Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát közben megtaláltam hogy mi az,csak elaludtam...
bringára: http://www.racetech....=94&showPage=da
motorra: http://www.racetech....Yes&showPage=da

komoly..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hopsz.:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha jol nezem akkor a Push -nal megorultek, es az valami szamitogepes adatelemzo.
Tul komolyan veszik a dolgot :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
650 vagy 700 fox 200as szemtávú tagra

http://pushindustrie...llery/otter.jpg

az az aranyszínû akármi mire való?meg a vázon az a doboz?
mért kerül ugyan anyiba a tftuned a push és a mojo sírosszmájli

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mekkora rugó kéne?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát leht hogy azt fogom csinálni...
lehet elõbb találok egy jó maróst mint egy jó rugót :D
bár az is egy száassal puhább mint kb kéne

de kipróbálom,mert igy alkalmatlan bármien tekerésre síak aszfalton kívül

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

pff
eléggé nehézkes ez a rugó beszerzés
lassan egy havi pénzem eltelefonálom és nincs...

manitoum van de annak nagyobb az átmérjõe,majdnem átfér rajta az alátét(vagy mi)

megoldás? egy jó marós ismerõs
seperc alatt csinál neked olyan baszt.
olcsóbb, és egyszerübb mint rugó után kajtatni, és sokkal olcsóbb a rugesz is!

nekem dhx 3-ra szerencsére jó a manitou titánrugesz.
volt esze a foxnak és maga alá vágott:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

.

Szvsz X Fusion -t inakbb ne is keressetek.
Ha rugostag akkor Fox.

hát ha lesz olyan tagjuk ami nekem kell akkor csakis azt /mért nem lehetett azt a qrva float rl-t gyártásban hagyni?/.......asszem lejött hogy nem kicsit vagyok elfogult foxék iránt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
pff
eléggé nehézkes ez a rugó beszerzés
lassan egy havi pénzem eltelefonálom és nincs...

manitoum van de annak nagyobb az átmérjõe,majdnem átfér rajta az alátét(vagy mi)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nos, a Szekesfehervari ceg a Caprine ( Haro, Hauser... ) es szeritnem mar nincs X Fusion naluk.
A Lajos utcai bolt a GoodBike volt ( regi Peugeot bolt ) es mar megszunt.
Az XB3 ugyan aze a tulaje, es az meg megvan ( Arpad ut 17 asszem ) de naluk sincs X Fusion.

akkor mindenre jól emlékeztem :D zsir.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Jó vázat kell venni és nincs ilyen probléma. A mozgás jól jön a terepen való mászásoknál is általában.

olyan nincs....1 jó megoldás van de az is a taggal van megcsinálva/1ébként a scott ransom meg az mc/....az összes többi többet mozog mint kéne.....vagy nem mozog lefelé
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

valami székesfehérvári cég volt a forgalmazó, és egy pesti bolttal tartott jó kapcsolatot, ami a 86-os busz vonala mellett volt pár megállóval a zsigmond tér után, azt hiszem lajos utca vagy mi van ott. (van ott egy piac is, na azzal majdnem szemben)
jó sokat segitettem, mi? :) sajnos rég voltam már arra. de ha megvan még a bolt, talán tudnak segiteni.

Nos, a Szekesfehervari ceg a Caprine ( Haro, Hauser... ) es szeritnem mar nincs X Fusion naluk.
A Lajos utcai bolt a GoodBike volt ( regi Peugeot bolt ) es mar megszunt.
Az XB3 ugyan aze a tulaje, es az meg megvan ( Arpad ut 17 asszem ) de naluk sincs X Fusion.

Szvsz X Fusion -t inakbb ne is keressetek.
Ha rugostag akkor Fox.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ha ráfér akkor nem gáz, (csak lehet hogy nagyobb az átmérõje is)
csak lineárisabb lesz az útja, meg ugye nehezebb
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valakinek nincs 700*2,0es fox rugója?
vagy valameik bolt tart belõle!?
3x megyek pestre cuccokért és még egyik boltban sem találtam...

gáz ha a pl 700*2,0 helyett 700* pl 2,30as rugót teszek ugyan akkora tagra?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jó vázat kell venni és nincs ilyen probléma. A mozgás jól jön a terepen való mászásoknál is általában.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

néztem, nekik van még lokos rúgós...csak egyrészt nem bízom benne 100%osan, másrészt van neki itthon készlettel is rendelkezõ forgalmazója ?

valami székesfehérvári cég volt a forgalmazó, és egy pesti bolttal tartott jó kapcsolatot, ami a 86-os busz vonala mellett volt pár megállóval a zsigmond tér után, azt hiszem lajos utca vagy mi van ott. (van ott egy piac is, na azzal majdnem szemben)
jó sokat segitettem, mi? :) sajnos rég voltam már arra. de ha megvan még a bolt, talán tudnak segiteni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

volt vanilla rl igen, de mr oemben sincs. (float rl is volt)
xfusionokat nézegetted? nagyrészük lockoutos, és annyira nme rosszak, mint amilyennek feltüntetik õket. öcsémé is azután ment tönkre, hogy eladta :D

néztem, nekik van még lokos rúgós...csak egyrészt nem bízom benne 100%osan, másrészt van neki itthon készlettel is rendelkezõ forgalmazója ?,,,

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
volt vanilla rl igen, de mr oemben sincs. (float rl is volt)
xfusionokat nézegetted? nagyrészük lockoutos, és annyira nme rosszak, mint amilyennek feltüntetik õket. öcsémé is azután ment tönkre, hogy eladta :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

A lockout úgy mûködik, hogy elzárja az olaj folyásának útját, azaz lezárja a csillapítószelepet valahogy. Meg lehet csinálni, de 1. minek? 2. én úgy érzem, hogy elég nagy túlterhelés lenne ez a tömitéseknek (bár ilyen tapasztalatom nincs.) 3. minek? 4. vannak ilyen CC tagok. de minek? :D

kösz gondoltam nem annyira egyszerû....
amúgy meg annak kell mert az a 3 qrva cc-s tag ami szóba jöhetne, /rs pearl 3,3, dt 190, radium rl/ 200/50-esben nem beszerezhetõ kis hazánkban.....a propedalk csavargatása meg pl egy maratonon kb 30 alkalommal elég frusztráló és idegölõ....tehát egy ilyen am jellegû gépbe /pláne hogy a rájder meg 90kg/ elég jó alternatíva lenne egy, egy mozdulattal lokolható spirálrúgós tag, mert lejtõn meg hadd mozogjon, de ne pogozza már szét magát mászásnál....régebben pl ha jól tom létezett vanilla rl....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A lockout úgy mûködik, hogy elzárja az olaj folyásának útját, azaz lezárja a csillapítószelepet valahogy. Meg lehet csinálni, de 1. minek? 2. én úgy érzem, hogy elég nagy túlterhelés lenne ez a tömitéseknek (bár ilyen tapasztalatom nincs.) 3. minek? 4. vannak ilyen CC tagok. de minek? :D

Aktuális civil