Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Louis: holnapra hátszelet :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Nagy-Eged Tiba kúti elág?
Ájsz, majd hívlak vasnappal kapcsolatban

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
az egyetlen közös pont az ötös elág, de ott ált.-ban frissítõ pont van és nem nagyon van hely szalonka sütésre, a másik oldalon csak a hosszú megy meg a közép, ott mondjuk a kövesdi kilátó jó hely lehet erre a célra, kérdés van-é tûzgyújtási tilalom...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
9en indulnak egy futamon,az elsõ 3 jut tovább.szalcsisütésileg olyan helyre menjetek mán ahol a rövid táv is elmegy :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ja hogy bükk marci meg ilyen mókák lesznek itt, szombaton én még elvileg melózom, de a vasárnapi szurkolós nyársalós témában benne vok, ha van még hely! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
ahogy mondod Gáborom!csak itt nemtom hányan,de többen indulnak.
térképet még megnézem...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

vasbánya tetõnál kövesdi kilátó alatt a négyes elágnál is lehet nyársalni,esõvédõ is van,bár ott nem olyan kemény a lejtõ,nem annyira látványos...

Egy jó kis kidobóval tuti fel lehet dobni! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ez olyasmi, mint a dual slalom, csak cc-re hangolva?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
csütörtökön én is áthelyezem a székhelyemet tárkányba,short track mókán én is indulok valószínûleg.már várom,remélem jó móka lesz

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
héten csaphatnánk egyet, heló!
nagyobb gyerek mutternál, asszony akar egy du-t bazározni, azt' annyi
...
cicócák
van olyan térkép, mint régebben, ahol a 3 táv útvonala együtt szerepel, különbözõ színekkel? vhogy nem találom...csak külön -külön

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
igen,csak péntek.délután 5tõl!
vasbánya tetõnál kövesdi kilátó alatt a négyes elágnál is lehet nyársalni,esõvédõ is van,bár ott nem olyan kemény a lejtõ,nem annyira látványos...
ma tjuxemet áztattunk oldalbordámmal demjéni langy vízben,bringás transzferrel.idõjárás elég kaka volt,de vízben elviselhetõ.azért ott is +fordul 1-2 szilikonos macska:-)látványos,de nem igazi...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
oks.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

short track:rövidpályás verseny,kieséses rendszerû,sok kanyarral,1-2 kisebb akadállyal.párszáz méter a pálya és az lenne a lényege,h'1 helyrõl nézve belásd az egész pályát.az amcsik találták ki ezt a versenyformát,h'a médiát jobban be lehessen vonni ebbe a sportba és a nézõk is jobban részesei lehessenek,lássák az egész versenyt.h' milyenre sikerül majd,mekkora lesz az érdeklõdés és a nevezés,nem tudom.itthon még talán ez lesz az 1. ilyen próbálkozás!
várhegy,tiba-kút?

Ez jól hangzik! Csak pénteken van?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
short track:rövidpályás verseny,kieséses rendszerû,sok kanyarral,1-2 kisebb akadállyal.párszáz méter a pálya és az lenne a lényege,h'1 helyrõl nézve belásd az egész pályát.az amcsik találták ki ezt a versenyformát,h'a médiát jobban be lehessen vonni ebbe a sportba és a nézõk is jobban részesei lehessenek,lássák az egész versenyt.h' milyenre sikerül majd,mekkora lesz az érdeklõdés és a nevezés,nem tudom.itthon még talán ez lesz az 1. ilyen próbálkozás!
várhegy,tiba-kút?
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hosszút megyek, majd figyelek hol obégattok. :) . A short track az milesszaz? Gáborom, akkor ügyesen cígöljed a téglákat, sok sikert! :-)
Azé remélem legalább egy rétes meg egy bor erejére összefutunk szombat este Tárkányban!

Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nemtok kóstolóról, de ez semmit sem jelent
én egy piszkos pincemunkás vok :-)
biciklizés munkábajárásra korlátozódik mostanság...
nekem a 7 vége full, szombat anyós szülinapi ankét vasnap viszem a nagyobbik kölyköt anyámhoz egy hétre hála a Jóistennek...
a héten rakhatunk egy hosszabbat, ha gondoljátok, meló után /16h</
aug 6. sherpa rally Eged hegy, 7-én megyünk ki valszeg szurkolni /szalonnasütés, ivászat, óbégatás, kereplõzés/ cimbivel vmi olyan helyre, ahol többen megfordulnak, és csapatós a rész
/ajánljatok vmit, ne kelljen a térképet böngésznem/

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

Jövõhéten szombat délelõtt érkezünk a Bükkbe! Az Imókõ üdülõben héderezünk majd.
Jön valaki egy kis bemelegítésre szombaton?
Ja és Tárkányban hétvégén rétes napok! ;)
Savanya, Louis?

Igen,rétes feszt is lesz.2 éve nem voltam.most jó lenne tolni kicsit az arcba:-)
Én szívesen elmennék tekerészni szombaton is,de elvileg csütörtökön meló után m1ek ki bringával építkezni versenyközpontot,pénteken lehet kipróbálom a short track versenyt,vasárnap meg hosszútávon indulok!még lehet sok is lesz ez így arra a pár napra,bár voltak már ilyen bringás napjaim 1másutánban.ja,+ még kis szalagozást,kijelölést is vállalok Tárkány és Eged között,végül is Várhegy túlsó oldalán lakom.
Melyik távon indulsz Alex?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
na a mai etapot elintézték az égiek :S

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Jövõhéten szombat délelõtt érkezünk a Bükkbe! Az Imókõ üdülõben héderezünk majd.
Jön valaki egy kis bemelegítésre szombaton?
Ja és Tárkányban hétvégén rétes napok! ;)
Savanya, Louis?

Picasa _Alex_