mindegy mmennyivel nagyobb rugót teszel rá, a tag ugyanannyit fog mozogniAzon gondolkodom,hogy lehet,hogy a tag többet moccant 56mm-nél,mert azt tom,hogy nagyobb rugót tettem bele(alig fért rá).Na mind1,remélem ez jól fogja bírni.

mindegy mmennyivel nagyobb rugót teszel rá, a tag ugyanannyit fog mozogniAzon gondolkodom,hogy lehet,hogy a tag többet moccant 56mm-nél,mert azt tom,hogy nagyobb rugót tettem bele(alig fért rá).Na mind1,remélem ez jól fogja bírni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
de pl ha egy csavaros(imbusz)nyereggyorszárat(nem semmi szó)teszel fel akkor kisebb az esély hogy beleérjen a karba.
Engem is levert a víz mikor a Hope bilincsbe épp csiszre beleért mikor rugó nélkül ráültem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
... és így a linkplate belever a nyeregcsõbe
Nzoli!És milyen fox ment a tiedbe?Mert gyárilag is fox van benne!Nekem eredetileg egy manitou swinger 4 volt,de nagyon nem jött be.
A géped véletlenül nem pike villával büszkélkedik?Mert akkor azt láttam a Szívásmaratonon.
Bocsánat!Én beszélek hülyeségeket!Valóban 6-os csavar van alul és felül 8-as!
Végül az esztergályossal csináltattam bele egy szûkítõt.Nem lett volna szívem bele fúrni.300Ft-ot kért volna de adtam neki egy 1000-est mert azonnal megcsinálta és épp jó kedvemben talált.
Bele is csattintottam,már csak a villa hiányzik(Késik a Lurdy)!Hú de várom már!!!
ugyanaz a két tag, csak az egyikben lockolásig állítható az odaut csili.manitou topicban már kérdeztem de rámse hederintettek...van vkinek tapasztalata a manitou Q r nevû tagról??mtbr en csak lockos társa van fenn... én külsõre annyit tok h állítható rajta a csili és a pozitív kamra...ez a teló jólmüxik sztetek egy nrs vázban??
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.