Jelentkezz be Regisztrálj

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2006. május 28. - 12:18

bringára: http://www.racetech....=94&showPage=da
motorra: http://www.racetech....Yes&showPage=da
komoly..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 28. - 12:17

Írta 2006. május 28. - 12:13

Tul komolyan veszik a dolgot

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 27. - 23:11

http://pushindustrie...llery/otter.jpg
az az aranyszínû akármi mire való?meg a vázon az a doboz?
mért kerül ugyan anyiba a tftuned a push és a mojo sírosszmájli
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 27. - 23:05

Írta 2006. május 27. - 22:52

lehet elõbb találok egy jó maróst mint egy jó rugót

bár az is egy száassal puhább mint kb kéne
de kipróbálom,mert igy alkalmatlan bármien tekerésre síak aszfalton kívül
Írta 2006. május 27. - 22:39

megoldás? egy jó marós ismerõspff
eléggé nehézkes ez a rugó beszerzés
lassan egy havi pénzem eltelefonálom és nincs...
manitoum van de annak nagyobb az átmérjõe,majdnem átfér rajta az alátét(vagy mi)
seperc alatt csinál neked olyan baszt.
olcsóbb, és egyszerübb mint rugó után kajtatni, és sokkal olcsóbb a rugesz is!
nekem dhx 3-ra szerencsére jó a manitou titánrugesz.
volt esze a foxnak és maga alá vágott:D
Írta 2006. május 27. - 22:21

.
Szvsz X Fusion -t inakbb ne is keressetek.
Ha rugostag akkor Fox.
hát ha lesz olyan tagjuk ami nekem kell akkor csakis azt /mért nem lehetett azt a qrva float rl-t gyártásban hagyni?/.......asszem lejött hogy nem kicsit vagyok elfogult foxék iránt....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 27. - 22:16

eléggé nehézkes ez a rugó beszerzés
lassan egy havi pénzem eltelefonálom és nincs...
manitoum van de annak nagyobb az átmérjõe,majdnem átfér rajta az alátét(vagy mi)
Írta 2006. május 27. - 19:35

akkor mindenre jól emlékeztemNos, a Szekesfehervari ceg a Caprine ( Haro, Hauser... ) es szeritnem mar nincs X Fusion naluk.
A Lajos utcai bolt a GoodBike volt ( regi Peugeot bolt ) es mar megszunt.
Az XB3 ugyan aze a tulaje, es az meg megvan ( Arpad ut 17 asszem ) de naluk sincs X Fusion.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 27. - 18:05

olyan nincs....1 jó megoldás van de az is a taggal van megcsinálva/1ébként a scott ransom meg az mc/....az összes többi többet mozog mint kéne.....vagy nem mozog lefeléJó vázat kell venni és nincs ilyen probléma. A mozgás jól jön a terepen való mászásoknál is általában.
Írta 2006. május 27. - 18:02

valami székesfehérvári cég volt a forgalmazó, és egy pesti bolttal tartott jó kapcsolatot, ami a 86-os busz vonala mellett volt pár megállóval a zsigmond tér után, azt hiszem lajos utca vagy mi van ott. (van ott egy piac is, na azzal majdnem szemben)
jó sokat segitettem, mi?sajnos rég voltam már arra. de ha megvan még a bolt, talán tudnak segiteni.
Nos, a Szekesfehervari ceg a Caprine ( Haro, Hauser... ) es szeritnem mar nincs X Fusion naluk.
A Lajos utcai bolt a GoodBike volt ( regi Peugeot bolt ) es mar megszunt.
Az XB3 ugyan aze a tulaje, es az meg megvan ( Arpad ut 17 asszem ) de naluk sincs X Fusion.
Szvsz X Fusion -t inakbb ne is keressetek.
Ha rugostag akkor Fox.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 27. - 17:59

csak lineárisabb lesz az útja, meg ugye nehezebb
Írta 2006. május 27. - 17:55

vagy valameik bolt tart belõle!?
3x megyek pestre cuccokért és még egyik boltban sem találtam...
gáz ha a pl 700*2,0 helyett 700* pl 2,30as rugót teszek ugyan akkora tagra?!
Írta 2006. május 27. - 15:31

Aktuális civil
Írta 2006. május 27. - 09:36

valami székesfehérvári cég volt a forgalmazó, és egy pesti bolttal tartott jó kapcsolatot, ami a 86-os busz vonala mellett volt pár megállóval a zsigmond tér után, azt hiszem lajos utca vagy mi van ott. (van ott egy piac is, na azzal majdnem szemben)néztem, nekik van még lokos rúgós...csak egyrészt nem bízom benne 100%osan, másrészt van neki itthon készlettel is rendelkezõ forgalmazója ?
jó sokat segitettem, mi?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 26. - 23:50

néztem, nekik van még lokos rúgós...csak egyrészt nem bízom benne 100%osan, másrészt van neki itthon készlettel is rendelkezõ forgalmazója ?,,,volt vanilla rl igen, de mr oemben sincs. (float rl is volt)
xfusionokat nézegetted? nagyrészük lockoutos, és annyira nme rosszak, mint amilyennek feltüntetik õket. öcsémé is azután ment tönkre, hogy eladta
Írta 2006. május 26. - 23:21

xfusionokat nézegetted? nagyrészük lockoutos, és annyira nme rosszak, mint amilyennek feltüntetik õket. öcsémé is azután ment tönkre, hogy eladta

Írta 2006. május 26. - 21:42

kösz gondoltam nem annyira egyszerû....A lockout úgy mûködik, hogy elzárja az olaj folyásának útját, azaz lezárja a csillapítószelepet valahogy. Meg lehet csinálni, de 1. minek? 2. én úgy érzem, hogy elég nagy túlterhelés lenne ez a tömitéseknek (bár ilyen tapasztalatom nincs.) 3. minek? 4. vannak ilyen CC tagok. de minek?
amúgy meg annak kell mert az a 3 qrva cc-s tag ami szóba jöhetne, /rs pearl 3,3, dt 190, radium rl/ 200/50-esben nem beszerezhetõ kis hazánkban.....a propedalk csavargatása meg pl egy maratonon kb 30 alkalommal elég frusztráló és idegölõ....tehát egy ilyen am jellegû gépbe /pláne hogy a rájder meg 90kg/ elég jó alternatíva lenne egy, egy mozdulattal lokolható spirálrúgós tag, mert lejtõn meg hadd mozogjon, de ne pogozza már szét magát mászásnál....régebben pl ha jól tom létezett vanilla rl....
Írta 2006. május 26. - 10:02

Aktuális civil