Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

még szép hogy nem adtak. Fel nem venném másét és a sajátomat sem adnám senkire. Hogy nekik nem volt bukójuk az az õk bajuk ha esnek.

ha jobban belegondolok, tényleg fura lenne felvenni egy bukót amibe ki tudja ki a nyavaja izzadt bele :D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Lajos van egy rossz hírem. A 3Xen túl mindne rossz nyavaja elfog érni. Nátha orrbaszájba, frontérzékenység, stb ...

Na azért nem vagyok ilyen borúlátó!És öregnek sem érzem magam!Én a rendszeres mozgás jótékony hatásában hiszek.Szesztõl-vagy mástól-nem akarok ellenálló lenni,eddig sem ilyenektõl voltam.Az elmúlt 12 év amióta komolyabban nyomom a pedált,ezt igazolja.Sõt ez visszanyúlik általános iskolába,mármint a rendszeres mozgás kezdete.Kicsit elhízott is voltam,bár magas.Rúdmászásnál csak csüngtem:-)Ritkán vagyok beteg,akkor is csak 2-3 napig,szerencsére!Ha odakerülünk,a gyermekemet/imet is a sport(de lehetõleg nem foci)felé terelgetem,ha lehet...Apropó!Ez irányba tettem is 1 (újabb)lépést,mármint családügyileg:megkértem társ kezét a hosszú 7végén.:-)

Elég idióta 1 társaság lehetett!Spesziálized kerékpárt kölcsönözni nem olcsó dolog,sörözni meg jó lett volna tanyabájk is!Sok pénzük van,vagy Tarnaiék voltak?!
Ma dobtam bájkot fully-val!Melóba és haza.Befelé Via ad Szomolya,hazafelé kis asphalt,kicsit több terep.Legközelebb mihelyst világosodik,nekiindulok,és dobok vmi élvezetesebb terepezést!Tegnap fölmentünk Síkfõkútra Attila-kúthoz,potyára,alig csordogál a víz.A forráshoz bevezetõ út 1 100m-es szakasza 10cm jég!Durva...
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
még szép hogy nem adtak. Fel nem venném másét és a sajátomat sem adnám senkire. Hogy nekik nem volt bukójuk az az õk bajuk ha esnek.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
megosztok veletek egy érdekes élményt. találkoztam szombaton egy társasággal a katonasíroknál, éppen söröztek a padoknál. utána falpattantak egy bizonyos helyrõl kölcsönzött specialized bringáikra és csak úgy, bukó nélkül elindultak lefelé. nekem ez elég fura volt, hogy nem adnak bukót a bringákkal, aztán az átlag user elindul vele a hegyre. mindegy, annyira nem fontos, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na raktunk ma egy jót. Almár - Omya-Kálmánhegyi út -Bélkõ-Gyetravölgy-Varróház-Stimecház-Vöröskõ forrás-Tárkány-Eger-Teddy kocsma- Agip mosó-Haza 70 kilcsi lett a vége :)

voltam én is reggel a Bél-kõn kilenc körül, nagyon furcsa volt, lent a völgyben tök hideg, kb 500-tól meg rendesen meleg volt. a Bél-kõ nyaktól viszont visszafordultam, a kálmánhegyi út tükörjég volt. ti merre mentetek onnan a gyetra-völgy felé?

Lajos, nyugi, én 34 lettem januárban, és csak most kezdek formába lendülni (ha éppen nam hoznak haza a gyerekek valami rohadt vírust a bölcsibõl) :)

meg áttekertem szilvásra, onnan fel az olasz kapuig az aszfalton, csodás idõ volt. lefele a sárgán. ahogy leértem, hatalmas pukkanás, mitha egy petárdát dobtak volna alám, rendesen durrdefeketet kaptam. elkezdtem rajta röhögni, amíg meg nem láttam, hogy teljesen kiszakadt a mountain king oldala... így vissza aszfalton másfél bárral a hátsóban.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Azért még ne temesd magad. Ettél elegendõ gyümölcsöt a tél folyamán? Én pl annyi narancsot tömök magamba amennyi belém fér. Minden kényszer nélkül. Gyümölcsre sosem sajnálom a pénzt. Ami éppen szezonális az megy a kosárba. És jobb íze is van mint a xar bogyóknak...

