Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Felebresztett a postas... :D :D >:( :D :D :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Felébredt a kispocok. ;D

Nekem a 8-as csavar is elgörbült amíg nem feküdt fel rendesen a béléscsõben. Most má kafa.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
;) :D :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Thx a segitseget!
Lor: a csavarok meg vannak tépve ;)
Amúgy ha más nincs esztergáltatok acélbu vagy bronzbu perselyt.
Most ugy is fos idõ van :-\

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Vole: kabbe, hülye :P :-* ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

biztos van ott meg valami, amitol letorik a feje, ezt nemtom.

biztos.

na ha meg 4-es csavar is eleg akko meg.
bar ez fugg az atteteltol is.
de hova nyolcas.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lor: az SLK 4-es csavart hasznalt a rugostag ezen reszere, es azzal sem volt baj. Folegm iutan szomszed javitott a technikan.. :D :D

LCS, letorne a rugostag feje? Ahoz azert eleg nagy ero kell oda. Szerintem ettol a megoldastol a rugostagra nem hat nagyobb ero, es a csavarra hato ero is ugyan akkora, csak eloszlik, igy mar nem kell annyira felni tole. De tudom hogy te okosabb vagy, biztos van ott meg valami, amitol letorik a feje, ezt nemtom.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
igen igen az lenne a legjobb, pl a DaBomb-on, meg a Felt-en is befelé meg vannak vastagítva a lapok legalább 1-1cm-t ott, ahol a béléscsövek felfekszenek.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szerintem meg ezt a nagy tavon valo megtamasztast kene megszuntetni.
mert eleg bena.
a vegak eddig mindig belescsovel voltak nyomva.
csak ez a xfusion iylen, hoyg ket alu persely van csak szeles kivitelben.
egyebknet meg a 6-os csavarral sem lenne gond ha nme ilyen nagy tavon lenne megtamasztva...
es akkor a tugorgo is valszeg beferne

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
sala: a Vega ugye? azért van mert a Vegán ez a rész kurva nagy terhelést kap és egy kicsit el is van tervezve.
túl nagy a két lap közt a táv - túl hosszú béléscsõ kell, ráadásul a hosszú alu béléscsõ gyárilag 2 darabból van, ami még hamarabb kikotyog, meg a tag ugye Xfusion, ami hát nem a legjobb anyagminõség.....

Az kell amit a Vole mondott egy full passzos acél egybe béléscsõ, az bírja, csak úgy meg a rugóstag feje törik le ;D ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
biztos, hoyg nem a csavar kilazulasa miatt kotyog?!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
thx ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szomszedom megcsinalja ha kell. Hozd el a tagot, es mondd meg milyen szeles legyen a kutyu. Ha erdekel, es mas nem csinalja meg, akkor privizz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Bronz persely esetleg?A csapágy kilõve, mert azon a részen 6mm átmérõ tartana az meg nyekkene simán.

Amúgy én sem értem de már új korában is lottyant kicsit. >:(

Tam: sajna nálunk baszott nagy gépeket gyártunk,ilyen mütyürökhöz nincs szerszám.

Valamit ki kell találni tavaszig......

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, acélból meg nem jó iet csináltatni. Azért vannak alumíniumból, hogy a béléscsõ kopjon és ne a rugóstag feje.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hogy a picsába tudott ennyi idõ alatt kikotyogósodni?! Enyimbe csináltak gyönyörûszép béléscsövet lor meg vmi csapággyal szöszölt, de asszem az még a régi váza volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehet bele gyártmánylni acélból. Pont Te nem tudnád megcsinálni? ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kérdés: ha a rugostagban(Vector Pro) ki van konyogosodva a forgáspont mármint az a teflon vagy müanyag baszás azzal mit lehet csinálni?Kicsit idegesít hogyha megemelem a bicaj hátuljat lottyanik egyet.Arra nem is gondolok hogy van hozzá csere persely.Mit lehet vele kezdeni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a vasarlas dolog allatalanosan ertve!!!!
ha a gyarban vmi 10ft-al dragabb akkor azt kemenyen behajtjak a vevon!
es ott mar nem 10 forint.
hanem amennyit meger a kedves vevonek ez a dolog.
ez a marketing
visszauton azert nem jo blokkolni a rosz geometria mellett mert akkor elo van feszitve es anygobb nyomas van a rendszerben.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát. Izé. Nem akarok sok hülyeséget írni. De az én elképzelésem szerint van két luk, amin oda-vissza csörgedezik az olaj. az egyik az odaút, gondolom az fiksz átmérõjü, a másik lukat, amin visszafolyik a cucc, meg ugye lehet szükebbre venni, amitõl lassabban enged vissza. De. Miért nem az a luk tömítõdik el teljesen, ami a visszacsordogáló olajat engedi át, amikor blokkolom?

hát ez akárhogy akartam elég nagy értelmetlenség lett. Viszont rájöttem (mert ugye okos vagyok) hogy az nem lenne jó, ha berugózott állapotban blokkolódna a r.tag, mertakkor egy nagyonkellemetlen geometriájú vázat kapnánk eredményül.

jaés stock adták a vázhoz, nem volt választásom. De sztem többe kerül egy olyan matricát elkészíteni, amin a RL helyett RC van, mint amennyibõl azt a kis bizbaszt belegyártanák, amitõl az odautat is lehetne állítni.