Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. április 15. - 22:40
Írta 2012. április 15. - 10:05
Urak! április 29 Õsember keresõ TT Szilvás - Bánkút - Szilvás távon. Igaz aszfalt, de egy közös tekerésnek nem rossz.
Május 12. Szarvaskõ Ökopark TT 35MTB 70K 110K távokon.
Írta 2012. április 14. - 10:49
Tegnap reggel toltam 1 aszfaltos Noszvaj,Eger,Szalók,hõforrás felé vissza Eger,d.u.Tárkány Barát-rét,Oldal-völgy,Völgyfõ-ház,Bükkzsérctõl oldalbordával Cserépfalu,Bogács,Noszvaj,Cseresznyefalva kört.De most már terepre kellene menni!!!Jövõ hét szombaton melózok munkahelyen,de csak délelõtt,remélem.Utána gondolkodom 1 kisebb(vagy nagyobb)terepezésben.De inkább nagyobb!:-)Jelentkezõket várok!
Írta 2012. április 13. - 21:53
legyen hajnal, 7fõn?
láttalak, ma piszta, naon toltad rákóczin fél hét felé, macifiú.
Írta 2012. április 12. - 23:20
Írta 2012. április 12. - 20:29
Na!Húsvéti pia,zaba megvolt?!A hétvégét Szilváson és Derecskén töltöttük,hétfõn pedig tekertünk a környéken kicsit oldalbordával,terepen:Cakóföld,Szõlõcskepuszta,Ostorosi tó,Novaj,haza.
Kedden meg meló után toltam egy Derecske,Balla,Pétervására,Bükkszéktetõ,Bátori elág.,Egerbakta,Eger,Noszvaj,Szomolya távot.Bükkszék tetõig derecskei haverral.62 kilcsi,25ös átlag.1/4 9re értem haza,elsõ lápát kézben fogva,mert tartókonzol otthon maradt:-)Azért jó volt!
HOLNAP KOMMUTING?
Reggel-ha nem esik-bájkkal megyek melóba.Délután meg-ha van vkinek kedve-lehetne 1 közös tekerés,aszfalton....Ide is lehet jelezni,lefekvésig még figyelek!
Írta 2012. április 10. - 20:22
Írta 2012. április 10. - 16:41
Kicsit OFF a téma,de talán nem fognak nagyon megharagudni a moderátorok.
Segítség (információ) kellene.
Április 26-án mennénk barátnõvel motorral az EFEN rendezésében szervezõdõ Quimby koncertre.
Helyileg a Barkóczy út 5. szám alatt lesz.
Kérdésem az,hogy hol van ott a közelben (környéken) olyan õrzött,fizetõs parkoló,ahol nyugodt szívvel ott lehet hagyni a motort az éjszakai órákban?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
üdv.
Írta 2012. április 07. - 12:36
Ha nem, mészvölgy berva.
gyerek nálam lesz, elvileg.
Írta 2012. április 06. - 19:50
Augusztus 5-tõl töltünk ott egy hetet. A családdal csak rövidebb, könnyebb tekerést tervezek, erre a körre nélkülük mennék. Ha abban az idõben a környéken leszel, örülnék ha csatlakoznál! Az útvonal leírást köszi!
én még nem tudom mikor leszünk ott, de rádírok ha megyünk, majd észben tartom. a leírást szívesen, nagyon szép környék! Szilvásváradról is megéri a sárga bringa jelzésen feltekerni a nagy fennsíkra, az ország egyik legszebb útszakasza. igaz, aszfalt, de a kilátás kárpótol.
Írta 2012. április 06. - 18:10
mikor mentek? esetleg elkalauzollak benneteket ha van rá igény
egyébként az elsõ kérdésedre válaszolva:
persze, át lehet. vezet egy erdészeti út a kopasz rétre, a katonasíroktól indul, egykét kanyar után belecsatlakozik a szilvásváradról induló zöld jelzésbe. ha felértél a kopasz-rétre onnan a kék kereszt turistajelzésen tovább, a kerek-rétig, onnan meg már a piros bringajelzés, ami a kálmán-hegyi út. a bé verzió a kopasz-rétrõl egy pár méter a kék kereszten bánkút irányába, majd a zöld négyzeten egy jobbos, és már ott is vagytok. szép fenyvesebn vezet az út, érdemes megtekerni. de ha izmosak vagytok, akkor fel lehet tekerni a péter-úton is, az a katonasíroktól a kék-sárga-piros jelzés. kicsit köves, kicsit meredek, de tekerhetõ és ez a legrövidebb. bár én erre inkább lefelé szoktam menni, sokkal jobb poén
Augusztus 5-tõl töltünk ott egy hetet. A családdal csak rövidebb, könnyebb tekerést tervezek, erre a körre nélkülük mennék. Ha abban az idõben a környéken leszel, örülnék ha csatlakoznál! Az útvonal leírást köszi!
