Hát az agyam elszáll. Van ugye az a fox v rc tagom, amit kb két hete beadtam szervízbe, azóta pesten van, most telefonáltak, hogy meg tudják javítani de kiderült, hogy nincs benne nitrogén, olaj, szarok a tömítések. És mind ez 22000 Ft. Ez még nem is lenne akkora baj, ha szólt volna róla az elõzõ tulaj (yamesbiker). Most valami kárpótlást akarok tõle, mert ez igy nem buli.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Indította
BikerPocok
, 2003. augusztus 19. 01:21
Írta 2004. november 30. - 15:19
Írta 2004. november 30. - 10:55
Írta 2004. november 29. - 22:43
Írta 2004. november 29. - 17:17
hááát szerintem egy 500-as kéne neked lust..de lehet hogy több.
De ki kell próbálni.
De ki kell próbálni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. november 29. - 15:52
a faktorban megengedik néha, hogy próbálgass.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 29. - 15:11
azt honnan lehet megtudni, hogy milyen keménységû rugó va a tagban? nincs ráírva....egy sw dh-ról an szó, ezzel adták...minden bizonnyal puha nekem, met egy csomót kell tekernem rajta, hogy jó legyen.......
és azt hogyan tudom kiszámolni, hogy milyenre cseréljem? 78 kiló vagyok, deneb vázon....
és azt hogyan tudom kiszámolni, hogy milyenre cseréljem? 78 kiló vagyok, deneb vázon....
Van állásom...:bananadan
Írta 2004. november 17. - 18:11
Tudnátok valami linket adni külföldi lehetõségekrõl? Megkérdem a velo-t is.
Köszi!
Köszi!
Írta 2004. november 17. - 15:54
vmi osztrák lapban láttam a DT LRS tagját...lehet,h végül leálltak vele :/
Írta 2004. november 17. - 15:53
Jaja, a FOX Brain egy "kicsit" drága lenne.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. november 17. - 15:49
öööö
dt nem csinal lrs tagot
ez az a hosszu bigyoka tag nem a szokasos ami pl neked is van a vazadban
fox gyart de draga szertem
vagy a mar emlitett velotrade.hu
meg kitudja
dt nem csinal lrs tagot
ez az a hosszu bigyoka tag nem a szokasos ami pl neked is van a vazadban
fox gyart de draga szertem
vagy a mar emlitett velotrade.hu
meg kitudja
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. november 17. - 13:32
Velotrade alapvetõen a javítás,újat meg legkönnyebben külföldrõl szerzel; Germani:a (aka. Hungári:a ) vagy DT tagot tudsz sztem belerakni.
Írta 2004. november 17. - 00:28
Sziasztok!
Van egy Merida XC Mission vázam egy LRS hátsó taggal, nincs lestrapálva. A gáz, hogy kb 2-3 nap alatt totál elengedi a levegõt. Olaj nem folyik sehol belõle és nem a szelepnél ereszt.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gáz, illetve hol lehet javíttatni, illetõleg hasonszõrû tagot beszerezni, mert, hogy nem túl elterjedt típus. No és az ár sem mellékes.
Köszi
Van egy Merida XC Mission vázam egy LRS hátsó taggal, nincs lestrapálva. A gáz, hogy kb 2-3 nap alatt totál elengedi a levegõt. Olaj nem folyik sehol belõle és nem a szelepnél ereszt.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gáz, illetve hol lehet javíttatni, illetõleg hasonszõrû tagot beszerezni, mert, hogy nem túl elterjedt típus. No és az ár sem mellékes.
Köszi
Írta 2004. november 12. - 09:16
nyomtunk bele levegot,de semijen allithatosaga.ma viszem visza hogy +neze a fonok.szoritok erte
Írta 2004. november 11. - 12:26
legalab az olajom nem fojik el
folyik.
a levegõ nem sok vizet zavar. nyomja a szelepet, hogy a csillapítás állítás mûködjön.
most lehet, hogy nincs benne levegõ, vagy csak kevés az olaj..
Írta 2004. november 11. - 12:25
Írta 2004. november 11. - 10:07
a piros lesz a. a visza ut csilapitast hijaba tekergetem.A levego +csak az odautat befojasolja?jol sejtem. Bazeg eleg 1szeru 32ezerert!na mindegy legalab az olajom nem fojik el
Írta 2004. november 10. - 19:33
off:
az emporio az eredeti, a másik csak lopott jobb nem lehet, mert nekem megy az emporios online steam-mel, és sokaknak nem megy a luzifes-es se botokkal, se online, csak ha felteszik mellé a v.5 emporio patch-et
on.
aki nem érti: counter strike source (hl2) és how to play free ;D akit még érdekel a téma, lökjön meg egy privivel, dc-n is meg tudom osztani.
az emporio az eredeti, a másik csak lopott jobb nem lehet, mert nekem megy az emporios online steam-mel, és sokaknak nem megy a luzifes-es se botokkal, se online, csak ha felteszik mellé a v.5 emporio patch-et
on.
aki nem érti: counter strike source (hl2) és how to play free ;D akit még érdekel a téma, lökjön meg egy privivel, dc-n is meg tudom osztani.
Írta 2004. november 10. - 18:31
Totál OFF
[rob] egy másik warez csapat elvileg sokkal jobb release-t csinált az empirio-nál...
Totál ON
[rob] egy másik warez csapat elvileg sokkal jobb release-t csinált az empirio-nál...
Totál ON
Írta 2004. november 10. - 14:11
lor az már csak LOR, szóval tessék a nevén szólítani, háklis is rá szerencsétlen....
hoszabb rugó: ha belefér, akkor miért ne. remélem vágod, hogy nem fog tõle többet mozogni?
mi a hézag? melyik tetején levõ állítóra gondolsz elsõ körben? a kék a lockout, az nyitva vagy zárva. közte nincs semmi ezekben sajnos.
a másik (piros) a visszaut csillapítása.
hoszabb rugó: ha belefér, akkor miért ne. remélem vágod, hogy nem fog tõle többet mozogni?
mi a hézag? melyik tetején levõ állítóra gondolsz elsõ körben? a kék a lockout, az nyitva vagy zárva. közte nincs semmi ezekben sajnos.
a másik (piros) a visszaut csillapítása.