Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baz, nem is hallottam errõl, de vasnap autókázok arrafelé, ha nem lesz túl késõ, megnézem...

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 550 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Járt valaki mostanában a Szalajka-völgyben?

Hogy áll a 680 milliós beruházásuk,ami lehetetlenné teszi a bringázást?

Ma volt a TV-ben,hogy tovább épitik ezt az elmeháborodott macskaköves,sétánynak nevezett gányolást.

Erre bezzeg van pénz...

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Louis:
mijaz a bicikli?
úgy néz ki, tortúra pozitív lehetek, csak egy bicajt kell kölcsönkérnem hozzá...v összerakni enyémet.
IDÕ
szerintem vmi féreglyuk összerántja a napjaimat 18 órásra
piszta:
ja, 11-kor már az asztalon fekve horkoltam széjjel a tombolajegyeket! :-DD
Morzsi duótól ájultam el, tuti.
Az epo faszba se lehet, ha bringa közben morzsi duó menne mp4-be, gecc :-DD

van egy horpasztós képem róladf :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Louis:
mijaz a bicikli?
úgy néz ki, tortúra pozitív lehetek, csak egy bicajt kell kölcsönkérnem hozzá...v összerakni enyémet.
IDÕ
szerintem vmi féreglyuk összerántja a napjaimat 18 órásra
piszta:
ja, 11-kor már az asztalon fekve horkoltam széjjel a tombolajegyeket! :-DD
Morzsi duótól ájultam el, tuti.
Az epo faszba se lehet, ha bringa közben morzsi duó menne mp4-be, gecc :-DD

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sebaj,majd összehozzuk!

Nos,a szaladgálós gép hajtásláncát cseréltem és visszafejlesztettem.Elöl maradt a 22-32-44,hátul 12-14.Hazafelé a Mátyus lovastanyától kifelé a 22-14 kicsit combosabb volt,mint korábban a 32-24,de ki lehetett bírni!:-) 12-es + kell,mert a sebesség hiányozna,jó beletekerni a lejtõkön is.Igazából legjobban 1 agyváltós bringa tetszene,elöl 1 tányérral,úgy igazán letisztult képet mutatna a bringa,de letisztultság miatt SS-t nem csinálok,hülye azért nem vagyok!(bocs Savanya):-)
Fully-ra + jönnek lánckerekek,bontott SLX-ek.Középsõ tányért majd kicsit alakítani kell,he-he!De már 1 használtat szétmûtöttem itthon,h'mit takar az a kompozit,mekkora teherviselés van rajta...
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sly!Jössz mostanában a Bükkbe?November végét mondtad!Tekerhetnénk 1 nagyot!:-)

sajna nem jön össze, csak december végén. elméletileg harmincadikán megyünk. majd megírom ha biztos lesz! tekerünk egy nagyot! :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sly!Jössz mostanában a Bükkbe?November végét mondtad!Tekerhetnénk 1 nagyot!:-)
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ha az utcai cipõm sarokrészének külsõ fele kopik(mind a 2-nek),abból is következtethetõ,hogy szupináló a stílusom?

Tegnap nem voltam tekerni,otthon tevékenykedtem.Este kicsi hajtáslánc "low grade" a szaladgálós gépen...Meg majd a fully-n is hajtáslánc csere,kis gányolással:-)
Részletek késõbb!

Piszta!Összeállt már a tyúkbeles szisztem?Nagyon elkapott téged a gramm mánia!

nem mondanám 100% biztosan, hogy igen. a futás azért más, mint a séta. az utcai cipõ inkább nem mérvadó.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Lali!

Egyik kerék tuti, a másik még szelepnél leszisszent reggelre. Majd este folytatás ....

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Futócipõ választás | edzesonline.hu

itt vannak képek, olvasni sem kell :)

Ha az utcai cipõm sarokrészének külsõ fele kopik(mind a 2-nek),abból is következtethetõ,hogy szupináló a stílusom?

Tegnap nem voltam tekerni,otthon tevékenykedtem.Este kicsi hajtáslánc "low grade" a szaladgálós gépen...Meg majd a fully-n is hajtáslánc csere,kis gányolással:-)
Részletek késõbb!

Piszta!Összeállt már a tyúkbeles szisztem?Nagyon elkapott téged a gramm mánia!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Savanya!Térj vissza!A bringához!Most!

Tegnap ovis bálban voltunk. A Juhász család és az Eczet család is emelte az est színvonalát. :) Habár Eczet Úr idejekorán elpilledt :)))

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

"neutrális, pronáló avagy szuplináló lébtartás"-Ezek mit takarnak?(lusta vagyok utánaolvasni-most)Netán azt,h' melyik része ér le hamarabb a lábadnak?

Na!Holnap tekerés?

Futócipõ választás | edzesonline.hu

itt vannak képek, olvasni sem kell :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"neutrális, pronáló avagy szuplináló lébtartás"-Ezek mit takarnak?(lusta vagyok utánaolvasni-most)Netán azt,h' melyik része ér le hamarabb a lábadnak?

