Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Louis: Háccsó kerék küllõk a zajkeltõl.
Savanya: tavaly is idén is rövoid táv a fõ irány csak akkor dunát lerövidítették az esõzések miatt azért neveztem át. viszont idén lehet bükkön nevezek át középre :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Piszta!Lehet,h'föllazult a vázban a monoblokk.Nekem is ez volt a gond!Rosszabb esetben,lehet,h'tényleg +halt.Vedd le róla láncot és úgy forgasd + lassan az ujjaddal.Lehet,h'érzel is majd vmi "rágást".Esetleg ezt próbáld +,ha mág nem próbáltad.Nagy nyomású mosót nem kedvelik ezek a középrészek sem,de 1 jó vizes/híg folyós sáros tekerés is betehet neki.

Én nem hiszem,h'idén megyek ilyen Királyhegyes kiruccanásra.Talán juli végén Balcsihoz...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
vaze, eddig középtáv, majd rövid, jövõre meg úgyahogy én:
sehogy :-D
örülök, ha melóba tekerhetek, meg néha ide-oda, ami szintén félig meló, csak autómellõzéssel de:
no, király hegy vmikor, péntek du kezdéssel, fennalvással, szombati hazajövéssel?

jaja, kisvasút Egeres völgytõl, tárkányig,-azért "csak" mert ad hoc jutott eszembe, hajnalban szõlõben kezdtem- gyerek csak pislogott, mint hal a szatyorban, mizu
ha jól belegondolok, ez volt élete elsõ tömegközlekedési élménye :-DD

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Csendes 31 km-em volt :)

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Kattogott ma is?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Laller: jaja mingyá Duna, van bennem kis félsz, tavaly nem jól sikerült, igaz akkor közép táv molt, most rövid lesz. Bájkolás lájtosan, család mellett nem egyszerû. Bájkkal minidg van vami kis gebasz, most úgy néz ki a bõ 1 éves monoblock adta meg magát. Beleköltözött a kattogás :(

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ja! Volt mostanában esõ nem kevés és lehet,h'északi szomszédainknál,ukránoknál is?Tárkányból kisvasutaztatok,gondolom?!

Piszta!Merre leledzel?Bringa megy-e?Minnyá Duna Maraton!

Pénteken kitekertem Derkóra némi motorolajjal és szûrõkkel fölvértezve.Havernak csináltam kis szervizet Fabia-ján.Tegnap jöttem haza délután.Máma me' elmentem Mésziékkel és még 2-3-4-5-6 emberrel tekerni.Másztunk is Bélkõig,meg lejtõztünk is,kéccer is!Nagyon fasza kis rájd volt.Bitang meleg volt,jól is esett a Sport büfében a korsó sör :-) Hazafelé még megnéztem 1 1nyomos ösvényt Síkfõkút fölött,de most fölfelé,legközelebb már +dobom lefelé is.Már kellet a kikapcsolódás a dolgos hetek/hétköznapok után!

Jul.9.-én öregszem 1 évet ismét-már ha +érem!Master 1-be lépek idén!Nem szoktam nagy feneket keríteni a születésnapnak,de most arra gondoltam,ha van rá érdeklõdés szívesen vendégül látnám a bringás kompániát a hasziendámon 1 nyársalásra,bográcsolásra(öhön,alias slambuc esetleg)!Hétfõre esik 9.-e,így lehetne azon a 7végén is...
Jóccakát!!!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
elhalasztottam, árad a tisza, elég retyós...
elmentem pupákokkal kisvonatozni

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Hideg még az a víz!:-D Halaszd el,gyere tekerni inkább!Még vki???
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekem valszeg bukó bicó, le kéne menni fürödni tiszára

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sly!Neked jövõre duplázni kell:szombaton futómaraton,vasárnap monti!:-D
'1 Bringabandás srác lenyomta!Nem ismerem!Magas vékony,rövid fekete haja van,szemüveges.

