Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Kösz (közbe én is megtaláltam). Az érdekelne még hogy van a propedal funkciónak 3 beállítása tapasztalat szerzés elött megkérdezném melyiket ki mire használja mi vált be a legjobban (terep tipus, emelkedõ, aszfalt, terep ??).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
elsõ találat a google-on:
http://www.foxracing...RearShox_en.pdf

8. oldal: setting SAG.

az a gyûrû mutatja majd meg, hogy hány mm-t ült be a tag alattad.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tegnap vettem egy új össztelós bringát amiben a hátsó rugóstag FOX Float RP23-as. Nem kaptam leírást a telóhoz és nem egészen értem hogyan kell beállíani a levegõnyomást mert nincs rajta Testömeg/nyomás matrica. Valamit tegnap találtam a neten hogy van valamilyen "O" gyûrû a munkahengeren amivel lehet ellenörizni a rugóstag benyomodását. Dobjatok már légyszi valamilyen leírást a netrõl vagy tapasztalatból.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

hali

idõközben megoldódott, szétszedtem, pukkant egyet, összeraktam, most jó, állítólag a használat híján eresztett át a két kamra, aztán a negatív túl jól tömített a pozitívhoz képest...

most már zsííííír

kár volt szétszedned,mert buktad a garanciát. a levegõs dhx-eknél ez szériahiba volt, gariba cserélték volna a belsejét. legalábbis külföldön így megy...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hmhm...

ezt a véleményt nem osztom..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ott más probléma lesz, évek óta motorexet használok, szóval ezért ne ird még le ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
sokadszorra tapasztaltam, hogy a motorex egy sz*r...
Jani

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
elsõ tippema hõmérsékletingadozásos problémára a fos minõségû telóolaj...
ennyi erõvel bele is hugyozhatsz....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a motorolajjal az a baj, hogy felhabosodik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
a csoda és a véletlen közrejácássával, nomeg kb. 10 alkalomyni szétszereléssel, de megjavítottam a vector dh1-et. 40es motorolajat kevertem 15ös motorexel kb. 1az5höz arányban, és van rajta dh fokozat:D gyorsan pörgõsen üzemel s nem csattog. ugyhogy elado vector dh1 ha kell valakinek :D
Jani

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
jaj a szívmûtétem!!! szétvágni azt a drága tagot! :D
Jani

maarj

maarj

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...204531&cat=3136

maarj

maarj

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hali

idõközben megoldódott, szétszedtem, pukkant egyet, összeraktam, most jó, állítólag a használat híján eresztett át a két kamra, aztán a negatív túl jól tömített a pozitívhoz képest...

most már zsííííír

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
04-es stinkymbe szeretnék valami érzékenyebb és könnyebb tagot a gyári vanilla r helyett.Elõre is kösz a tippeket!
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Bálint! Már rajtavagyok ;) csak 1 évvel korábbit XD
Jani

maarj

maarj

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hali

Van esetleg egy dhx air robbantott ábrája valakinek?

überimportanciális!

az istenér sem jön szét, 20 bar felett is csak félig - összeragadt...

vacuum - húzórugóstag lett az elsõ rájd elõtt, az elsõ pár moccanás után

(apro.bikemag = gari nuku)

akitõl vettem azt mondja :nála tökéletes volt, újan vette a factortól; de valami a negatív kamrával
(ezt elvileg a tag maga állítja) lehet - nem áramlik ki belõle a levegõ? - mivan???

valaki hlp plz

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Sziasztok!

X-fusion dh1-es tagom még mindíg nem üzemel, és már nemtudom mi tévõ legyek, dobjam ki a francba?...
Szóval elvittem szervízbe, ahol 1 ismerõs megcsinálta, elõször kicsit kevés lett benne az olaj, mert a végén nem csillapított. 2.ra túl híg volt benne az olaj, és csak a 9. fokozattol (12 van) kezdett csillapítani, de akkor már használhatatlanul lassú volt. Most 15ös olaj van benne, és csurig tele is van, fel is van fújva, de nem mûködik rendesen a visszaút csillapítás. Rohadtul érzékeny a hõmérsékletre, hisz a lakásban 8asok csattog kifele, de kint az 5 fokban 7esen is csillapít, de 6tól lefele már hidegben sem. Gondolom ez nem természetes, hogy az állítási intervallum egyharmada alatt üzemel a csillapítás...
Erre a problémára keresek megoldás, hogy mi lehet a baja a tagnak? Vagy vigyem valami más szervízbe? Lehet meg sem éri rákölteni, hosz egy 200mm-es xfusion dh1 nem ér túl sokat. Szóval nemtudom mitévõ legyek. Ebben az állapotában használhatatlan, nem is beszélve arról, hogy rohadt idegesítõ hogy 3 szerelés után is sz*r.
segítségeteket elõre is köszönöm

add el és szerezz egy ilyet:D
én nem vettem észre hogy hidegbe változott volna. vagyis kicsit más lett de nem roszzabb

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háát én nem fûznék sok reményt hozzá...

AC-ben nekem is olyan SW tag volt ami 57et mozogott...

ha ilyen jó a hajdú,akkor várom nagyon a stratost...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sziasztok!

X-fusion dh1-es tagom még mindíg nem üzemel, és már nemtudom mi tévõ legyek, dobjam ki a francba?...
Szóval elvittem szervízbe, ahol 1 ismerõs megcsinálta, elõször kicsit kevés lett benne az olaj, mert a végén nem csillapított. 2.ra túl híg volt benne az olaj, és csak a 9. fokozattol (12 van) kezdett csillapítani, de akkor már használhatatlanul lassú volt. Most 15ös olaj van benne, és csurig tele is van, fel is van fújva, de nem mûködik rendesen a visszaút csillapítás. Rohadtul érzékeny a hõmérsékletre, hisz a lakásban 8asok csattog kifele, de kint az 5 fokban 7esen is csillapít, de 6tól lefele már hidegben sem. Gondolom ez nem természetes, hogy az állítási intervallum egyharmada alatt üzemel a csillapítás...
Erre a problémára keresek megoldás, hogy mi lehet a baja a tagnak? Vagy vigyem valami más szervízbe? Lehet meg sem éri rákölteni, hosz egy 200mm-es xfusion dh1 nem ér túl sokat. Szóval nemtudom mitévõ legyek. Ebben az állapotában használhatatlan, nem is beszélve arról, hogy rohadt idegesítõ hogy 3 szerelés után is sz*r.
segítségeteket elõre is köszönöm
Jani

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

200/57-est ?
ha pont ilyen kell miért ne tudna találni ?
marzo tagok amibõl van 200as mind 57 et mozog
foxokból a vanR-t kivéve mindbõl van ilyen méret /többek közt nekem is, annyira nem volt bonyolult venni/
dt-k mind vannak /igaz azok levegõsek/
valóban, manituból nincs -legfeljebb oemben-

nem mind! Az én ROCO-m is csak 50-et mozog 200-as méret mellett