Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Hát jó vót!Kellemesen elfáradtam!Hazafelé a szél is szívatott,néha szembõl támadt.Mindenki kemény volt.Nem kevés volt a mászóka...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
muhahaha
jóvót, alig birok felkelni az ágyból

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ugyan nincs itt para és meg felfelé nem bírok menni nincs kraft ::) ezt pótlom lefelé lendülettel meg bátorsággal...aztán ilyenkor megyek be fejjel a bokorba ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
én is élveztem.

nekem még kicsit parás a széttaposott út, a szarvaskõi lefelérõl ne is beszéljünk. de majd belejövök.
2 gyerek vár itthon nem akarom összetörni magam. :)

várom a következõ alkalmat.

kösz pajtik

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
jó volt ez a mai móka, kössz skacok! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
du.kettõ kövágótér molkút

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
engem is izgat a lájtosabb tekerés.
most elmenõdök parádfürdõre, de legkésõbb 1re itthon vok.

jelezzetek már vmi uton módon, hogy mi van

20 472 hetvenegy 32

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Én is,én is!Benne lennék egy kis tekergõzésben!majd csörgök dél felé mindenesetre,de ide is írhattok.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
én hnap délelõtt parádra megyek, d eutána jó lehet, de 100%ot csak elõtte tudok mondani.
tök mindegy mere megyünk, mert bikket még sajna nem najon ismerem s szeretném megismerni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
rájt!
nekem vmi babaekszpóra kell elmennem asszonnyal, de du. jónak tûnik.
berva-gilitka-szarvaskõ-Eger jóság?
csörögj már a fentebb írt számon vmikor, akár ma is.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
vasárnap délutn érdekes lehet vmi nokedli tekerés, mert most én is puding üzemmódban vagyok.
nekem sztem olyan 1 - fél 2-tõl jó lehet, a kölkök akkor már takarékon vannak.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Alexandra ONLINE | A Lance Armstrong edzsprogram - A vilg legnagyobb kerkpros gyzelme mgtt ll edzs-, erst s tpllkozsi program :: Carmichael, Chris; Armstrong, Lance

Fentebb linkelt könyvet kölcsön tudom adni, a másik nincs meg.
csörögj meg vmikor, s ha feléd árok elugrok vele, vagy felszaladhatsz hozzám is akár /csebox, old dzseksszel szemben rákóczi út/
70 287 1658
El vok havazva-meló, még meló stb
most hétvége is szopó, de vasnap du lehet elmegyek vmi krúz kondim dupla nulla
bicajjal sztem felejtõs a mátrabérc, elég szopóka lehet
meg viszonylag nagy tömeg szokik rajta indulni, nem biztos hogy bicajjal szivesen látnak

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Tavaly voltam elõször,akkor bevállaltam a leghosszabbat.Volt bike-os induló is,legalább is a rajtnál láttam bringás készülõdõt.Most is gyalogosan és most is a hosszúban gondolkodom...
Ja,a könyv nekem nincs meg,csak kérdeztem.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
akár kölcsönbe, akár megvenni.
nem én voltam,
moddolt cube analoggal tolom full feketébe öltözve :)

mátrabérc, gyalogos vagy bájkos? Bájkilag edzés szinten lehet érdekelne, ha nem a leghosszabb távba gondolkozol, mert eléggé el vagyok gyengülõdve most :(

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
PISZTA!Mennyit szánnál a könyvre,v.csak kölcsönbe?Õsszel láttam könyvesboltban(tán a sétálóúton)vmi ezervalahányszáz forintér.Múlt hét hétfõn fél hat felé nem te jöttél bringával noszvaj felõl d.u.fél 6 körül?
SAVANYA! Mi van veled?Meló ezerrel szõlõben?
Mindenkinek:jövõ héten szombaton Mátrabérc,Hanák Kolos,Múzsla TT,részletek itt:teljesitmenyturazoktarsasaga.hu Hónap végén Karancs-Medves TT.Ha valakit érdekel!
Ha nem esik,én megyek a Mátrabércre.Karancs-Medvest még nem tudom...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
nincs meg vkinek armstrong - bicikli életre - halálra címû könyve?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
király lehetett :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Jó volt a vasárnapi derbi!Csak 9kor tudtam elindulni,mert reggel vettem észre,h'hássó karika sunyin lapít.Pótbelsõ is lyukas volt(tatyóban kidörzsölõdött),végül maradt a lassan szuszogó belsõ,kb. 3szor pumpáltam rá nap közben.
Várhegyen keresztül átdzsaltam Tárkányba és innen-idõ szûke miatt-aszfalton mentem föl Szilvásra.Almári egyenesben többiek vonatról nézték,h'ez a hülye teker.1 óra alatt csak fölértem a szembeszél ellenére is.Ki is vett az erõmböl.Többiek épp kajáztak,mikor fölértem Szalajka völgybe.Négyen indultunk neki az útnak.Szalajka forrásnál vízvétel,majd irány Katonasírok,innen lementünk Bélapáti tóhoz,föl Bélkõre,fotózgatás,tovább sima zöld?,majd sima sárga?(széles,jó út Tárkány felé),ez elég tempós volt,majd Mellér völgy,Egeres völgy és Rétesgyártó falu.A tónál búcsúpuszi,innen mókuskerékben fölmentem Vasbánya tetõ felé,Kövesdi kilátó,Várkúti th.,Síkfõkút és otthon.Kellemesen elfáradtam,egy kilencvenes jött össze.Idõjárás jó,hangulat még jobb.Mindenki jól bírta a kiképzést!Több ilyet!Esetleg többen!Ahoj!
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ja!kb.11-re érnek föl többiek vonattal Szilvásra.Én kb.fél 9es indulást gondoltam...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
A csapat nagyobb része kispirossal fölmegy Szilvásra és onnan indul a bike-os móka vissza Egerbe.Az útvonalat még nem tudják,sz'tem menet közben derül ki.Én valószínû föltekerek Szilvásra,azt még nem döntöttem el,h'asphalt v.terep.Még este kiagyalom a följutást...
Magellan-os