Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Majd minden járat kivisz a tesco-hoz. A fõutcán felszálltok egyre és vagy a tesco elõtt lesz a megálló vagy maga a tesco lesz a végállomás. (a 10-11-12-5-8as járat garantáltan jó). Szerintem,Te a sárvárira gondolhatsz,ami szerintem nyitva van. A szépasszonyt igyekszem kideríteni. Eger elég csöpp település,nem hinném,hogy bárki belehalna egy kis sétába,50perc alatt garantáltan el lehet jutni egyik végébõl a másikba gyalog. (igaz kell hozzá egy tempó:))

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...jut eszembe van vmi kõ vagy szobor a cuki mellett, de csak egy van a fõsöli mögött egy utcával a jobb oldalt sztem egy ház sarkában.

...elszúrtam az elõzõni bizti csak siettem. "meg sportemberek" = nem sportemberek

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi! Azt nem tom, a fõsuli (régi Hosimin) mögött 1-2 utcányira van egy ház sarkában a cukrászda. A szépasszonyt meg tudnád érdeklõdni vhonnan vagy megnéznéd? Vonattal megyünk és gyalok a 15 fõt nem túráztatnám meg mert õk puhány otthonülõs dögök, meg sportemberek mint mi. A Tesco is kérdéses akor mert gyalog ugyebár nehéz lenne, de van vmi tescobusz mint pesten, vagy vmi más alternatíva a megközelítésére?

Köszi szépen mégegyszer!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sya! A tesco-t a városból kifelé találod,a shell benzinkút után. (remélem, ezt tudod merre van) Amúgy,itt egy kis segítség: http://egeronline.co...s/mapcenter.php. Nemtom,hogy nyitva van-e a vár kazamata része,de gyanítom a várba magába azért be fognak engedni, a szépasszonyban szerintem csak az éttermek lesznek nyitva,de egy próbát persze megér. Melyik cukrászdára gondolsz? Dobos?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sziasztok!

Egy hét múlva megyek Egerbe (a kedvenc városom!!) de nem bringával csak kirándulni a haverokkal. Csak nyáron voltam eddig, uh nem tom h így túristaszezonon kívül mik vannak nyitva ill. jelenleg van-e vmi idõszakos látnivaló.

Tervezett programok a vár megnézése, Szépasszony v., meg vmi T**co féle keresése h ne vmi drága kisboltba kelljen 15 fõre kaját meg mindent venni... Ja és nagyon hálás lennék ha a fõsuli mögötti cukrászda tel. számát megírná vki mert szeretnék tortát rendelni mert szülinapozunk majd.

Tudnátok segíteni h nyitva vannak-e így télen a fent említett helyek, ill. hogy tudunk megközelíteni vmi szupermarketet. (én csak a Dobó téri boltot ismerem)

Köszi szépen elõre is!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ilyne kevesen lennének a Bükk környéki bringások. Pedig igen jó hely bicózni egy sort (vagy kettõt). Hogy-hogy nincs semmi életjel a topikban?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Köszi, de már haza is értem :-) Mályinka felé mentem, bíztam magamban meg a téli gumikban (kézifék rulez!) és rosszabbra számítottam. Ez volt délelõtt, lehet hogy most már nem mennék arra, rengeteg hó esett a délután folyamán. Gondolkoztam az Ózdi fõúton de a fõutakon több a balf@sz meg a kamion, stb a kis erdei utakon meg azt csinálsz amit akarsz. Amíg tudsz menni...:-)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha még nem késõ: de inkább menj a 26oson végig, Ózd-putnok-kbarcika-sajószentpéter,miskóc. az biztos kafább, mint a mályinkai ösvény. De a tárkány huta etap is izgi, de ha már eljönnél egreig, akkor inkább tovább andornaktállya- Mezõkövesd 3as út Miskaúc..onnan meg tood.
tom:
2ünnep közt meló :-(((

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok! Kicsit OFF, de megpróbálom... Azt szeretném kérdezni Tõletek, hogy ilyenkor a mályinkai út (lillafüredre kellene mennem holnap dél körül) járható kocsival? Vagy inkább a Felsõtárkány/Répáshuta vonal? Takarítják valamelyiket, vagy egyáltalán mekkora hó van a Bükkben az úton? Elõre is köszi. Üdv!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
két ünnep között néha fent leszek én is.
várunk téged is szeretettel
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
wow.
lehet, 1x igénybeveszem a témát, jó hangulat lehet ott éjszakázni..

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
az asszony szülei és tesója csinálja. mi csak segítünk ha ráérünk.
hivatalosan holnap dolgozom utoljára az évben.
csütörtöktõl meg vágom a fát a fejszével mindíg nappal soha nem éjjel.
legyen mivel fûteni fent.
meg még pakolás és beszerzések vannak de a 2 ünnep között már nyitva lesznek biztos.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no!
csak nem érdekelt vagy?

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
lassan de biztosan újra megnyit a bánkúti síház mögötti étterem.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha nagyon zavar, flex.
:-)
kis csiszolás, s adok rá olyan útszélességjelzõs vörös matricát, amit a Közútkezelõk használnak. Baromi fasza, most szereztem útellenõr havertõl egy köteggel.

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Kellemesen csalódtam, az alább emlegetett több, mint egy éves Merida vázamat garanciálisan cserélték egy újra. Nem csak a "háromszöget", hanem a hátsó traktust is, egyedül a hátsó telót tették rá a régirõl. A menet nélküli csapágy helyett is kaptam egy újat.
A váz ráadásul egy 2005-ös modell, egy kicsit más is, mint az enyém volt, aszimmetrikus a láncvillája (ezt egyébként a Specialized is módosította a saját vázain, ha jól látom).
Egyetlen negatívum, hogy a hátsó rész V-fék szemei ott vannak a vázon (a korábbin nem volt).
Összességében elégedett vagyok.

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Állítólag a Széchenyi utca végén, az Egál Klub (volt Más Klub) mellett lesz. Állítólag elbontják a hidegkonyha üzemet, és ott, illetve a mögötte levõ telken várható.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hol lesz a dolog?
Mondjuk, engem az "extrém" jelzõ nem érint...
Bár, mióta feltúrták a Széchenyit...

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Azt tudjátok, hogy Egerben extrém sport pálya épül majd? Állítólag tervek is vannak, és a helyszínt is kijelölték. Kerékpár, gördeszka és görkorcsolya lehet benne, úgy hallottam.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sztem egyértelmû garancia.