden benne van de nem tom melyik vázhoz adják mert a konához nem volt jó azt is gyártatnom kellett!A faktorban is találomra vannak készíttetve és egy dobozba hajigálva oszt keresd ki a megfelelõt 1500 Ft/pár tehát egy szett 3000Ft!De mondom ezek is utólag gyártottak!
Ha keresni akarsz akkor a legkönnyebb ha beviszed a régi távtartókat és az új tagot és mondod hogy ilyen széles kell ekkora külsõ és ekkora belsõ átmérõvel ebbe a tagba!Esztergályosnál is így müxik!Mutatod neki h ebbe tegye,de óvatosan mert drága vót ám!És pont olyan legyen!Ha tutira akarsz menni akkor viszed a vázat is!Akkor tutkóra stimmel!
rocsi, ha betoji van a pogótól, akkor mindenképpen TST-st vegyél...melyik roco van neked?
nem pogozik nagyon? mert én csak ettõl az egytõl tartok.
Nekem a 2006-os RC tagom van!500-as rugóval nem pogózik!Bár még fölfelé nem mentem vele,csak a mátrában jöttem le vele a kék kereszten,de lefelé olyan mint az istenállatkirályság!Nekem marhára bejött!Városban tekeregtem vele és ha ülök akkor szinte egyáltalán nem pogózik kiállva sem zavaróan!Mondjuk én az SPV-t utáltam,mert nem éreztem,hogy fully-n ülnék!melyik roco van neked?
nem pogozik nagyon? mert én csak ettõl az egytõl tartok.
Hát ez szomorú bár túl szép lett volna ha egyikbõl átrakom a másikba!Amúgy ez hogy mûködi újonnan?Tehát ezeket a kis távtartókat adják egy nagy szettben amibe minden benne van és azt használom fel ami kell vagy úgy kell megvennem hogy Roco taghoz UMF Duncan vázhoz?Amúgy mennyi egy ilyen újonnan?
Nekem is coilerem van,nekem is volt benne elõször vanilla r majd x-fusion,swinger de a nyerõ a mostani roco!Neked is ajánlom!
Nos én is swingerrõl váltottam Roco-ra és el kell keserítselek,de nem azonos a méret!Viszont egy esztergályos 1000Ft-ért vagy egy üveg sörért legyártja neked a megfelelõt a kívánt méretben és anyagban!
vehetsz is a faktorban(bár nekem sem tudtak adni(hálisten)) de elég drágán sózzák rád!
Nyáron rám is rám akartak sózni egy repedt rc-t és olyan szöveggel jött a srác mikor észrevettem a repedést,hogy csak most vette õ is észre,de vmi pillanatragasztó rá volt folyatva(gondolom ez tartotta az olajat)! Mázlim volt!De volt nekem is olyan amivel befürödtem kissé!hmhm engem érdekelne,sikerült ugyanis egy repedt rct vennem a nyáron!szépen el volttüntetve a repedés,sõt elõször nem iseresztett,azóta max kulcstartónak lehet használni...
Leginkámm a Vanilla Rc-t tudnám javasolni, szerintem az illik bele a legjobban.
Én is anno a konámba olyat akartam tenni, csak nemjött össze
(sikerült egy sérült darabot beszereznem amit a termék eredeti gazdája készségesen visszacserélt,:openarms: mivel õ sem tudot a tag hibájának súlyosságágról)
Ha v.kit érdekel majd bõvebben kifejtem....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
eldõlt nálam a dolog, az octane-ban is roco lesz. neked mennyire hatékony a konában?
Nekem is coilerem van,nekem is volt benne elõször vanilla r majd x-fusion,swinger de a nyerõ a mostani roco!Neked is ajánlom!Helló!
Légyszi segítsetek!!!
Az érdekelne,hogy kona coilerbe milyen rugóstagot tudnátok ajánlani?????????
Ami azért jobb mint a gyári vanilla r !!!
Elõre is köszi
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis tanácsra rugóstagok beépítése ügyében!Jelenleg egy Swinger tagom van amitõl megválok és egy Roco lesz helyette mindez egy UMF Duncan vázba lesz belerakva.Azért írtam le ezeket az infókat mert a kérdésemnél szerintem szükséges lesz.Tehát vannak azok a kis távtartók amik belevannak ütve a rugóstag két végén levõ lukba ezekrõl lenne egy két kérdésem.
Ezeket bárhol lehet kapni tehát ha azt mosnom hogy ilyen és ilyen vázam van ahoz adnak kapásból vagy hogy mûködik?Megvételkor a vázhoz adják aztán ha eladom hello?
Azért kérdezem mert a Swinger leendõ tulaja ezekkel együtt szeretné megvenni de én nemigazán szeretném ezeket odaadni mert akkor honnan lesz nekem másik készlet?Egyáltalán jó ez a szett a Rocoba?
Gondolom standrad méretek de aztán a fene tudja!
köckeLeginkámm a Vanilla Rc-t tudnám javasolni, szerintem az illik bele a legjobban.
Én is anno a konámba olyat akartam tenni, csak nemjött össze
(sikerült egy sérült darabot beszereznem amit a termék eredeti gazdája készségesen visszacserélt,:openarms: mivel õ sem tudot a tag hibájának súlyosságágról)
Ha v.kit érdekel majd bõvebben kifejtem....
köszikevanilla rc, manitou swinger, fox dhx, marzocchi roco. ilyen sorrendben.