Hétvégén Cseresznyefesztivál volt Szomolyán.Családokkal nálunk bográcsoztunk szombaton,miután elmentek,a villámban még kicseréltem a csúszóperselyeket.Mûködött vasárnap :-D

Emberek!Vasárnap 1 kis terepkerékpár?

gondolkodtam rajta, de egy hétvégén kétszer megjárni bélapátról a majálisparkot oda-vissza, az nem fért bele anyagilag.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Sly!Neked jövõre duplázni kell:szombaton futómaraton,vasárnap monti!:-D
'1 Bringabandás srác lenyomta!Nem ismerem!Magas vékony,rövid fekete haja van,szemüveges.

Hétvégén Cseresznyefesztivál volt Szomolyán.Családokkal nálunk bográcsoztunk szombaton,miután elmentek,a villámban még kicseréltem a csúszóperselyeket.Mûködött vasárnap :-D

Emberek!Vasárnap 1 kis terepkerékpár?
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Az mondjuk eleve jólláthatósági :)
Ha olyan ami a szervezõkön is volt.

nem olyan, kéket kaptunk. de jó ez is, panaszra semmi ok :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

bezzeg a szombati futók pólója nem fluoreszkál :( micsoda igazságtalanság!

Az mondjuk eleve jólláthatósági :)
Ha olyan ami a szervezõkön is volt.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Zsivány volt! :cool2:
e volt a pálya

a póló mintája meg fluoreszkál! nagyon nagy! :D

bezzeg a szombati futók pólója nem fluoreszkál :( micsoda igazságtalanság!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Zsivány volt! :cool2:
e volt a pálya

a póló mintája meg fluoreszkál! nagyon nagy! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Jesz,szõr!Voltam,voltam!Vasnap reggel kicsit nyápickodtam,h'menjek-e v. nem,jaj saras leszek,de aztán csak nekivágtam.Kövesd oda-vissza,Miskolc-Majális park oda-vissza bringával,ami köbö 52kilcsi volt pluszban.)re kiértem Majális parkba,de akkorra már eldöntöttem,h'3 kört,azaz a hosszút bevállalom.Nevezési csomagban müzliszelet,vmi Chio termék,kedvezményre jogosító kuponok,tuti kis póló,ajándéktárgy lapultak.Kis csúszással,1/4 11kor rajtoltunk el.Tempót visszafogtam,de még így is sokat elõzgettem.Kissé meredek partok nem voltak nyeregben abszolválhatók,még tolva is elég volt feljutni.Jó kis köves lefelék voltak,1.körben okozott némipillázást,h'nem jól futottam rá 1-2 kõre.Varbó közelében füves dombokon hullámvasutaztunk,majd le,ahol volt 1 jó kis leléptetés kanyarral kombinálva.Frankón csavarva bele lehetett ugrani.Ez mind a 3 körben mosolyt csalt az arcomra,még az utolsó körben is,amikor kis esõ áztatta a pályát.Kör vége felé volt 1 kb. 30m hosszú lejtõ,amin a nagy sár megvezetett és volt 1 lassított esésem,szerencsére se nekem,se paripámnak nem lett baja.'1. kört vmi 1h37min alatt;2. 1h52m;3. 1h53m részidõvel gyûrtem le.Lehetne ebbõl 1 jó rövid távos eredmény is?!
Végül vmi 5h25m idõvel abszolút 12.;kategória (master 1idéntõl :-D)7. lettem.
Nagyon jól érztem magam és úgy hallottam mások is,jó volt a pálya vezetése,szervezés is,kaja,narancsos soproni mindez helyszínen nevezve 4e.Huf-ból!!!
Megérte elmenni!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
laller, voltál kondenzgyík történeten?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én E.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Piszta:"Akkor meg minek kérdezed?" Csak benéztem a keréképítõs topic-ba.Azt hittem kapcsolsz?!:-D

Én már 3 bar fölött nagyon keménynek érzem a kereket,3.5 bar az már a nagyon haladós tempóhoz kell-a fully-n.Aszfaltozós gépnél lehet,h'3 fölé is megyek,de amilyen rosszak az utak,nem nagyon forszírozom a keményre fújt gumit aszfalton sem,most meg pláne,már érzem a mázsák mozgatását,samuval betontörést a csuklóimban!De jól alakul az udvar kinézete.:-)
Jövõ hétvégén ki van benne 1 jó kis terepezésben?
Magellan-os