Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

jaja!!
csipáznám, ha így maradna dec 16-ig!
Akkor lesz a tortúra. innen nincs kedve valakinek lenyomni?
Ismeritek, biztos a www.emoc.hu rendezi, miskolc-eger etapon.
gyúrjunk rá.

itten mostan gyalogszerrel kell közlekedni?

Meg éccaka, meg tavaly kéne mindezt csinálni? (A rajtot 2005 december 16.-án pénteken 18 órakor nyitjuk meg, december 17-én 10:00-kor zárjuk. A célt 2005 december 18.-án délelõtt 10 óráig el kell hagyni. ) :chin:

Vagy van drótszamaras részleg is?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja!!
csipáznám, ha így maradna dec 16-ig!
Akkor lesz a tortúra. innen nincs kedve valakinek lenyomni?
Ismeritek, biztos a www.emoc.hu rendezi, miskolc-eger etapon.
gyúrjunk rá.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nyomjátok csak srácok december létére örülhetünk h nem havon hanem csak leveleken rideolhatunk :) én ma is jot tekertem:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Up a topiknak!

Szerválok gyorsan valami meleg cuccot a téli brinyózáshoz, aztán meglesem a bükk marci útvonalát valamikor. Hátha télen örülök a teheratók járkálásának nyáron azért szívtam a nyomvályúktól rendesen. :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
upsz, most nyomjátok a maraton rövid távjait visszafelé:
fakitermelés van, agggyon van járva teherautókkal, slickkel mentem most épp rajta, 50< nyugodtan!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Hááát, nekem mostanság hétvégén is csak meló-otthon etap megy a szüret miatt...
De én is leginkább ftárkány-hór völgyi elágazó-heregrét környékét "rakom", szal' itt azé' elég gyakori a feszesruhás népség.Illetve a Noszvaj -bogács -bükkzsérc -át a hegyen-aztán haza Egerbe ftárkányon keresztül témát is cnyomom néha.Ez jó kis magányos aszfaltos játék, ajánlom neked is.
CSak már hüvös van, meg iskola ovoda stb... így mindenki a TV-t lesi.
Terepet illetõen a berva völgyet/környékét - Bükk maraton 40-55km távjai jórészt itt kóvályognak- preferálom, itt is elõfordul néha kolléga.

Bár leginkább télleg mindenki délután nyomja.

Rakom, koma rakom. Belsõsáv Mátyás király útja, jippá!
:-)

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Leginkább én is Felsõtárkány felé tekerek.
Hát igen az emberek nagy többsége tanul vagy dolgozik ... a többi nyugdíjas vagy még ovis :) Én is a meló miatt nem tudok hétköznap tekerni egy métert sem.
Jó tekerést mindenkinek.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Kaptam egy sms-t, h konkrét színek vannak eger környékén, ajánlom mindenkinek, az sms forrásának üzenem, hogy rakja meg helyettem is, s gondoljon rám néha, mert megállás nélkül zh-zom;)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Hali Mindenki!

Nem pörög túlzottan ez a topic.

Minden szombat és vasárnap reggel (7-8 körül) nyomok egy-egy országúti kört Eger környékén.
Sosem találkozom országútissal - igaz montissal se nagyon.
Mindenki alszik vagy mi van? :-) Ne mondjátok hogy hideg van mert nyáron sem volt senki. :-)

lehet rossz felé voltál;) mert garantáltan lehet találkozni a fentebb említett idõpontokkal emberekkel. a felsõtárkány-heregrét szakaszon edzenek a különbözõ erõnléttel rendelkezõ amatõrök és minden nem amatõr is;)
Amennyiben képes vagy ilyen korán kimerészkedni, javaslom az eger-bogács útvonalat, uganis gyönyörû, igaz szerintem az egész táj, pesthez képest mindenképp...
Amúgy van egy, olyan sanda gyanúm,hogy sokan tanulnak vagy dolgoznak, meglepõ,ugye?!:) - és kihasználva a heti páros bulis éjszakát (péntek,szombat), reggelente alszanak, szal ebéd után, délután sokkal nagyobb eséllyel találkozol emberekkel aki kerekeznek.
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
10 nap alatt nulla válasz ... most már tudom miért nem találkozok senkivel :-(

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Hali Mindenki!