Írta 2012. április 06. - 07:31
Köszi szépen!
mikor mentek? esetleg elkalauzollak benneteket ha van rá igény
egyébként az elsõ kérdésedre válaszolva:
persze, át lehet. vezet egy erdészeti út a kopasz rétre, a katonasíroktól indul, egykét kanyar után belecsatlakozik a szilvásváradról induló zöld jelzésbe. ha felértél a kopasz-rétre onnan a kék kereszt turistajelzésen tovább, a kerek-rétig, onnan meg már a piros bringajelzés, ami a kálmán-hegyi út. a bé verzió a kopasz-rétrõl egy pár méter a kék kereszten bánkút irányába, majd a zöld négyzeten egy jobbos, és már ott is vagytok. szép fenyvesebn vezet az út, érdemes megtekerni. de ha izmosak vagytok, akkor fel lehet tekerni a péter-úton is, az a katonasíroktól a kék-sárga-piros jelzés. kicsit köves, kicsit meredek, de tekerhetõ és ez a legrövidebb. bár én erre inkább lefelé szoktam menni, sokkal jobb poén
Írta 2012. április 05. - 16:06
Köszi szépen!Piros bringáson elmentek Bélkõ-nyakig,ott sárga háromszögön kimentek a kilátóba 1 kis szem legeltetésre.Megéri,szép kilátás van!Utána kék/-n(tanösvény) le lehet menni Bélapátra.Ez nagyrészt aszfalt,de unatkozni nem lehet,mert meredek és innen is gyönyörû a kilátás.
Írta 2012. április 04. - 21:12
Írta 2012. április 04. - 19:44
Igazából nyáron töltünk egy hetet Bélapátfalván, de már most elkezdtem nézni a térképet, hogy merre lehetne jókat tekerni. Már most látom, hogy az egy hét nagyon kevés lesz! Ha Bélapátfalváról a kék bicósúton eltekerek Katonasírokig, onnan a zöldön Szalajka-völgybe, onnan sárgán Olasz-kapu, onnan a piroson vissza, akkor hol tudok vissza jutni Bélapátfalvára?3 hete még igencsak hó és jég volt. Azóta valamellyest normalizálódhatott a helyzet A Kálmánhegyi út, azaz a piros az porzik! De elég sok rajta a fakitermelés.
Köszi a segítséget
Írta 2012. április 04. - 18:33
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Bélapátfalváról a kék bicós útról a Katonasíroknál át lehet e tekerni a piros bicós útra?
Köszi
3 hete még igencsak hó és jég volt. Azóta valamellyest normalizálódhatott a helyzet A Kálmánhegyi út, azaz a piros az porzik! De elég sok rajta a fakitermelés.
Írta 2012. április 04. - 18:24
Azt szeretném megkérdezni, hogy Bélapátfalváról a kék bicós útról a Katonasíroknál át lehet e tekerni a piros bicós útra?
Köszi
Írta 2012. április 04. - 14:56
kommutíng
legyen egy reggel!!
piszta?
ftárkány-oldalvölgy-zsérc-cserép-bogács-noszvaj- Eger
brutálul hangzik hajnalra, de egyszer beadható. noszvajon tali lajossal, oszt csá.
régebben csináltam heti 1-2x de getzi sokat kivett belõlem reggelre
vagy ugyanez meló után, visszafelé
ez sokkal barátibb
külyköt én hordom reggel oviba, így nem nagyon pálya, de majd jobb idõben ha szünet lesz vagy asszony viszi akkor benne vagyok.
Írta 2012. április 04. - 09:47
Én meg elindulnék veletek szemben,oszt találkoznánk vhol,majd nyomnánk 1ütt.Dobni fogok 1(vagy több) korai tekerést,akár terepen is.Amikor már kivilágosodott,nekiindulok,oszt csá!Bele kell csapni a lecsóba!kommutíng
legyen egy reggel!!
piszta?
ftárkány-oldalvölgy-zsérc-cserép-bogács-noszvaj- Eger
brutálul hangzik hajnalra, de egyszer beadható. noszvajon tali lajossal, oszt csá.
régebben csináltam heti 1-2x de getzi sokat kivett belõlem reggelre
vagy ugyanez meló után, visszafelé
ez sokkal barátibb
Írta 2012. április 03. - 22:48
Tuti! Gyertek, megiszunk valamit!lehet, felmegyek hozzátok fikásorrú fiammal!!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_