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jaja 700 fölött még hó van :(

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Lajos van egy rossz hírem. A 3Xen túl mindne rossz nyavaja elfog érni. Nátha orrbaszájba, frontérzékenység, stb ...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Basszus!Dögrovás!Idén lépnék a 3. X-be és minden sz.r elér,vagy mert nem tekerek eleget mostanában?!Megfázás,influenza,vagy mi?Tegnap még elég szarul,ma már elég jól.Azért gyalogtúrát(kicsit)toltunk tegnap és ma is.Mai kicsit nagyobb volt!Környék fölfedezése.Holnap kis kertásás,ha utána még lesz kedv és erõ,akkor kis bringás csapatás,vmi kisebb...
Bringázóknak:gratula és de irigyellek!Terheljétek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na raktunk ma egy jót. Almár - Omya-Kálmánhegyi út -Bélkõ-Gyetravölgy-Varróház-Stimecház-Vöröskõ forrás-Tárkány-Eger-Teddy kocsma- Agip mosó-Haza 70 kilcsi lett a vége :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mennék, de bukó, dolgozóság lesz
jó veretést!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
szombaton 10tõl rakunk egy kálmánhegyi bélkõ - a többit ki tudja mi lesz útvonalat. ha vki társulna akkor 10 töviskes mosó

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
tegnap küldtem egy egészségügyi tekerést bélapàt,katonasìrok,kopaszrét,majd onnan vissza a nagy hó miatt,le szilvàsra aztàn vissza.kétszer kellett pànikszerûen elràntanom a kormànyt a krosszmotorosok miatt... na mindegy,úgy tûnik, hogy 700m felett még jàrhatatlan.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
maszk: kereslek, macifül!
dobd már el RSZÜ-ben a számod, mer' sikeresen beleejtettem a telóm a csapba, így elég sok ember kontaktja oda
70 287 1658 enyimé, ha netalán tán így jártál volna te is. ,-)

Jegyezzük meg elvtársak:
akik itt fórumoznak, azok csak a kerékpárral való közlekedésre kijelölt utakat használják, setöbbet!
(tehát ha lehet, ne itt beszéljük meg kedvenc ösvényeinket, útjainkat, nehogy durván ráb@sszunk)
Dehát minket amugysem fenyeget ilyen veszély, hogy arra tévednénk.
Egyébként, meg elszomorító ez a hozzáállás a nemzeti parkok részérõl, miközben rengeteg, egyéb irányú problémával sz@rt se tudnak kezdeni. S most itt nem személyeskedni akarok, mert kétségkívül mindannyian jó szakemberek, akik szeretik/értik azt, amit csinálnak, sõt, civilként, fröccs mellett beszélgetve tökéletesen értik azt, amit mi magyarázunk csakhát.. a fránya törvények. Persze, ha egy védett madár fészkel/költ bizonyos helyeken, akkor egyértelmû a totális védelem.

Amugy:

ONN DÖ RÓÓÓD AGEEEJNNN!

csaptam ma durvát SS-el:
Eger- K.barcika-Putnok-Eger
ha lenne km órám, oly 140 körül kellett volna megállnia útvonalterv szerint.
K.barcika felé még volt egy kis balanszom is, úúgy 20kg cékettõháötóhá :-D
most elég beszabehu vagyok
ami lényeg
toljátok a maté teát!
Most meg bevertem egy palack Asti szárazat, muhahaha!!
kellemes ünnpeket, dicsakbuksik!

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Pes-kõ,Tar-kõ,Három-kõ,Köpüs-kõ,Dédesi-Kisvár szikla.Fokozott ellenõrzés 2012.03.05-tõl 2012.06.30.-ig.

Jaja, ezt olvastam én is.
De ez kb. azt jelenti, hogy bringával inkább NE arra, vagy még gyalogosan se?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Pes-kõ,Tar-kõ,Három-kõ,Köpüs-kõ,Dédesi-Kisvár szikla.Fokozott ellenõrzés 2012.03.05-tõl 2012.06.30.-ig.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
savanyÚr! itt az álarc :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sly!Kár h' nem jössz tekerni!Jobbulást!Már hiányoltalak is!Hasmenés rajtam is volt 2 hete.Táppénzen is voltam.De utána milyen könnyednek éreztem magam?!:-)Kollégák közül is ketten beszedték.Jobban mondva 1ikük lufi volt,ami nem ereszt le,másikuk durva hasmenés.Nálam volt mind2.Föl is voltam puffadva és 1/2 nap volt hasmenés is.Biztos vmi biológiai hadviselés?

lehet, hogy csörgök még ha helyrerázódom addigra. valami rohadt járvány ez, elég sokan elkapták.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sly!Kár h' nem jössz tekerni!Jobbulást!Már hiányoltalak is!Hasmenés rajtam is volt 2 hete.Táppénzen is voltam.De utána milyen könnyednek éreztem magam?!:-)Kollégák közül is ketten beszedték.Jobban mondva 1ikük lufi volt,ami nem ereszt le,másikuk durva hasmenés.Nálam volt mind2.Föl is voltam puffadva és 1/2 nap volt hasmenés is.Biztos vmi biológiai hadviselés?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
savanya: valszeg jövõ héten befut az álarc :) zörgök majd ha birtokomba került.