Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
maj' ha lesz idõm ki-ki nézegetek...

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Ilyenkor még hó van ott nem?Itt a puszta közepén van néhány elszánt hófolt, gondolom ott még sok van belõle.Ha tekerhetõ lesz és beindul + az Imó is megered, akkor megyünk mi is innen Debrecenbõl.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sziasztok!

Az év elsõ kultikus szalonnasütését Vöröskõ forrásnál szertnénk asszonnyal megejteni.
Hogy áll a téma, kijár/t arra mostanság? stb...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
igen. ha bemész alapból kicsit füstszag van. naponta kb. 4-5x kell megrakni. ha nyitva van a kazán ajtaja akkor mégtöbb füst van bent.
szóval ott nem lehetne konyhát üzemeltetni...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
óóóóó...
azért nagy kár.
fõleg a középen levõ kazán?? miatt..

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
a síház alatti büfé már nincs és nem is lesz soha mert kazánházzá alakult.
a síház mögötti éttermet csinálják...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
áhh, a végén otthon nyomtuk csak-Egerben kerestünk egy ~200mes részt a régi lõtér felé. Egész jó volt, ha valamit elb**tam megfogott a kökényes.
a bánkut.hu-t nézegettem én is...
Meylik büfé a tiétek fönn, a síház alatti pincés, vagy a hátsó, éttermes?
Alig várom már a bicós mászkálást arrafele...

viszont a gy.túra megfingatott rendes a mult7 elõtt.
Az egedrõl átmentünk a mész-völgy környékére, még nem jártam arra, remek kis kõkalyibákat lehet találni. Volt ahol 20-25cm -es hó van/volt, nem hittem volna hogy 300 valaháyn méteres Mész- hegy is kihívás lehet.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
én csak bánkútról tudok neked infot.
bánkúton a kocsonyafesztivál miatt nagy party lesz. síverseny mindkét nap és egyéb rendezvények. bõvebben: http://www.miskolcikocsonya.hu/
Szerintem az 5-6os pályán nem lesz bajotok.az nem nagyon lejt.
http://www.bankut.hu/page/siterkep.pdf
a mentõ az tényleg érdekes. valamelyik héten valaki eltörte a kezét és Ómassára kellett lemennie mert valami okból oda ment érte a mentõ. talán nem tudott felmenni...
a büfé családi okokból csak félüzemmel fog menni. valszeg nem lesz nagy kajaválaszték és lassabb lesz a kiszolgálás.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
üdv.
7végén kidzsesszelnék fehérnéppel "síelni" bánkut oder szilvásváradra.
azért idézõjel, mer én se vok egy vadállat sítalpon ,asszony meg kb. most tesz fel lécet elõször...
szal, hallottam szilváson van vmi gyógypedes hely ahol lehet nyomulni, meg a mentõ is kibír jönni értem.
errõl kéne némi nifo.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mégsem adtam be lapot Egerbe, pedig úgy imádom... Reggel felhívtam a fõsulit és azt mondták h nem fogadják el az én okj papíromat + pontnak, uh nem lenne elég pontom. Pedig már úgy beleéltem magam! :thunder:

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Az veszélyes lenne,mert ott gyorsan elrepülne az a nyeregcsõ...nomeg talán más is:D Ha minden jól megy én jövõre elillanok Egerbõl,de ha nem,felõlem lehet szó tekergésrõl!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nézegettem fõsulikat éslehet h levelezõre jelentkezek Egerbe! :D
Akkor sûrûn vinnék nyeregcsövet, sõt vizsga után bringával mehetnénk a szépasszony völgyébe! :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:D Köszi! T**co bike is jó ha nem durvulunk, de a nyergen nem fog múlni egy kalssz kis túra azt igérem!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Egy altrix couriert tudok,mostmég darabokban van,de össze lehet rakni,hozz nyerget:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha minden jól megy akkor tavasszal 2x is megyek Egerbe uh. majd bepótolhatjuk a találkozót és tekerhetünk is ha vki tud adni egy drótszamarat alám!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
rainman@: Ha 7végén vasnap OK, gytúra lészen ~30km erejéig.

upsz, boccs, már nem aktuális...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kelly's Salamander dsc 2005-ösöm van.

Iszanyatosan jó volt Egerben a hétvége!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sya! A bezárás biztos nem fenyeget;)Rainmen,milyen bicókat szoktál tolni?;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ezt a topikot sem fogják beszárni a nagy forgalma miatt...
Kösz a segítséget _A! Du. már Egerben leszek. Ha vki tud hozni egy + bringát én szívesen túrázok egyet vele :D
06203527441 (szombaton tényleg ráérnék bringázni, csak nincs mivel ott...)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi!

Jó most én a kelly's Klubbal ma is voltam egy 65km-es bringatúrán, gondolhatod h gyalogolni is birok, és kisvasúttal és gyalog is voltam már a völgyben. De ezek plázacicák, meg max kondiba járó srácok akik súlyt lehet h tudnak emelni de gyalogolni már képtelenek, nem beszélve arról h lusták mind! No meg ha kiderül h a pincék zárva vannak akkor el sem indulunk hanem kitalálunk mást.
A fõsuli mögötti cukit ismerem, nagyon finom, és a szülinapi tortát szeretném onnan rendelni, mert jobb mintha pestrõl zötyögnénk vele...