Áraik miként vannak? A honlapon nem találtam fent.
Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. augusztus 02. - 19:13
Írta 2012. augusztus 02. - 17:10
Szilvásváradon töltenénk néhány éjszakát oldalbordával, nekem is szállás tipp kellene.. ha diákbarát, nem baj.. köszi!
Írta 2012. augusztus 02. - 15:00
Apák!
Egerben olcsó-jó szállást mondjatok már nekem.
Az se baj ha közel van strandhoz...
Fekete Ló Fogadó
Írta 2012. augusztus 02. - 12:05
Egerben olcsó-jó szállást mondjatok már nekem.
Az se baj ha közel van strandhoz...
Írta 2012. augusztus 01. - 22:01
Írta 2012. július 31. - 21:30
24 órás beszámolót nyomok hamarosan.
Írta 2012. július 30. - 23:34
Nyomtam, ja. Bár ez buli csapat volt igazából. Meg közben a csajokat is kellett szupportálni, hogy legyen kupa. :-)
De legalább nem unatkoztam! :-D
A szombatot kihagytad! Egy tekerés? :-)
Aztán meg nyomjuk a versenyt!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 30. - 21:43
Jó a kép Alex!Szupergyors Karusszel?Jól nyomtátok!Te biztos,spuriztál nagyon!Hétvégén Bükk Maraton?
Asszony (mellettem) inkább rám sem néz olyan disznó vagyok!:-) Ha a vihar után nem pihenek annyit,lehet,h'dobogó is lett volna belõle,8 kör választott el tõle!Mindegy,ezen kár morfondírozni!
Basszus ma 3-szor öblítettem ki a motyóimat,de még mindig rohadtul dzsuvás!Zokni és mez meg volt rajtam keményedve!Kicsit csobbantunk még a Balcsiban,és 5kor indultunk haza.Majdnem éjfél volt,mire hazaértünk.Pfffff!Sokat nem aludtam,8kor talpon voltam.Végül is 24 óráson is pihentem...
Ez a 7 is szép lesz:csüt.-péntek építkezés,vasárnap Bükk marci után bontás.Ingázás meg bájkkal ezeken a napokon.Ha tavaly ment...
Írta 2012. július 30. - 20:06
Írta 2012. július 30. - 08:49
Helyes! Fõ hogy rend legyen és fegyelem!lehet, jelentkezek ádámnál igazitóembernek E.
Louis, te meg kemény vagy 'e!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 24. - 22:24
Írta 2012. július 23. - 22:49
Helyes, gyere! Egy vagy több napra?
edit: Jajj de tudom! A lovastanya után.
Ott még sosem próbáltam feltekerni
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 23. - 11:34
Írta 2012. július 23. - 11:13
Az infót, kicsit lejjebb.Alex!Mit,mit köszi?:-)
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 23. - 10:20
Igen így jön ki.
A frissítõkben nincs változás, viszont megtaláltuk az Ódornár lévõ forrást. Szerencsére. Kezdtem szomjan hallni s elég keveés folyadékom volt a két kulacsban. Nem biztos hogy kitartott volna Várkútig. Meghát a várkúti forrás, most nem dolgozott. 2 napja még ittunk belõle, most meg el volt apadva, vagy fizetetlen számlák miatt elzárták.
Kristóffal nem tudtunk összehozni most bájkolást, d emajd a héten vmelyik du. Az is lehet, hogy holnap. Folyamatosan fûzöm, hogy nevezzen be rövidre.
Én tuti meghalok középen, fõleg ha meleg lesz vagy esetleg sár. :S Pénteken a végére eléggé semmmilyen sem voltam. Ódortól fájt a fejem.
Ódori egynyomost nem tudtam most megrakni, volt eg pár méteres tolás, mert éreztem hogy a combom majd szétrobban, pedig kb 10 méter volt a meredekebb részbõl. Na mondom akkr már a Várhegyi köves mászás sem lesz meg. Meglett. Ennek örültem. S aminek mégjobban örültem, hogy eddig bringás pályafutásom alatt most elõsször sikerült a Mész völgyet végig megraknom egyfenékkel. Versenyen ez már nem biztos hogy fog menni a tömeg miatt. Ott eléggé kell figyelni a nyomot, meg még a mezõny is eléggé egyben lesz.
Na csak fejlõdtem vmit )) Lefelékben kéne még merészebbnek lenni.
