Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
valaki megtudná mondani hogy egy Xfusion DH1-es tagba gyárilag milyen sûrû olaj van? a w5-ös túl híg azt már tudjuk. elõre is köszi
Jani

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
A nitrogén a csillapításnál dolgozik, az nem a rugózásért felel. Amit belepumpálsz az a légkamrába megy, a csillapítsánál pedig nincs olyan szelep, amit otthon fel tudsz fújni, bármivel is. Ezért nem lehet, vagy csak nagyon nehezem otthon javítani ezeket a rugóstagokat.

bambusz

bambusz

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
helló mindenki!

volna egy 350X2,75-ös ötödikelem rugóm amit elcserélnék 300X2,75-ösre. valaki tud ebben segíteni?

köszi
BAMBUSZ

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, a dhx-ek és a swingerek levegõsek.

de roco-t mindenkinek:)

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
222milis ;)
sztem megkérdem, h mennyiért csinálnák meg, végülis igaz, pár hónapig biztos jó....sõt...tovább, csak nem értem, h a kemény 65kilómmal hogy a francba tudtam így elcseszni...

"azokba telópumpával sima levegõ kell (ez vonatkozik az összes autószelepes tagra)"
Vagyis a DHX tagok levegõsek, nem nitrogénesek? please confirm!
Hihetetlen ez a xarakodás a nitrogénnel, nem is értem, komolyan...:mad:
üdv

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eltömõdött csillapítófej, túl sürû olaj
mekkora a Stratos amugy?
melyik fajta?
lehet megdobhatnál vele

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tapasztaltam már :)

5.elemben cseréltünk már olajat,vidáman mûködik,swinger is ugyan az dettó

akkor asszem a stratost elrakom papírnehezéknek,az rc mellé
amúgy ha iszony lassú a csillapítás,akkor mi lehet a gond?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás

sõt elõbb kell elengedni a nyomást mielõtt nekiállsz bontani, különben még a **szod is olajos lesz ;)

:) :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azokba telópumpával sima levegõ kell (ez vonatkozik az összes autószelepes tagra)

fuck me, i'm famous!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor hogy csinálom meg otthon, sehogy?
Másképp teszem fel a kérdést, manitou (spv) tagokba kell nitrogén?

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nitrogént mindenképpen bukod.....

sõt elõbb kell elengedni a nyomást mielõtt nekiállsz bontani, különben még a **szod is olajos lesz ;)

fuck me, i'm famous!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lcs, nitrogénkamra kell a manitoukhoz vagy a foxokban is lehet külön olajat cserélni úgy, hogy a nitrogén bent marad?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hát igen, egy jó tagnál megérné... Gondolom akkor ez történne: szimeringcsere, nitrogéntöltés, talán még olajcsere is... 15ropcsi...egy VanillaR-ért...hát nemtom... Annyit lehet, h nem adnék érte...inkább eladom fillérekért, azt csinltassa meg, akinek kell... azt összeszedek pár hónap alatt egy DHX-re... addig meg ezzel is lehet járkálni, de a zúzás elfelejtve... :( még jó, h vettem zúzósgumit baxxus... hihetetlen!

mekkora a tag? :chin:

fuck me, i'm famous!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
manitouk csak annyira problémásak, mint a foxok.
szervíz szempontjából szinte semmi különbség.
akinek van egy kis érzéke, meg tudja csinálni.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Hát igen, egy jó tagnál megérné... Gondolom akkor ez történne: szimeringcsere, nitrogéntöltés, talán még olajcsere is... 15ropcsi...egy VanillaR-ért...hát nemtom... Annyit lehet, h nem adnék érte...inkább eladom fillérekért, azt csinltassa meg, akinek kell... azt összeszedek pár hónap alatt egy DHX-re... addig meg ezzel is lehet járkálni, de a zúzás elfelejtve... :( még jó, h vettem zúzósgumit baxxus... hihetetlen!

szerintem csináltasd meg, mert pár hónapra megéri a 15 ezer...és majd talán akkor el fogod tudni adni, épségben, bár szintén fillérekért

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A manitouk is ilyen problémásak olajcsere szempontjából vagy azokat egy ügyes ember meg tudja csinálni otthon is?

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ne kzedt tetszeni...

stratos fene tudja h ér-e eniyt

meg nincs baja de iszony lasú,akár hogy tekerem a csillapítást..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Nitrogént csak Hajdúban tudnak tölteni. Én 8 és 15 ezer körüli összeget is hallottam, de szerintem ennyit simán megér egy jó tag. Ismerõsöknek javítottak már szezonban Foxot 2 hét alatt postával megvolt.

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Errõl az üzletrõl lenne szó?

Hajdu Bike

Kiss János Altábornagy utca 26.,
Budapest

Nem nagyon találtam netes oldalt róluk... s azt hallottm, h fél év, mire idõpontot adnak, annyira sok a meló...:scared:
namajd meglátjuk... ha ez az a bolt...