Na!Holnap tekerés?

Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

a futással csak fokozatosan. elõször csak kocogj, olyan lassan, hogy már cikinek érezd. akkor jó a tempó. minél lassabban, minél tovább, minél többször. így lehet ngayon szépen javítani az aerob állóképességet. téli alapozásnak is tökéletes.

valamint nagyon fontos a megfelelõ futócipõ kiválasztása is! meg kell állapítani, hogy milyen a futóstílus (neutrális, pronáló avagy szuplináló lébtartás) és annak megfelelõen kell dönteni. a futás fokozottan igénybe veszi az ízületeket, így ha esetleg van egy kis túlsúly, akkor érdemes párnázottabb cipõt választani, aminek jobb a csillapítása. és mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem hat perc alatti kilométerekkel kell kezdeni. az szerintem nálad bõven aerob zónán kívüli futás volt.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Ha holnap összejöna tyúkbeles s vasárnap nem elsz fos idõ akkor vmi light játszhat.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Vasárnap 1 kis rád vki?

Ma volt kis bringa melóba.Noszvaj,Bogács,Cs.falu,Bükkzsérc,V.f-ház,Tárkány kört terveztem reggel,de nem indultam elég korán.Így csak begurultam Egerbe,piaccsarnokban vettem 1 csokis csigát,utána pedig a városban kolbászoltam,Szépasszony völgybe mentem ki.Csordogáltam lefelé melóba,ekkor az esõ is eleredt.D.u. benéztem A Nagy kerékpárba,ekkor megint elkezdett esni.Na elõ az esõkabát és gatya,de Vécsey völgybe kiérve el is állt,így le is vetettem a vízálló göncöket,mert nagyon meleg lett volna hazáig.Amúgy elég kellemes volt az idõ...
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

ÓÓÓ Laleee!!!

Mi nem vagyunk ám ilyen tökös legények :) Én multhéten rászántam magam s futásra vetemedtem. Kezdésnek le is nyomtam bõ 8 km-t szûk 45 perc alatt. Na ezzel sikerült is oylan szinten hazavágni a lábaim, hogy a hétvégi bájkolás a feledés szürke homályába merült. Faca laza kis csont hártya gyúlladás bejátszott a sípcsontokon. Pénteken meg szombaton már a járás is szenvedés volt. Szombaton jegeltem, így újra járóképes lettem.
Úgyérzem hnap este futás. Ha hnap sikerül megkapnom az új külsõ gumikat, akkor szombaton tubeless install, vasárnap meg talán teszt. :) De ez utóbbi majd kiderül :)

a futással csak fokozatosan. elõször csak kocogj, olyan lassan, hogy már cikinek érezd. akkor jó a tempó. minél lassabban, minél tovább, minél többször. így lehet ngayon szépen javítani az aerob állóképességet. téli alapozásnak is tökéletes.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ÓÓÓ Laleee!!!

Mi nem vagyunk ám ilyen tökös legények :) Én multhéten rászántam magam s futásra vetemedtem. Kezdésnek le is nyomtam bõ 8 km-t szûk 45 perc alatt. Na ezzel sikerült is oylan szinten hazavágni a lábaim, hogy a hétvégi bájkolás a feledés szürke homályába merült. Faca laza kis csont hártya gyúlladás bejátszott a sípcsontokon. Pénteken meg szombaton már a járás is szenvedés volt. Szombaton jegeltem, így újra járóképes lettem.
Úgyérzem hnap este futás. Ha hnap sikerül megkapnom az új külsõ gumikat, akkor szombaton tubeless install, vasárnap meg talán teszt. :) De ez utóbbi majd kiderül :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Mi a zsák van már itt?!Punnyadás,különcködés,piázás,faszbukozás?Bringás élet(vagy más) semmi?! :-)
Mert az nem lehet,h'csak nekem van ennyi szabadidõm,mert nincs is!Már ez vagy a 4.hétvége,ami nem pihenéssel telik:fusi,munkahelyi meló,tesómék költöznek,ott glettelés,csiszolás,festés.
De azért bringát most is be-beiktatok:szerdán melóba aszfalton,tegnap melóba,majd ki Szilvásra 1 kis terepezéssel idõ szûke miatt.Bélapátról katonasíroknak mentem ki,onnan +1szerûen le Horotna-vgy-be,és Szalajka-vgy-be.Kicsi terep,de jólesõ volt.Katonasírokhoz a kemény mászás kezdete volt tekerhetetlen kb. 20m-en,de utána simán lehetett nyeregben abszolválni!5 körül pedig irány haza-de csak aszfalton.Ma meg Tesómékhoz mentem le bájkkal Szihalomra.
Pedig Béres cseppet sem szedek!:-)

Most elvonulok aludni,rám fér!
Jóccakát a helyi erõknek,meg mindenkinek!
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát pölö ilyen:
https://picasaweb.go...769418641635570
Magellan-os