Nem pörög túlzottan ez a topic.

Minden szombat és vasárnap reggel (7-8 körül) nyomok egy-egy országúti kört Eger környékén.
Sosem találkozom országútissal - igaz montissal se nagyon.
Mindenki alszik vagy mi van? :-) Ne mondjátok hogy hideg van mert nyáron sem volt senki. :-)

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Nem lehetne nekem is megkapnom az a térképet?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Üdv!
Fitti szarvasbõgés hallgatós helyet kérek ajánlani Eger környékén.
Lesrét a Berva völgyben kúl? Ha van kedve vkinek egy kinnestézõs szalonnázós szravasordítás hallgatáshoz, jelezzen. Pénteken lehet kinnalvás is.Bor van.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Jah, volt DH pálya/verseny anno, a tótfalusi völgyben fölfelé autózol, amig el nem éred a háromkút/bánkut felé vezetõ murvás utat. Onnan aztán iszkolhatsz lefelé a sárgán, gerennavár érintésével, a szerpentineket lecsapdosva egészen a völgyfõig.Mondjuk, jó, ha vki lehozza az autót, nem gyenge a mászóka aszfalton sem..
Jó kis pálya vót az anno.
De ha van ilyen tekerõs tányérod is, érdemes átgangolni Mályinka felé /Bánkut után/ Farkasnyaki elágazónál kezdõdik egy kék ösvényke, ördögoldal aljánál jobbra kanyarodva egészen dédesvár alá, a régi úttörõtáborhoz.
Garantáltan élezhetõ fõleg az alja, döntött, beugrálós egynyomtáv.Térképet vigyé'! :-)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hellosztok!

Jövõ héten megyek szilvásvárad egy pár napra és segítséget szeretnék kérni ,hogy ott van valami DH pálya vagy valami olyasmi és ,hogy ,hogy lehet megtalálni. Bár nem tudom mennyire ismeritek azt a környéket. Elõre is köszi a válaszokért!

Van, de nem kijelölt, csak egy régi pálya nyomvonala. A bringakölcsönzõben megmondják hogy pontosan hol, de az már mélyen a nemzeti park. Elég sokat kell tekerni a rajtig, a napon, betonon. A tanösvényt ne használd, mert leszedik a fejed.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sya D@ni! Dh pályát én az Eged-hegyen tok. Szilváson nem,de attól még nem kizárt, hogy van. Sok sikert, jó gurulást!:)
Edit: Most fog esni az idõ avagy sem? Döntse már el valaki!:) Vigyek széldzsekit avagy sem... Nehéz az élet;)

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hellosztok!

Jövõ héten megyek szilvásvárad egy pár napra és segítséget szeretnék kérni ,hogy ott van valami DH pálya vagy valami olyasmi és ,hogy ,hogy lehet megtalálni.
Bár nem tudom mennyire ismeritek azt a környéket.
Elõre is köszi a válaszokért!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Sztem, belefér az a Bánkut dolog egy tágabban értelmezett délutánba.
Ez a Bogácsos is jó volt, csak nem lehet pofázódni az állandó életveszély miatt.. :-£
Jövõ 7en vmikor nyomjuk meg, lelépek hamarabb melóból, s 4kor uzsgyi.
max viszünk lámpát.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Aha,jó,hogy nem volt Ok és mégis mentünk:D Szerdán valszeg van programom,de majd igyekszem ügyesen tologatni,reggel vagy délután gondolod bánkutat?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
@A_: Ma nem OK, holnap Bükkmaraton kispályajárkálás pizzásgyerekkel, de szterdán tolhatunk egy Bánkutat, ha gondolod. Sztem Szilvás-tótfalusi völgy, Olaszkapu, nagymezõ, bánkut ha az bejövõs. Lefelé mellássuk. Sztem osonjunk le gyorsan Heregrét felé, aztán tárkány. Ha megbûvöljük a montid, gyorsabbak is lehetünk /sárgán fel gerennavárig, maj' Háromkútnak átvágunk a kéken, s rögvest bánkutná' termünk.Haza meg lenyomjuk Tar-kõ felé!! Vidámság!
Gyön a pizzáscsikánó is. Ahol legutóbb feldõltél kicsinyég, végig nagytányérozgattunk. titkon arra várt, mikor rókázom már össze magam...