Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Most volt a múlthéten. Azt hiszem ez a season 2. Ha jól emlékszem egy buci srác volt 20 év körüli. Triál bringával szúrta. Milyen kicsi a világ...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kicsit koverkes gyerek?
mikori musor

csak mert egy regi miskolci trialos arc kecskés szilárd annak idején ezt gyakorolta a taxi utan aztan meg pattantak canadaba
ez kb 4-5 eve volt :-/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Remélem több szeg nem lesz abban a zsákban. Az igazság az, hogy a helyi bolton keresztül van pesten. Szal már nem igazán akarok változtatni. A pro pedal meg nem hinném, hogy 500Ft-os dolog. Jövõhétre már elméletileg kész lesz. Szorítsatok amennyire csak tudtok. Meg megpróbálok kiegyezni az elõzõ tulajjal, hogy felét fizesse ki.

Kicsit off.
Láttátok, azt a drop in-es részt az extreme-n amelyikben egy magyar srác (Szilárd) nyom egy kormány fölött szaltó félét? Tök meglepõdtem hogy a cilág másik oldalán pont egy honfitárs kerül be a mûsorba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
természetesen, ha 22.000 akkor az tökéletes lesz. van mostmár a faktornak rendes fox-szerviz cucca, szóval elméletileg meg tudják csinálni.
és szerintem ez az egyetlen jó megoldás.
mert hogy te otthon nem barkácsolsz rá szelepet, az ezer százalék. hogy elcsé megtette, az egy dolog, de még én sem merném utána csinálni, pedig pár dolgot megtettem már....
és ha már ott vagy, gyorsan cseréltess rajta rugót a súlyodnak megfelelõre, és kérdd meg, hogy van-e mód pro pedalt installálni. kérdezni ingyé van.

mondtam én, hogy 100-ért a vega fox-szal valahol nem tiszta, hát kibukott a szeg a zsákból ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nitro nem oxidál

mindenre lehet csinálni rendes szelepet, azt lehet tolni telópumpával.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ha nagyon nem éri meg megcsináltatni, és reménytelen, akkor kérdezd meg, hogy visszaveszi-e csak a tagod XX-pénzért. és abból, vagy rádobsz egy kicsit és veszel másikat.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az, hogy ez régi konstrukció.
Gyárilag összerakták, azt ne cseszegesd.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
De otthon 1 óráig nyomkodtam, mire rájöttem, hogy valami nem stimmel. De így is 130e a végösszeg (váz hibátlan). Esetleg ha szólok, hogy nitrogént ne rakjanak bele a szervízben, akkor mennyivel lesz olcsóbb?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
LCs-ke a Robi RB-jét megfúrta, rakott bele szelepet, oszt azon fújkálta felfele.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Aha és hogyan?
Mert a nitrogénesek gyárilag le vannak zárva.
Azt nem autószelepen keresztül rakják bele.
Kell akkor szelepet ragasztani...

Nkarcsi: Szerintem mielõtt megvetted, meg mikor átvetted meg kellett volna nézni. Pont az ilyenek elkerülése miatt.

akkor azokat nem lehet fújkálni?
annak úgy mi értelme van... ?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Aha és hogyan?

Nkarcsi: Szerintem mielõtt megvetted, meg mikor átvetted meg kellett volna nézni. Pont az ilyenek elkerülése miatt.

ha jól emlékszem lcs csinált valami szelepet egyszer...bár ez nem biztos...
Van állásom...:bananadan

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
de csupaszon egy vázat elég nehéz megnyomogatni, h észrevedd. gondolom elsõ ilyen vázad. nem számítasz ilyenekre. énse számítottam, de mostmár tanúltam belõle :) . Fogadok, h yames se tudott a bibirõl.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az elsõ szétszedésnél ugrik a nitrogén, de pótolhatod levegõvel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Aha és hogyan?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nekem pontosan ugyaz ez volt amikor megvettem. de szerencsére aranyos volt az emberke és valamennyiért visszavette a tagot....vettem másikat

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem nem lételeme..elég, ha levegõt raksz bele...

legalábbis valami ilyesmire emlékszem lcs mester okosításaiból....:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát jah...
de még így is jó vétel volt, csak nem tisztességes... 120é vega meg rc az zsír.

amugy a nitrogén lételeme a tagnak? me hallottam olyat is, hogy csak parasztvakítás.
meg nehezen tudok olyan telópumpát elképzelni ami kiszûri a nitrogén a levegõbül :D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nem, mert nem volt benne a vázban a tag (de nem is tõle vettem közvetlenül) 1 napig más volt a tulaja (õ ki se tudta próbálni, mert megvettem). De akkor is hibátlanként árulta (többszö rákérdeztem). De még otthon is amikor kipróbáltam csomó idõ volt mire rájöttem. Ti is tudjátok, hogy ez így nem tisztességes.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Hát az agyam elszáll. Van ugye az a fox v rc tagom, amit kb két hete beadtam szervízbe, azóta pesten van, most telefonáltak, hogy meg tudják javítani de kiderült, hogy nincs benne nitrogén, olaj, szarok a tömítések. És mind ez 22000 Ft. Ez még nem is lenne akkora baj, ha szólt volna róla az elõzõ tulaj (yamesbiker). Most valami kárpótlást akarok tõle, mert ez igy nem buli.

mielõtt megetted kipróbáltad?

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Akkor jol mozoghatott a tag ha nem volt benne, nitrogén meg olaj......