Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

f adam

f adam

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hi, RS Ario taggal kapcsolatban senkinek semmi tapasztalata, gondolata?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Sziasztok!Érdeklõdnék h FOX Float RP3 vagy FOX Float RP23 rugóstag mente már e valakinek szét vagy volt e vele valami technikai baja,bármiféle(levegõt,olajata eresztett,stb.....)Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Bár csak két hónapja használom az RP3-at.. semmi bajom nincs vele. Teszi a dolgát, ahogy kell.

Üdv.
Grande

dekman

dekman

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Ja a súlyom 81 kg. Help me!
dekman

dekman

dekman

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Hozzájutottam életem elsõ össztelós montijához (vedora X9), de a hátsó rugóstaggal nem vagyok kibékülve. A rugóstag egy kind shock ks-582. Nekem valahogy úgy tûnik hogy nem az igazi. Kerestem hozzá táblázatot a neten hogy a súlyomhoz mennyi o2-t nyomjak bele, de még a gyártó honlapján sem találtam. Ja és miért van rajta két szelep? A két részbe eltérõ levegõ mennyiség kell? Bocs, de ebben a témában még kezdõ vagyok, de sosincs késõ tanulni. Segítségeteket elõre is köszönöm.
dekman

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Sziasztok!Érdeklõdnék h FOX Float RP3 vagy FOX Float RP23 rugóstag mente már e valakinek szét vagy volt e vele valami technikai baja,bármiféle(levegõt,olajata eresztett,stb.....)Elõre is köszönöm a segítségeteket.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
a németeknél a manitou tesztgyõztes lett az idén, de a foxi is az volt ,csak tavaly. Igazából menettapasztalatok érdekelnének. A fox-szal amúgy meg vagyok elégedve, nem szívesen cserélném le.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Itt egy link.

KATT!

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

üdv mindenki

melyik rugóstagot tartjátok jobbnak?
fox dhx air 5.0 v. manitou evolver isx6? Az elõbbit ismerem az utóbbit absolute nem, van e vkinek tapasztalata vele?

köszi a válaszokat!

Hát én maradnék a Fox-nál mert az mégis Fox, könnyû, jó mozgás, de mondjuk ezt a Manitou tagot nem nagyon ismerem... ;)

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
üdv mindenki

melyik rugóstagot tartjátok jobbnak?
fox dhx air 5.0 v. manitou evolver isx6? Az elõbbit ismerem az utóbbit absolute nem, van e vkinek tapasztalata vele?

köszi a válaszokat!

f adam

f adam

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok! A véleményeteket kérném egy RockShox Ario 2.1 taggal kapcsolatban.
A probléma: az enyém úgy mûködik, hogy ha a rebound nevû tekerentyût tekerem a nyuszitól a teknõs felé akkor nem csak a visszaút csillapítást változtatja, hanem a befelé út csillapítást is. Márpedig erre semmi sem utal hogy ennek is állítódnia kéne. Egy Merida AM 800-as vázban szolgál a tag. A boltban, meg a forgalmazónál már rákérdeztem, de csak vakaróztak rajta, és nem tudták megmondani hogy ennek így kell-e mûködnie. Remélem tudtok rá mondani valamit!

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Köszönöm szépen.
Bocs Sala G, most kezdek elmerülni a rugóstagok világának mély bugyraiban

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Trueman ne légy gyp-s :D
erõsen vázfüggõ csekk VV linkjét

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Váz, áttétel, súly, stílus függõ. Itt egy kalkulátor, ami ki tudja számolni: http://www.tftunedsh.../springcalc.htm
Megelõztek :)

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Neked rugó kalkulátorra van szükséged, és azt nem a Fox oldalán fogod megtalálni.
Tessék! http://www.mojo.co.uk/springcalc.html

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Fox tagokhoz hol találok táblázatot arról, hogy milyen erõsségû rugóra van szükségem? Mert az oldalukon nem találtam.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Le kell mérni a rugók belsõ átmérõjét, ha kicsit nagyobb az új átmérõje, az nem gond.

Oké, thx!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Le kell mérni a rugók belsõ átmérõjét, ha kicsit nagyobb az új átmérõje, az nem gond.

A sebesség mindent megold.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

váz,áttétel függõ,de kábé 350/400

Van havernak egy eladó 400-as Fox rugója! 200-as tagba volt... Ezért kérdezném pl. hogy ez jólenne-e bele vagy egy Manitou Rugó!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
váz,áttétel függõ,de kábé 350/400
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Segítsen pls vki!
Milyen rugo kompatibilis még az XFusion Vector DH tagomhoz?
Mert most gyári 650-es van benne ami elég kemény az 58kilomhoz és szeretnék bele 300-350-est! Segítsetek! Köszi