még szép hogy nem adtak. Fel nem venném másét és a sajátomat sem adnám senkire. Hogy nekik nem volt bukójuk az az õk bajuk ha esnek.
ha jobban belegondolok, tényleg fura lenne felvenni egy bukót amibe ki tudja ki a nyavaja izzadt bele

még szép hogy nem adtak. Fel nem venném másét és a sajátomat sem adnám senkire. Hogy nekik nem volt bukójuk az az õk bajuk ha esnek.
Na azért nem vagyok ilyen borúlátó!És öregnek sem érzem magam!Én a rendszeres mozgás jótékony hatásában hiszek.Szesztõl-vagy mástól-nem akarok ellenálló lenni,eddig sem ilyenektõl voltam.Az elmúlt 12 év amióta komolyabban nyomom a pedált,ezt igazolja.Sõt ez visszanyúlik általános iskolába,mármint a rendszeres mozgás kezdete.Kicsit elhízott is voltam,bár magas.Rúdmászásnál csak csüngtem:-)Ritkán vagyok beteg,akkor is csak 2-3 napig,szerencsére!Ha odakerülünk,a gyermekemet/imet is a sport(de lehetõleg nem foci)felé terelgetem,ha lehet...Apropó!Ez irányba tettem is 1 (újabb)lépést,mármint családügyileg:megkértem társ kezét a hosszú 7végén.:-)Lajos van egy rossz hírem. A 3Xen túl mindne rossz nyavaja elfog érni. Nátha orrbaszájba, frontérzékenység, stb ...
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Na raktunk ma egy jót. Almár - Omya-Kálmánhegyi út -Bélkõ-Gyetravölgy-Varróház-Stimecház-Vöröskõ forrás-Tárkány-Eger-Teddy kocsma- Agip mosó-Haza 70 kilcsi lett a vége
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Pes-kõ,Tar-kõ,Három-kõ,Köpüs-kõ,Dédesi-Kisvár szikla.Fokozott ellenõrzés 2012.03.05-tõl 2012.06.30.-ig.
Sly!Kár h' nem jössz tekerni!Jobbulást!Már hiányoltalak is!Hasmenés rajtam is volt 2 hete.Táppénzen is voltam.De utána milyen könnyednek éreztem magam?!:-)Kollégák közül is ketten beszedték.Jobban mondva 1ikük lufi volt,ami nem ereszt le,másikuk durva hasmenés.Nálam volt mind2.Föl is voltam puffadva és 1/2 nap volt hasmenés is.Biztos vmi biológiai hadviselés?