Meg,bevallom kicsit tartok,hogy fenn a síkon beszarik vmi és no help...térerõ nyista. Bár már sikerült a kalapatról vmi szlovák szolgáltatóhoz bejelentkezni. Magammal csak nem vihetek minden pótalkatrészt! max 1pótbelsõ meg foltozókészlet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2005. július 31. - 20:22
Írta 2005. július 31. - 20:20
Lesz még alkalom máskor,majd arra megyek/ünk legközelebb. Az irgalmatlan lé az biztos,de mint tudjuk jófajta állat a politikus,sztem csak nem kell magukra költeni és meglesz az a zsé... meg mondom,a nagyja végülis kész,én még 1km-nyi aszfaltot húznék ki és akkor télleg happpee lennék;) az a nemsoká mikó lesz?
Írta 2005. július 31. - 06:40
háááát.... nemtom, én nem bízom benne. IRgalmatlan lé lesz ez a dolog, ha belevágnak.
a Mályinka-farkasnyak mászóka nem rossz aszfalton, de a Gerennavár verziót is élvezted volna, fõleg át a nagymezõn, majd jávortól miskolcig leeee....
ha egri leszek, összebeszélünk eccer. má nem sokat kell aludnom ,-)
a Mályinka-farkasnyak mászóka nem rossz aszfalton, de a Gerennavár verziót is élvezted volna, fõleg át a nagymezõn, majd jávortól miskolcig leeee....
ha egri leszek, összebeszélünk eccer. má nem sokat kell aludnom ,-)
Írta 2005. július 30. - 14:59
Hát a túra végülis megvolt. Biztosra mentem/mentünk,szal az út a következõképp alakult: eger-szilvás-mályinka-bánkút-lilla-hollós-répás-felsõtárkány-eger. Egész jó kis út volt. Élvezetes a nem hevesi oldal a bükkben,nagyon fainul megcsinálták,grat nekik és rem hogy eger felé folytatják... Tud errõl vki vmit? Mintha együtt pályázott volna miskolc meg eger az európa kulturális fõvárosa cím révén/miatt...Errõl jut eszembe,Eger alatt Eger (város alatt város) programban lesz majd bicaj út a katakombában? Mert mintha olyasfélét olvastam volna hogy a régi "barlangrendszert" akarnák renoválni.
Írta 2005. július 15. - 13:38
így van. fájintos. s ha van kraft benned, felfelé is levághatod szilvástól-montival- a gerennavári salakos mászón, aztán, ha felértél, a háromkuti úton bánkút felé, van egy pihenõ az ut mellett, nem lehet eltéveszteni. de ezek szigorúan csak montis dógok. én ezt az utat télen adom inkább, havban, turisták faszányos, montival is járható ösvényeket tapodnak.
a jávorkúti levágást meg ugyis meglátod, asszem piros..itt-ott kibuvús/bebujos az úton/ról , s a patakparton kötsz ki...
a jávorkúti levágást meg ugyis meglátod, asszem piros..itt-ott kibuvús/bebujos az úton/ról , s a patakparton kötsz ki...
Írta 2005. július 13. - 10:59
a levágás csak monti.
a szerpentin rövidítése.
a szerpentin rövidítése.
Írta 2005. július 13. - 10:57
A jávorkúti szerpentint vágom.De mégis milyen levágás van arra? Vagy az már nagyon nem országúti kategória?
Írta 2005. július 13. - 08:42
azért a nagymezõ olasz-kapu szakasz néhol rázatós.
országútival stílus- és bringaféltés függõ.
a jávorkúti szerpentin lefelé tuti.
de a levágás isten.
országútival stílus- és bringaféltés függõ.
a jávorkúti szerpentin lefelé tuti.
de a levágás isten.
Írta 2005. július 12. - 22:43
fasza. ha felmászol nagymezõre, /tófalusi völgy, sárga jelzés a szalajkából indul.../aztán jávorkút felé lecsatlizol. tecceni fog. :-)) jó szerpentines lefele, s nem is nagyon sodrós köves.
Írta 2005. július 12. - 18:49
Kb milyen az út minõsége szilvás után Mickolcnak?
CSak mellékesen aki bélapátnak járkál vigyázzon mert szép nagy darab utat vitt ma magával a szemem láttára egy kamion eger felé szal bõvítette a lyukak számát
CSak mellékesen aki bélapátnak járkál vigyázzon mert szép nagy darab utat vitt ma magával a szemem láttára egy kamion eger felé szal bõvítette a lyukak számát
Írta 2005. június 29. - 11:27
nem tuc DH s válzat olcson??
nekem most merida matts sport 300 as om van
átalakitás allat:)
nekem most merida matts sport 300 as om van
átalakitás allat:)
Írta 2005. június 29. - 11:26
Írta 2005. június 29. - 11:17
Írta 2005. június 29. - 11:15
Láttad már az merida umf DH s változatát vagy mit:)
mennyi lehet nem tod?:lick:
mennyi lehet nem tod?:lick:
Írta 2005. június 29. - 10:59
Írta 2005. június 29. - 10:53
Írta 2005. június 29. - 10:53
Írta 2005. június 29. - 10:47
most leginkább sajna semerre.
bringa kép a képeimben.
néha.
vezérlõpult/avatar
bringa kép a képeimben.
néha.
vezérlõpult/avatar
Írta 2005. június 29. - 10:41
Tom mirra:)
te hogy bicozol mien bicoval??
jársz Miskolc tapolcára???
ja meg mondjátok már meg hogy lehet név mellé képet rakni?
te hogy bicozol mien bicoval??
jársz Miskolc tapolcára???
ja meg mondjátok már meg hogy lehet név mellé képet rakni?