Írta 2012. július 22. - 22:19
Tavaly is jópáran panaszkodtak a VFH-Ódor-VFH kitérõre,de szerintem legtöbben azért,mert a rajtközponban lévõ frissítõ és a Várhegyi frissítõ messze van 1mástól.Már akinek a folyadék szempontjából volt volt rossz ez a rész!!!Még térképet nem néztem,Ádámot sem kérdeztem,de lehet u,úgy lesznek a frissítõk,mint tavaly??!!Akinek nem számít az a 2-3 perc és ismeri is VFH-nál a Szent Erzsébet forrást,érdemes +állni!Vagy 1 fél lityis szopókás üveg a mez zsebébe és azt teletölteni a frissítõnél.Én ezt a +oldást választom a hosszú távon is.Azt iszom ki hamarabb és a durvább lejtõkön nem esik ki a zsebembõl a nehéz flakon.
Na,ki merre járt ma?Én dobtam 1 nagy rájdot.Olyan volt kicsit,mint 1 maraton.Voltak kisebb holtpontjaim.
Nem keltem korán,így az indulás sem volt korai,talán pont délben.Jó volt,nem volt gatyarohasztó meleg!Már Noszvajig is terepeztem kicsit,a települést is kikerültem,fölötte mentem el a "P" bringás jelzésen Bükkzsércre,onnan Hór-völgyön föl végig Hollóstetõig,aztán 1 frankó kis ösvényen fenyvesben Bükkszentkeresztre.Ott + vmi nagy hepaj,kirakodós,Gyuri bácsi a füves:-) emberhez kapcsolódóan.Kicsit Trans Hungária maraton nyomvonalát is bejártam 1-2 helyen idáig és ezután.Aztán Fehérkõ-lápáról le Lillafüredre.Itt benyomtam sajtos hót dögöt és 1 korsó sört.Na ezutén belassultam kicsit,talán pont ettõl:-)Garadna-völgyben aszfalton folytattam utam,közben azért +,+álltam,fotó,bámészkodás,kohónál is fotó.Innen nem volt messze Ómassa.Nem semmi 1 falu.Ringó cickójú kiscsajok simsonoztak,robogóztak sisak nélkül.+ aztán lehet,h' itt a legnagyobb az 1 fõre jutó Lada Nivák száma az országban,láttam 1 jópárat,voltvolt,h' tõlem jobbra-balra 3 is volt.Ómassát elhagyva kicsit jött vissza az erõm,kellett is mert a falu emelkedõi sem voltak piték,de a következõ állomásig,Bánkútig is volt még szint rendesen.Pláne,h' sípályás mászást választottam.Le is gyûrtem,szépen mókuskerekezve.Fehér sas fogadó elõtt pihi,némi kalória bevitel otthoni melegszendvics formájában.Közben telefon haza asszonyságnak,h' minden rendben,ezt mondjuk korábban is +tettem.:-)Innen viszont már viszonylag könnyû hazjutást választottam,lévén fél 6 volt már!Usgyi le Nagymezõ,õrház,majd terepezés végig 1 úton Völgyfõ-házig,Vasbánya tetõi 4es elágig,majd le Novaji kunyhó,Attila-kút és Síkfõkúttól aszfalton haza.Jól elfáradtam,de szerencsére nem purcantam ki!' 80-as jött össze a nap végére,nem is rossz!Zuhany,kaja.pihi...
Jóccakát mindenkinek!
Alex!Mit,mit köszi?:-)
Írta 2012. július 22. - 16:39
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 21. - 22:57
Mivel csak mászás közben csinálta néha, laposon nem, így perpill a leszarom kaetgóriába esik
Ui: igen mi bejárjuk/tuk sem erõnlétben, sem technikában, sem hely ismeretben nem állunk ott mint te. :[ De rohadtul ráuntunk az Oldalvölgy-VFH-Ódor-Várkút-Eged szakaszra
Írta 2012. július 21. - 14:22
Piszta!Kerekek rendben vannak már?Nem akarok vészmadár lenni,de lehet lesz is gond velük!1szerûen alul méretezettek a zárt csapágyak,kicsik a golyók,nem bírják a terhelést!Én most állok vissza Shimano kónuszos rendszerére,fûzük össze 2 új kereket XT agyakkal.Régi Deore agyakkal sem volt semmi gond!Évente 2szer szétszed,kitakarít,jól beállít és semmi gond velük.
Na!Holnap rájd!40-60 kilcsi minimum,izgalmas terepeken!
Írta 2012. július 21. - 08:20
Vasárnap mégis jó lesz bringázásra!Nyomhatjuk,hajthatjuk,terhelhetjük!!!Dobunk akkor vmit?Fa holnap jön...
Van egy jó út Dédesi vártól le Bán-völgyig,az ifjúsági táborig,azon már jártam!Meg az ördög-oldal lefelé...
jaja, dédestõl a sárga, odág meg OKT. lehet rajta csapatni, csak hétvégén rengeteg a turista, vigyázni kell. komplett iskoláscsoportok szoktak arra mászkálni.