Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2007. október 28. - 10:02
Írta 2007. október 27. - 17:47
http://www.foxracing...RearShox_en.pdf
8. oldal: setting SAG.
az a gyûrû mutatja majd meg, hogy hány mm-t ült be a tag alattad.
Írta 2007. október 27. - 15:41
Írta 2007. október 26. - 13:34
hali
idõközben megoldódott, szétszedtem, pukkant egyet, összeraktam, most jó, állítólag a használat híján eresztett át a két kamra, aztán a negatív túl jól tömített a pozitívhoz képest...
most már zsííííír
kár volt szétszedned,mert buktad a garanciát. a levegõs dhx-eknél ez szériahiba volt, gariba cserélték volna a belsejét. legalábbis külföldön így megy...
Írta 2007. október 26. - 12:27
ezt a véleményt nem osztom..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 26. - 12:26
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 26. - 12:25
Írta 2007. október 25. - 22:05
ennyi erõvel bele is hugyozhatsz....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 25. - 19:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 25. - 19:27
Írta 2007. október 25. - 00:47
Írta 2007. október 24. - 23:54
Írta 2007. október 24. - 23:36
idõközben megoldódott, szétszedtem, pukkant egyet, összeraktam, most jó, állítólag a használat híján eresztett át a két kamra, aztán a negatív túl jól tömített a pozitívhoz képest...
most már zsííííír
Írta 2007. október 24. - 22:17
Írta 2007. október 24. - 21:51
Írta 2007. október 24. - 21:38
Van esetleg egy dhx air robbantott ábrája valakinek?
überimportanciális!
az istenér sem jön szét, 20 bar felett is csak félig - összeragadt...
vacuum - húzórugóstag lett az elsõ rájd elõtt, az elsõ pár moccanás után
(apro.bikemag = gari nuku)
akitõl vettem azt mondja :nála tökéletes volt, újan vette a factortól; de valami a negatív kamrával
(ezt elvileg a tag maga állítja) lehet - nem áramlik ki belõle a levegõ? - mivan???
valaki hlp plz
Írta 2007. október 24. - 20:19
add el és szerezz egy ilyetSziasztok!
X-fusion dh1-es tagom még mindíg nem üzemel, és már nemtudom mi tévõ legyek, dobjam ki a francba?...
Szóval elvittem szervízbe, ahol 1 ismerõs megcsinálta, elõször kicsit kevés lett benne az olaj, mert a végén nem csillapított. 2.ra túl híg volt benne az olaj, és csak a 9. fokozattol (12 van) kezdett csillapítani, de akkor már használhatatlanul lassú volt. Most 15ös olaj van benne, és csurig tele is van, fel is van fújva, de nem mûködik rendesen a visszaút csillapítás. Rohadtul érzékeny a hõmérsékletre, hisz a lakásban 8asok csattog kifele, de kint az 5 fokban 7esen is csillapít, de 6tól lefele már hidegben sem. Gondolom ez nem természetes, hogy az állítási intervallum egyharmada alatt üzemel a csillapítás...
Erre a problémára keresek megoldás, hogy mi lehet a baja a tagnak? Vagy vigyem valami más szervízbe? Lehet meg sem éri rákölteni, hosz egy 200mm-es xfusion dh1 nem ér túl sokat. Szóval nemtudom mitévõ legyek. Ebben az állapotában használhatatlan, nem is beszélve arról, hogy rohadt idegesítõ hogy 3 szerelés után is sz*r.
segítségeteket elõre is köszönöm
én nem vettem észre hogy hidegbe változott volna. vagyis kicsit más lett de nem roszzabb
Írta 2007. október 23. - 22:55
AC-ben nekem is olyan SW tag volt ami 57et mozogott...
ha ilyen jó a hajdú,akkor várom nagyon a stratost...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 23. - 21:37
X-fusion dh1-es tagom még mindíg nem üzemel, és már nemtudom mi tévõ legyek, dobjam ki a francba?...
Szóval elvittem szervízbe, ahol 1 ismerõs megcsinálta, elõször kicsit kevés lett benne az olaj, mert a végén nem csillapított. 2.ra túl híg volt benne az olaj, és csak a 9. fokozattol (12 van) kezdett csillapítani, de akkor már használhatatlanul lassú volt. Most 15ös olaj van benne, és csurig tele is van, fel is van fújva, de nem mûködik rendesen a visszaút csillapítás. Rohadtul érzékeny a hõmérsékletre, hisz a lakásban 8asok csattog kifele, de kint az 5 fokban 7esen is csillapít, de 6tól lefele már hidegben sem. Gondolom ez nem természetes, hogy az állítási intervallum egyharmada alatt üzemel a csillapítás...
Erre a problémára keresek megoldás, hogy mi lehet a baja a tagnak? Vagy vigyem valami más szervízbe? Lehet meg sem éri rákölteni, hosz egy 200mm-es xfusion dh1 nem ér túl sokat. Szóval nemtudom mitévõ legyek. Ebben az állapotában használhatatlan, nem is beszélve arról, hogy rohadt idegesítõ hogy 3 szerelés után is sz*r.
segítségeteket elõre is köszönöm
Írta 2007. október 22. - 22:12
200/57-est ?
ha pont ilyen kell miért ne tudna találni ?
marzo tagok amibõl van 200as mind 57 et mozog
foxokból a vanR-t kivéve mindbõl van ilyen méret /többek közt nekem is, annyira nem volt bonyolult venni/
dt-k mind vannak /igaz azok levegõsek/
valóban, manituból nincs -legfeljebb oemben-
nem mind! Az én ROCO-m is csak 50-et mozog 200-as méret mellett